Dere som lurer på ditt og datt rundt extentionsene mine:

De er kjøpt på http://sarashair.com for om lag 1000 kr. Er ekte hår og i en av de lyseste fargene de har. Jeg bare elsker de i motsetning til det gamle (som dere ser øverst i menyen hvor jeg har brunt hår) som er kjøpt på nettsalongen.no. Det ble kastet i søpla etter en liten stund, men de farget jeg og styrte med så er kanskje ikke så rart. Men i hvertfall, slik ser de ut og ja, man ser jo litt forskjell fra mitt eget og clipsene. Men det er bare hvis man ser veldig godt etter. Er ingen fargeforskjell så vidt jeg vet heller :)

I dag skal jeg på jobb, men har planlagt å bare tilbringe tid sammen med Andreas før og etter det. Er bare to timer på jobb uansett så det går bra. Vi begge har bare vært så opptatte i det siste at vi bare ser hverandre når vi går og legger oss. Hardt liv, altså.

Nå skal jeg bare slappe litt av, gjøre ferdig leksene til mandag og tirsdag og så skal jeg ned til byen. Blæ, hater at jeg har jobb så søndager - det er jo den eneste dagen jeg faktisk kan hvile, men jeg måtte selvfølgelig ha noe å gjøre de dagene også. Stupid.

Kategori: SkjønnhetKommentarer
03.okt.2010, 12:45

anbefaling av hair extensions på min blogg!

03.okt.2010, 12:47

Kjempe fin blogg :-) digger designe ditt!

kommenter tilbake? :)

03.okt.2010, 12:53

Kjempefint design i bloggen din : ) <3

03.okt.2010, 15:14

den perioden jeg gikk med clips hadde jeg også hår fra sara's, var utrolig fornøyd med det, så skjønner at du liker det! :)

04.okt.2010, 22:23

Åh, du er så fin med ext. OG uten. syktSkriv en ny kommentar

Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar: