Herreguuud. Jeg skulle sette inn minnekortet i pcen, og da jeg presset det ned i kameraet for å få det til å løsne så bare hoppet den opp og forsvant.. jeg skjønte ingenting. Letet og letet og veltet lenestolen og kjente i hver eneste krik og krok av den. Lå til og med på gulvet med lommelykt for å se om den hadde falt igjennom den og ned på gulvet. Men nei, letet i en hel time og så fant jeg den i en lomme BAK stolen, altså på ryggen av den. Helt sykt. Skal ikke være mulig at den havnet der. Nå er jeg så sint at det halve kunne vært nok... Flott start på morgenen

 

Men på den lyse siden har jeg verdens snilleste kjæreste som kjøpte meg wallstickers da han var i Oslo i helgen. Har ønsket meg sånne kjempelenge og jeg ble såå glad da han kom hjem med det! Jeg skal sette de opp etter skolen! Tror det blir kjempefint!

 

 

Nå skal jeg på skolen og ha fremlegg i fransk. Har bedre magefølelse på dette enn på engelskfremlegget jeg hadde i går, for nå er det i hvertfall ingen i klassen bortsett fra læreren som skjønner hva jeg sier. Haha. Håper dere får en fin dag! Poster resultatet senere :)

 

Au revoir! 

Kategori: HverdagKommentarer
05.apr.2011, 11:24

Hhaah, minnekortet mitt har det også med å sprette rundt omkring :b

Oi, så fine ! gleder meg til å se resultatet ;)

05.apr.2011, 15:00
fridasofie99

Fint<33

05.apr.2011, 17:33
Hans

Vil dere ha blogg med bra humor og en som kan skrive kort men fortsatt omfatende og innteressant? da er lurflesk.blogg.no en bra blogg å gå inn på, ikke la dere lure av navnet, det er faktisk en blogg. veldig bra en også synes jeg, det er en nybegynner blogg, og jeg er allerede en fast leser.

så gå inn på: lurflesk.blogg.no

søt blogg foresten jennymw.blogg.no :-)

06.apr.2011, 20:26
Kesia. Balanser kostholdet, en kake i hver hånd!

Elsker wallprints! Hvor har han fått tak i de?

06.apr.2011, 20:33

Kesia. Balanser kostholdet, en: kjæresten min kjøpte de på Pandoru i Karl Johan :)Skriv en ny kommentar

Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar: