Vel, jeg har et neglesett som jeg ikke vet hvor er fra, men det er godt å ha når man trenger det. Begynner øverst btw

 

1. Clean Start hit the spot fra dermalogica. Den er ment for å putte på kviser eller uren hud og så skal den da tørke de bort. Et mye bedre alternativ til tannkrem og mye bedre for huden :) Absolutt et must i sminkemappa. 

 

2. YSL perfect touch foundation. LOVEIT. 

 

3. Dior lipgloss. Denne har helt sykt mye farge og sitter i maange timer. Den er i tillegg ganske rød, så jeg bruker bare bittelitt for å få en fresh rosafarge.

 

4. Under den er to øyenskygger fra Isadora. Den nederste er for de med blondt hår og den øverste er den nyere versjonen og for de med blåe øyne. De funker veldig bra og jeg har nesten ikke brukt andre typer øyenskygge som faller i smak etter å ha blitt hekta på disse. De gir fantastisk farge :)

 
5. Og så er det øyenskygge og lipgloss sett fra Dior (to av hver) med en veldig mørk brunfarge og en veldig lys, pastellaktig rosafarge som fungerer kjempegodt sammen. Lipglossene er i rosa og er også veldig fine, men kanskje litt klissete. 

 

6. Blush fra e.l.f. Bruker den omtrent hver dag! Sykt bra. 

 

7. To av mine favorittmascaraer. De gir begge fyll,form og tykkelse og klumper seg veldig lite. Great lash er en mascara jeg har brukt siden jeg var 12-13 og begynte med sminke, sjelden at jeg går for noe annet. 

 

8. YSL radiant touch. Funker bra å klæsje under øynene om morgenen. 

 

9. YSL rouge pur leppestift. Denne er jeg faktisk helt gal etter. Blir drit lei meg når jeg glemmer den hjemme for den er så fin og gir sykt god farge. (nude/lyserosa) 

 

10. Chanel leppestift. Denne er god å ha i sminkepungen om du ikke vil ha så alt for mye oppmerksomhet rundt leppene, men samtidig ikke vil at de skal se kjedelige ut. Den gir ikke så mye farge, men litt shimmer og glans gir den. 

 

Resten er vippetang, øyenskyggebørst, øyenbrynsmarkør fra Guerlain samt blyantspisser og liten kost fra samme merke og såå den kjære kosten som jeg ikke husker hvor er fra fordi skriften har blitt slitt bort. 

 7. Et bilde av meg tatt av noen andre

6. Et bilde av noen jeg elsker:


Kjæresten minDette bildet er tatt rett etter konfirmasjonen min. Der ser dere hva jeg brukte de pengene på :p Haha, jo min søte lille Aqua som alltid har vært min store kjærlighet. Vi måtte desverre gi henne bort da jeg flyttet for meg selv for å gå på vgs. og mamma og de hadde ikke tid til å ta seg av henne selv med 2 småbarn i huset. Savner henne!

 

Så slik så da jeg ut for to år siden. Da var jeg 15, snart 16 og ødelagt hår pga bleking fra mørkebrunt til blondt. Haha, good times.Omfg jeg hater slike innlegg, men siden det er en del av 30 dagers greia så er den godtatt.. så vidt.

 

Dagen startet med at jeg våknet til et nedsnødd hus. Jeg gikk inn på badet og trodde noen hadde gravd oss ned i natt.

 Jeg ordnet meg for så å dra til bestemor rett etterpå. Der ventet resten av familien, og jeg satt sammen med lillesøster og lillebror og så på TV en liten stund, spiste frokost og fikk våknet litt før jeg og bestemor heiv oss i baking.

 

Vi baket muffins med Amerikansk smørkrem, som er en av mine favoritter. Jeg kan desverre ikke spise så mange av de, for da får jeg dårlig samvittighet/blir kvalm. Er utrolig søtt, men så utrolig godt! Oppskriften på smørkremen finner dere HER.

 

Bestemor og jeg var en tur oppe på loftet og så på gamle ting. Eller jeg så og hun leitet etter noe.. Der fant vi blant annet denne, som har vært mamma sin da hun var ung. Jeg satt i nesten en time og lo, og så mobbet jeg henne grundig da hun kom hjem igjen. Haha.

 

Men egentlig så har mesteparten av dagen gått til å lage et fremlegg i Engelsk som jeg må ha ferdig til mandag. Det skal handle om Zimbabwe og jeg tror aldri jeg kommer til å reise dit, for nå er jeg dritlei av hele landet.

 

Nå har vi akkurat spist burritos! Det eeer så godt! Mye bedre enn taco..

 

Og nåå sitter jeg med fremlegget igjen. Jeg er bare kommet halvveis, for jeg må fortsatt lage powerpoint og skrive ned notatene mine. Om noen har noen funfacts om Zimbabwe, er dere velkommen til å dele de med meg i kommentarfeltet! Når jeg er ferdig skal jeg legge meg og se på frustrerte fruer, for det har jeg helt glemt av de siste ukene og det er kommet mange nye episoder siden sist! Yay

 Jeg synes i hvertfall at jeg har den fineste telefonen i verden. Den er mye finere enn både iPhone og de nyeste htc mobilene etter min mening. Den er søt og origina, og den passer personligheten min perfekt. Så også at mange av dere "reblogget" (som vi kaller det på godt tumblr språk) mobilen min etter at jeg skrev det første innlegget for en stund siden. Men her er den i hvertfall:

 

Somdere ser på bildet heter mobilen Samsung Hello Kitty Star S5230 og jeg kjøpte min på lefdal.com rett før jul. Eller jeg fikk den i julegave hos min kjære mor. Den er ikke så dyr, litt over 1000 kroner og er veldig lett og bruke og har alle de nødvendige funksjonene som en mobil nå til dags er forventet å ha. De selger forresten ikke mobilen på lefdal lenger, og det var den eneste nettsiden jeg vet om som solgte den fra Norge. Så da må dere nok finne en utenlands nettbutikk. Jeg så den på flyplassen i Alicante, hvis det er til noe hjelp?

 Jeg bruker å bytte ut innholdet i vesken avhengig av hva jeg skal osv. men her er det som har fått fast plass:
Helt til venstre er notatboken min, som jeg bruker for å holde styr på skolearbeidet mitt og andre viktige gjøremål. Tror ikke noe som helst hadde blitt gjort uten den, for jeg elsker å kunne krysse av ting på lista. Det er så deilig!
Og så er det pengeboken min, snus, vanlig lipsyl, en litt finere leppestift fra YSL, conscaler, mobil, verdens beste tyggis (avhengig), og kamera. Måtte bare legge etuiet der siden jeg skulle ta bilder.. dere skjønner.

 Nå skal jeg bare vente på kjæresten som kommer hjem snart og så skal vi sikkert lage middag. Jeg skal begynne på engelskfremføringen jeg har på mandag og så skal jeg bare chille resten av  dagen. Nothing special, really.

 

 Dette er tatt på skolen i dag under lunsjen. Orker ikke gjøre noe big deal ut av denne 30 dagers greia, så her er et ekstremt fresht bilde av meg som er dritlei av skolen og de triste gangene.

  Nå venter jeg på kjæresten. Middagen står klar på bå bordet og jeg har fått unnagjort masse i dag. Leiligheten ser også ganske plettfri ut og i tillegg har vi startet å vaske klær igjen! Haha, har perioder der jeg bare lar det hope seg opp og fylle baderomsgulvet og soveromsgulvet helt til jeg ikke har noe annet enn stygge klær å ha på meg og blir jeg tvungen til å vaske klær.


Har fått nye buttons i sidemenyen nå. De linkene som lå nede på "linker" er nå borte og erstattet med de buttonsene. Du finner likevel "om meg", "kontakt" og "forsiden" der, selv om den siste er ganske unødvendig iogmed at jeg nå har en header som tar deg tilbake til forsiden med en gang du trykker på den. Ganske greit det.

 

Men nå kom Andreas hjem! SeeuHar sett at en del har sånne innlegg med punkter og et bestemt tema. Så jeg tenkte jeg skulle prøve det selv, nå. Særlig iogmed at jeg ikke har noe spesielt bedre å blogge om for tiden. Hver dag kommer jeg til å blogge om et av punktene fra 1 til 30. 

 

Dag 1 - Et bilde av meg som er tatt i dag.
Dag 2 - Hva jeg har i vesken min.
Dag 3 - Et bilde av mobilen min.
Dag 4 - En dag i livet mitt, med bilder tatt i løpet av dagen.
Dag 5 - Et bilde av meg for 2 år siden.
Dag 6 - Et bilde av en jeg elsker
Dag 7 - Et bilde av meg, tatt av noen andre.
Dag 8 - Hva jeg har i sminkepungen min.
Dag 9 - Hvordan du ville brukt 10 000 kr.
Dag 10 - Mitt favorittsted.
Dag 11 - Min søster.
Dag 12 - Favorittfilmen min.
Dag 13 - Det jeg ønsker meg mest i verden akkurat nå.
Dag 14 - Ønskelisten min for tiden.
Dag 15 - Et sted jeg gjerne vil flytte.
Dag 16 - Fire ting jeg vil gjøre før jeg dør.
Dag 17 - En TV-serie jeg er hekta på.
Dag 18 - Fem facts om meg selv.
Dag 19 - Et bilde av håndskriften min.
Dag 20 - Dette hadde jeg på meg i dag.
Dag 21 - Stilikonet mitt.
Dag 22 - Hvor jeg gjerne vil være om 10 år.
Dag 23 - Den neste planen jeg har for noe, som jeg gleder meg veldig til.
Dag 24 - En sang som passer humøret mitt.
Dag 25 - Et bilde av byen jeg bor i.
Dag 26 - En kjendis jeg ikke liker, og hvorfor.
Dag 27 - Et bilde av mitt favorittplagg.
Dag 28 - Mine ambisjoner.
Dag 29 - Stjernetegnet mitt og om jeg synes det passer personligheten min..
Dag 30 - Et bilde av meg som er tatt i dag + tre gode ting som har skjedd i løpet av de siste 30 dagene.

 

Nå sitter jeg på skolen og har samfunnsfag og diskuterer krig og fred. Var så vidt jeg kom meg opp i morges, for i dag har vi bare fag som er kjedelig (matte, samf og fransk) og jeg kan ikke vente med å komme meg hjem og slappe av. Skulle ønske det var helg :(