I går startet jeg på en ny serie som mange av dere sikkert har hørt om, nemlig Glee. Har lenge trodd at jeg ikke kom til å like serien, siden den minner veldig om High School Musical i serieformat bare med nerder i hovedrollen men jeg er virkelig hekta nå! Har allerede sett 6 episoder og skal begynne på den 7ende nå. Elsker alle sangene som er med og de er virkelig dyktige! Tror dette er en serie jeg kommer til å følge videre etter jeg er ferdig med første sesongNå sitter jeg og kjæresten hjemme og bare koser oss og nyter at det endelig er helg. Skal se litt på Glee, lage middag og slappe av. Blir deilig med en rolig helg for en gangs skyld. Har planer om å bake mer muffins, tror jeg. Siden de forrige ble så gode. Jeg har faktisk begynt å like å lage mat, selv om jeg ikke er en mesterkokk. Noe som sier seg selv når jeg faktisk klarer å sette fyr på en smoothiemaskin og melk i en vannkoker, men gøy er det å prøve seg litt frem på kjøkkenet i hvertfall!

 

SER DU PÅ GLEE?Jeg er skikkelig jentete, og da mener jeg skikkelig. Jeg elsker ting som glitrer, er rosa, shiny og søtt! Jeg liker å pynte meg og ha søte outfits selv om jeg ikke alltid har tid til å ha perfekt makeup hver eneste dag. Derfor kjøpte jeg meg en kjempe søt, rosa liten dings som alltid ser søt ut uansett hvor mye tid jeg har om morgenen. Nemlig denne:Samsung Hello Kitty s5230. Jeg er en sucker for Hello Kitty, selv om jeg ikke har så mye av det.  Men denne var så nydelig at jeg bare måtte ha den! Den er egentlig det samme som de vanlige Samsung Star telefonene bare i Hello Kitty edition. Jeg hadde først tenkt til å kjøpe den vanlige Samsung Star telefonen, men så så jeg denne på google og hunta den ned på cdon.com. Nå selger de desverre ikke de lenger og du må nesten på Ebay for å få deg en likedan. På cdon.com kostet den 1300 kroner ca, så den er kjempebillig!

Den er veldig tynn og lett å bruke, med touch screen og fine motiver og spesielle Hello Kitty bakgrunner. Bakgrunnen går over tre forskjellige skjermer hvor du kan ha forskjellige applikasjoner stående som "snarveier".

Den gjør ikke så mye annet enn en vanlig mobiltelefon, det er bare utseendet som er litt anderledes. Og det er nettop det jeg liker med den. Den er enkel å bruke, men samtidig ikke kjedelig!

Det eneste som er dumt med den er at du bare kan velge mellom 3 forskjellige motiver og det er rødt, grønt og rosa. Samsung har ingen muligheter for å laste ned spesiallagde motiver slik som feks. Sony Ericsson har.

En annen ting er at SMS minnet er ganske lusent. Du kan ikke ha over 450 meldinger tilsammen i innboks og utboks og det er jo litt kjipt å måtte slette meldinger annen hver uke for å få plass til nye. I tillegg går dette veldig treigt. Men dette er egentlig en kritikk på Samsung generelt. For den andre Samsungen min hadde jeg akkurat samme problemet med.Slik ser den altså ut når du tar den ut av pakken. Har hadd så utrolig mange venninner som har siklet over telefonen min og senere ikke hatt noe lyst på den gamle, kjedelige iPhonen sin lenger. Jeg liker å ha ting som ikke alle andre har og ikke alle andre liker. Så dette er en smak og behag ting. Noen liker Hello Kitty og synes denne bare er rååsøtt, mens andre mener kanskje at den er litt over the top. Min mening er; there's no such thing!

Legger ut en video fra youtube hvor en jente med samme mobiltelefon viser litt hvordan den fungerer

Ville du hatt en sånn?

Søt eller bare alt for søt?
Lenge før jeg sluttet å blogge/tok pause lovet jeg dere å anbefale et av mine favoritt produkter. Dere som kjenner meg vet at jeg liker å holde sminken min naturlig og bruker helst ikke så mange forskjellige produkter i ansiktet om gangen. Derfor er Artdeco sitt mineralpudder perfekt for meg! Alle bildene dere ser av meg (headeren inkludert) har jeg bare på meg dette pudderet. Ingen concealer, foundation eller primer under! Jeg bruker litt blush i kinnene men thats it. Den er helt super og her er hvorfor:

♥ Dekker alt av ujevnheter/rødhet


♥ Flekker ikke av på klær


♥ Boksen inneholder mye pudder og kan vare i et par mnd avhengig av hvor mye/lite du bruker


♥ Den er billig (250 nok) og inneholder 15 gram løspudder, altså mye for pengene


♥ Et bedre alternativ til I.D pudderet som er litt under dobbelt så dyr og inneholder 9 gram


♥ Inneholder ikke skimmer (som I.D har mye av)


♥ Den varer hele dagen og du trenger ikke påføre nytt etter en lang dag på skolen


♥ Ser naturlig ut og har farger som passer til alle og enhver

 

Fåes kjøpt på de aller fleste Esthetique og Parfymelle butikkene og evt noen utvalgte brudesalonger.
Dette er omtrent den femte gangen jeg kjøper ny boks og har brukt det i over et år nå og kommer aldri til å gå tilbake til noe som helst annet pudder. Foundation er ikke noe for meg i og med at det er grisete og klissete og som regel flekker det av på klær og forsvinner ila dagen. Så prøv Artdeco Pure Minerals og bli frelst!

Har du brukt/bruker du Artdeco.
Foretrekker du pudderfoundation eller flytende? Hvilket merke?