Vel, jeg har et neglesett som jeg ikke vet hvor er fra, men det er godt å ha når man trenger det. Begynner øverst btw

 

1. Clean Start hit the spot fra dermalogica. Den er ment for å putte på kviser eller uren hud og så skal den da tørke de bort. Et mye bedre alternativ til tannkrem og mye bedre for huden :) Absolutt et must i sminkemappa. 

 

2. YSL perfect touch foundation. LOVEIT. 

 

3. Dior lipgloss. Denne har helt sykt mye farge og sitter i maange timer. Den er i tillegg ganske rød, så jeg bruker bare bittelitt for å få en fresh rosafarge.

 

4. Under den er to øyenskygger fra Isadora. Den nederste er for de med blondt hår og den øverste er den nyere versjonen og for de med blåe øyne. De funker veldig bra og jeg har nesten ikke brukt andre typer øyenskygge som faller i smak etter å ha blitt hekta på disse. De gir fantastisk farge :)

 
5. Og så er det øyenskygge og lipgloss sett fra Dior (to av hver) med en veldig mørk brunfarge og en veldig lys, pastellaktig rosafarge som fungerer kjempegodt sammen. Lipglossene er i rosa og er også veldig fine, men kanskje litt klissete. 

 

6. Blush fra e.l.f. Bruker den omtrent hver dag! Sykt bra. 

 

7. To av mine favorittmascaraer. De gir begge fyll,form og tykkelse og klumper seg veldig lite. Great lash er en mascara jeg har brukt siden jeg var 12-13 og begynte med sminke, sjelden at jeg går for noe annet. 

 

8. YSL radiant touch. Funker bra å klæsje under øynene om morgenen. 

 

9. YSL rouge pur leppestift. Denne er jeg faktisk helt gal etter. Blir drit lei meg når jeg glemmer den hjemme for den er så fin og gir sykt god farge. (nude/lyserosa) 

 

10. Chanel leppestift. Denne er god å ha i sminkepungen om du ikke vil ha så alt for mye oppmerksomhet rundt leppene, men samtidig ikke vil at de skal se kjedelige ut. Den gir ikke så mye farge, men litt shimmer og glans gir den. 

 

Resten er vippetang, øyenskyggebørst, øyenbrynsmarkør fra Guerlain samt blyantspisser og liten kost fra samme merke og såå den kjære kosten som jeg ikke husker hvor er fra fordi skriften har blitt slitt bort. 

 
Kommentarer
06.apr.2011, 19:29

Fin sminke, jeg liker også den Chanel lebestiften ;)

06.apr.2011, 19:45
christiane- komenterer tilbake :)

nice <3 Jeg har den ene mascaraen din. den rosa og grønne... synes egentlig ikke den er så god da, men den andre er sikkert kjempe fin <3 ;)

06.apr.2011, 19:46

Utrolig fin sminke! :)

06.apr.2011, 19:49

Hei! jeg lurte på om du kunne tatt deg tiden til å dra innom siden min for å se på en bikini. Jeg har lagt ut ett bilde av en jente i bikini, for jeg mååå finne ut hvor den er kjøpt eller hvilket merke den er. Dette er IKKE for å få flere lesere men dette er kriiise.. premie utleveres til den som faktisk vet noe. På forhånd Takk :)

06.apr.2011, 19:51

nice!

06.apr.2011, 19:55

Kjempe fint!

Ta en titt innom bloggen min:-)

06.apr.2011, 19:57

Så masse fint du har :)

Christine

http://christineiversen.blogspot.com

06.apr.2011, 20:06

du burde prøve maxfactor falsh lashes effect ! Den er super :)

06.apr.2011, 20:10

så mange fine ting du hadde :)Skriv en ny kommentar

Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar: