Nå har vi kommet oss godt til rette i leiligheten våres, vi har allerede handlet inn litt mat, pakket ut og får varmen opp. Har ennå ikke funnet ut hvordan vi får varmtvann så jeg har måtte dusjet i nabohuset hvor tanten min bor. Spania er et herlig land, og Alfaz er en herlig plass! Elsker det her, men det er faktisk dritkaldt og jeg har gått og frøsset i hele dag! Er først nå når jeg sitter i stor hettegenser og med lester at jeg ikke skjelver! Har vært dårlig vær, mellom 8 og 15 grader i dag og det har så vidt vært sol og masse regn. Men det er ikke så farlig, vi får bedre vær etter hvert!

 

Tenkte jeg skulle legge ut bilder av leiligheten vårs. Den har 3 etasjer, egen bakgård, og uteplass foran, men det har jeg ikke bilde av. 4 soverom, 2 bad og en stor stue og stort kjøkken. Jeg har fått det fineste rommet som er helt øverst i leiligheten i tredjeetasjen. Er bare det rommet som er der oppe, og jeg har faktisk to balkonger og ett ekstra rom inne på rommet, men det er ikke møblert så jeg bruker ikke det. Her er det:

 

 

Her er 2 etg, med de andre rommene, den ene balkongen og det ene badet.

Stuen vårsOgså har vi terassen i første etasje:
Sånn, tok helt sykt lang tid å laste ned bildene, men nå er det gjort! Håper dere koser dere masse i vinterferien og at dere ikke fryser dere i hjel i kulda! Jeg skal i hvertall shoppe, dra på fornøyelsespark/tivoli, sole meg, bade, spise god mat og kose meg sammen med den fantastiske familien min! Ha en fin kveld :)

 

 

Kategori: LivetKommentarer
04.mar.2011, 21:41

åå heldig ^^

04.mar.2011, 21:46

Åå Så fint! heldig du som er i spania! Ville heller vært der enn her i norge i minus grader! hehe :)

04.mar.2011, 21:50

Så koselig at du koset deg hos tante / mamma! :D

Ses i morgen

04.mar.2011, 21:55

Du er utrolig heldig!! <3 Kunne godt ha tengt meg å bo i Spania

en stund :D Kjempekul header også ;)

05.mar.2011, 11:48

Åhh! Kjempekult :D Du er såååå heldig! elsker bloggen din! :DSkriv en ny kommentar

Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar: