God morgen! Har sovet helt til nå! Er rystet.. Jaja, det er jo trossalt helg. Ble lite blogging i går, fordi foreldrene mine kom inn til byen og jeg ville selvfølgelig tilbringe litt tid sammen med de. Her er en liten update på hva som skjedde i går:

Etter skolen dro jeg ned til byen og møtte to herlige jenter, Tuva og Therese. Kjente Tuva før men med tiden har vi ikke klart å holdt kontakten, så nå tenkte vi å gjenopprette den, og glad er jeg for det! Vi hadde det kjempekoselig! Er overrasket over at vi aldri gikk tom for ting å snakke om, sånn som det vanligvis er når man blir kjent med nye og man ikke helt vet hva slags tema man skal bringe frem. Her er noen bilder lånt fra Tuva sin blogg:

 


Etter dette dro jeg til mamma og de hvor de hadde bestilt:Yonas pizza.. Ble litt mye Yonas på meg i går, men vi hadde det kjempekoselig!

Nå venter jeg bare på at mamma og de skal bli ferdige hos tannlegen slik at de kan kjøre meg til Michelle. Vi skal ta nye headerbilder iogmed at jeg holder på å fikse meg nytt design. Dette blir bra. Kanskje dere får noen smakeprøver ila dagen? Uansett. Nå må jeg sminke meg før jeg blir hentet. Kan ikke gå  rundt og se ut som et lørv, vet dere.

Kategori: LivetKommentarer
11.feb.2011, 15:42

fiine biilder!

11.feb.2011, 15:43

Fiine bilder! Og den headeren din er jo bare helt............NYDELIG! <3

11.feb.2011, 16:07

Fin blogg! :-)

11.feb.2011, 16:07

God helg! :)

11.feb.2011, 16:29

Så koselig dere har det da! Ble sulten når jeg så det også!

11.feb.2011, 16:48

Utrolig fin blogg!Skriv en ny kommentar

Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar: