Omg. Nå er jeg endelig ferdig med alt av skolearbeid, prøver og innleveringer for nå, har seriøst ikke hatt et liv den siste uken, og derfor har jeg heller ikke vært tilstede på bloggen. I'm so not sorry! Har vært deilig, egentlig. Selv om jeg skulle ønske jeg måtte blogge 10 innlegg om dagen i stedet for å gjøre lekser, så er det desverre ikke sånn. I forigår satt jeg i 10 timer i strekk og pugget til Naturfagsprøve og jeg begynte å gråte tre ganger pga at jeg var så lei. Det har aldri skjedd meg før, men det tok virkelig på.

Nå sitter jeg på skolen og har akkurat hatt den siste prøven på en stund (tror jeg), som var i matte. Gikk mye bedre enn forventet og jeg sitter igjen med en god følelse. Sa jeg at jeg fikk 5 på engelskprøven min? ENDELIG. Læreren min har vært fast bestemt på å bare gi med 4rere i hele år, ingenting over og ingenting under så nå sitter jeg igjen med en liten seiersfølelse over å ha fått henne til å gi meg en femmer! Sucker.

 

 

I kveld skal jeg faktisk ta det så jævlig med ro som jeg aldri har tatt det før! Ingen lekser, innleveringer eller prøver å pugge til så jeg skal faktisk sette meg ned og se alle episodene av Paradise. Har bare sett første siden nettet i Spania var så dårlig at jeg ikke orket å sitte i fem timer og loade det, og når jeg kom hjem har jeg ikke hadd tid. Så nå skal jeg gå inn i Loserville og følge med som resten av Norges befolkning. Tror i tillegg at jeg skal prøve meg på å lage scones i dag! Det kan bli spennende for det har jeg ikke gjort før. Ønsk meg lykke til! Om resultatet blir noenlunde akseptabelt, skal jeg...blogge om det.

Kategori: LivetKommentarer
22.mar.2011, 18:55

Paradise? Dårlige greier..

22.mar.2011, 18:55

Photoshoot: billig underholdning ;)

22.mar.2011, 19:10

Kjempe fin blogg og designet, det hadde vært kjempe hyggelig med en kommentar tilbake!<3

22.mar.2011, 19:10

Skulle ønske eg og hadde hatt tid til å gjort det! Men eg har så utrulig mykje lekser som må gjerast og prøver å lese til :/ Lykke til med scones baking :)

22.mar.2011, 19:21

lykke til !

Digger buksene dine , de har jeg og : D hehe

22.mar.2011, 19:34
Miranda

Lyst på gratis sminke?

http://www.gratismakeup.no/?r=56118

23.mar.2011, 15:09
Mitra

fin bukse!Skriv en ny kommentar

Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar: