Heihei! Har endelig fått stipendet som jeg har ventet på så alt for lenge! Lykken er, altså! Så i dag har jeg vært på shopping sammen med min beste venninne, og i tillegg vært i banken og  overført så mye penger til mamma at det gjør vondt å tenke på. Jaja, de fortjener det :)

Har egentlig bare kjøpt ting som virkelig trengtes. Pluss noen skrivebøker, blyantpenn og dayplanner.

Inni den firkantete boksen helt til venstre er det mineralpudder fra artdeco. Tror jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen. Det er altså det beste mineralpudderet jeg har prøvd, ever. Det er ikke som med i.d hvor du glinser som Edward Cullen og boksen er ca dobbel så stor, men prisen halvparten - altså ca. 200 kr. Jeg sverger i allefall til det

Den svarte greia der er lebestift fra Chanel. Den er veldig fin og er i en nude farge. Ser ikke ut som fjortisbrunkremen de fleste har på leppene. Er ganske mye mørkere og er veldig fin om man ikke skal sminke seg så mye, men bare vil ha litt glans og fylde. Fåes kjøpt for ca 200 kr på Esthertique, Parfymelle osv.

Fakebaken har jeg kanskje også snakket om i et tidligere innlegg, men siden alle de forrige innleggene mine er blitt slettet så kan jeg ta det på nytt. Skal du kjøpe en selvbruningskrem/spraytan; whatevs, bør du kjøpe denne. I motsetning til de fleste blir denne brun instantly og du ser resultatet med en gang. Den flasser ikke, og du blir ikke sjoldete etter et par dager, den bare går bort av seg selv. Vanligvis tar det en uke eller litt lengere. 265,- på frisørsalonger. Mine kjøper jeg på Nikita.

YSL sin concealer (radiant touch) er den beste på markedet. Veldig populær blandt alle som vet å kjøpe god sminke, så denne bør dere prøve om dere er ute etter en concealer som ikke bare dekker, men holder lenge og ser naturlig ut. Kjøpes også på Esthertique osv for ca 250,-

Og så har vi Clean Start sitt rensesett. Jeg har hørt utrolig mye bra om det, og har planlagt lenge å kjøpe det. Men har hatt ProActive Solution sitt (fra TV-shop) som også var veldig bra i en stund nå så ville bruke det opp først. Kan melde dere sendere om hva jeg syntes om det. Om lag 490,- på Essens.

I tillegg har jeg kjøpt meg ny vinterjakke. Har siklet på den lenge nå, og den sitter så utrolig perfekt.Jeg likte ikke dette bildet særlig godt, men kameraet mitt blir alt for dårlig om man skal ta bilder av seg selv med det. Så måtte ty til litt google her. Den ser altså slik ut, men det som er dumt er at de ikke har strammet jakka nede så den ser ganske formløs ut. I tillegg har hun en stygg greie under som ødelegger. Men men. Hetten også utrolig kul, både når man har den nede og oppe. Koser 1.199 på Frequent, Zappa osv. Merket er VILA og selve jakken heter Lindo Coat solid/black.

Har dere prøvd noen av produktene over? Hvis ja, ha synes dere om de?

Kategori: SkjønnhetKommentarer
01.okt.2010, 18:35

fiiin jakke!!

01.okt.2010, 18:36

Kjempefin jakke

01.okt.2010, 18:38

Kjempefin jakke. :)

Nei, jeg har ikke prøvd noen av produktene.

01.okt.2010, 18:47

herlig, fin jakke

01.okt.2010, 18:50

Herlig innkjøp.

Har dessverre ikke prøvd noen av produktene,

Tror jeg vil teste ut leppestiften fra Chanel!

Ha en fin helg! :)

01.okt.2010, 18:50

Så nydelig jakke, missunder deg! =D

01.okt.2010, 18:57

jakken var veldig fin, slik vil jeg også ha.

01.okt.2010, 19:01

utrolig fint innkjøp! Elsker YSL!

Jakken var veldig fin :-)

01.okt.2010, 19:06

Nydelig jakke:)

01.okt.2010, 19:13

Så mye fint! :D

01.okt.2010, 19:16
elin

Hvor får man kjøpt pudderet du kjøpte?:)

01.okt.2010, 19:22

Fine innkjøp :)

01.okt.2010, 19:27

elin: på esthertique eller parfymelle

31.okt.2010, 11:18
Ingrid Nordal

Ja, bruker selv fake bake sin selvbruning, i krem :) Elsker den, absolutt den beste selvbruningen ifølge meg. Bruker også clean start fra dermalogica, men kun brukt det et par dager, så må vente å se hva jeg synes om det :-) Men vet jo at dermalogica har gode produkter, siden det er en hudpleieserie, så får bare håpa disse passer min hud :)Skriv en ny kommentar

Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar: