Hei!

Jeg er født og oppvokst i Tromsø, var innom Bærum i et år mens mamma fullførte skolegangen og så flyttet vi tilbake.  Tiden har gått så utrolig fort og mye har skjedd på disse 17 årene. Jeg har en trygg og fantastisk familie, men jeg kjenner så vidt min biologiske far som bor i Oslo sammen med kjæresten, men det gjør meg ikke noe for jeg har en fantastisk stepappa som har vært der for meg siden jeg ble født og han er i mitt og hele familien min sitt hode min biologiske far.

Jeg har to yngre søsken, ei lillesøster på 7 og en lillebror på 4, jeg hadde en nydelig dobermann jeg kjøpte for konfirmasjonspengene mine som heter Aqua og en katt som heter  Katt., men Aqua måtte vi gi bort pga at jeg flyttet hjemmefra og ikke kunne ta henne med meg til Tromsø og mamma og de hadde nok med to småunger. Det gjorde veldig vodt å gi henne til en ny familie, men hun har det bra nå og får masse kjærelighet og oppmerksomhet. Katt stakk av og jeg har nå en ny kattepus som heter Kasper, han er min største kjærlighet utenom kjæresten min som jeg bruker mesteparten av tiden min sammen med. Jeg har også to fantastiske bestevenninner som står ved min side uansett hva det skulle være og de betyr mer enn de vil innse.

Jeg har gått på Rytmisk Gymnastikk i en stund, og det var lenge min store lidenskap, men på grunn av skole og lite fritid (4 treninger i uka) måtte jeg slutte. Nå går jeg på Troppsturn, som er mindre arbeid og mer gøy, vi har tre treninger i uka og jentene har et fantastisk fellesskap og står hverandre veldig nære alle sammen.  Mote er det jeg virkelig brenner for og ikke kan få nok av. Når jeg er ferdig med videregående skal jeg søke meg inn på FIDM (Fashion Institute of Design & Merchandising) i USA hvor jeg endten skal fordype meg i fashion design eller gå en linje som heter Beauty Industy, Merchandising & Marketing

Navnet mitt er Jenny Marie Wiklund og jeg er nå 17 år. Er født 28 juli 1993 og er ei jente som til tross for mye motgang alltid finner en eller annen grunn til å smile. Det gjelder bare å legge ting bak seg og fortsette å leve slik en vil livet skal være. Jeg er en utadvendt, livsglad, positiv, energisk, omsorgsfull, følsom og snill jente som tenker seg om to ganger før jeg dømmer noen og er alltid åpen for å bli kjent med nye mennesker.

Ellers er jeg en person som får til det meste om jeg bare vil og trenger av og til et dytt og et lite spark bak for å få ting unnagjort. Et ord som beskriver meg  mest er nok treig, men om jeg virkelig har bestemt meg for å gjøre noe får jeg det gjort raskere enn du får sagt "kake".

På denne bloggen kommer du nok til å finne mye fashion, nye trender, skjønnhet og kosmetikk, samt innlegg om meg, livet og hverdagen min. Kjører konkurranser en gang i blandt og så håper jeg du liker bloggen min!

Jenny.

Kategori: LivetKommentarer
05.sep.2010, 16:14

fin blogg :-)

05.sep.2010, 16:14

For en nydelig header du har :)

05.sep.2010, 17:01
Karoline

Kul bloggSkriv en ny kommentar

Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar: