Pause fra blogg.. Trenger det. Sorry. Adjø

  

Nå skal jeg på kinoo, snakkes senere!
Har hatt en aldri så liten bloggfri helg, men nå er jeg tilbake. Kjente at jeg både trengte å ta pause fra bloggen selv om jeg har en konkurranse gående, og at jeg trengte å bruke tiden min på litt andre ting enn bloggen i et par dager. Var godt, men jeg har savnet dere! Her har dere i hvertfall ukens første outfit, håper dere liker det.

 Har lagt min elsk på denne jakken fra Gina Tricot igjen. Den kan brukes til omtrent alt og spriter på en måte opp et ellers kjedelig antrekk. Kjøpte den i fjor så den er nok ikke i butikkene enda.

 

Dere må huske å melde dere på konkurransen min HER hvor dere kan vinne solkort fra Brun og Blid. Trykk på linken for mer informasjon.Stipendet har kommet og jeg rett ned til byen vet dere! Må jo ha litt nye klær nå som butikkene fylles med vårmotene. Har kjøpt kjempemye fint som jeg både kan ta i bruk nå og bruke senere på sommeren.

Stroppeløs body kjøpt på BikBok for 149 kroner. Kjempefin med highwaist jeans og en lett jakke!

 


En nydelig topp fra Oasis for 599 kroner, kjøpte denne i helga, men dere har så vidt sett stroppene på den på et bilde jeg la ut for noen innlegg tilbake siden. Den har nydelige farger og sitter kjempefint på, i tillegg så ser du så fresh og sommerlig ut i den. Skal legge ut et ordentlig outfitbilde av den så snart jeg får tid.Tights med en stripe blonder som går nedover framsiden av lårene og leggene hele veien ned. Har letet skikkelig lenge etter en som har blondene på siden, men så fant jeg denne og det var det nermeste jeg kom. Den jeg egentlig vil ha er fra VILA, men jeg har sendt mail til dem og spurt om de fortsatt hadde den, men den var utsolgt. Buhu. Denne kostet 149 på Cubus.

 


Denne er faktisk helt supersøt på, den er litt lang så kan brukes som sommerkjole også. Kjempefine farger og fint stoff i to lag, sånn at den ikke er helt gjennomsiktig. Den koster 399,- på B.YOUNG.

 


Natt tøy med Hello Kitty print. Syntes den var veldig søt og jeg har har lenge trengt nytt natt tøy slik som dette, siden jeg hater å sove med pysj fordi det krøller seg sånn og det blir fort kaldt når man sover i bare undertøy. Perfekt for meg.

 

Dere får garantert outfitbilder av alle plaggene mine ila denne og neste uke. PS; I morgen starter jeg en konkurranse i samarbeid med Brun og Blid. Følg med for mer info.Mange har spurt om det store, fargerike smykket jeg har brukt litt i det siste og hvor det er kjøpt og hvor mye det koster. Jeg har kjøpt det på H&M og det kostet rundt 199 kroner om jeg ikke husker feil. Det har hunget på smykketreet mitt en stund, men nå har jeg virkelig fått sansen for det (ikke at det er så lett å bruke med den dumme nakkekragen da) og tatt det til bruk. Tror ikke de selger det i butikkene lenger, men det går jo ant å sjekke på internett? Love it.

 HVA SYNES DU?


Hei alle sammen! Nå sitter jeg og Karisa hos "onkel" hvor vi bestiller billetter til Portugal i sommer! Woho! Har vært på shopping og svidd av litt penger, kjøpte meg kjempemye fint. Dere får se bilder av tingene senere når jeg har tid til å legge ut. Ville egentlig bare poste dagens outfit til dere før jeg må stikke igjen. Som er nå. Hade!

 Hei og hopp! I dag skinner solen og jeg er i strålende humør. Derfor benytter jeg anledningen til å dele dagens outfit med dere:


(jeg bare tok av nakkekragen i 3 sekunder for å ta outfitbilde, mamma. ble ikke lam denne gangen heller)

Var på sykehuset i dag og tok røntgen av nakken og i møte med en eller annen overlege. De hadde ikke mye nytt å fortelle ut i fra bildene men nå sier de at jeg kanskje kan få ta av kragen om 2-3 uker! JIPPI.

Nå sitter jeg på skolen og venter på å ha sistetime før jeg tar helg og springer ned til byen og møte Tuvaw og Tcmn.

Ha en kjempefin dag!God morgen! Nå sitter jeg på skolen og har langfri. Har også fått kameraet mitt tilbake (yay) så her kommer dagens outfit! Ha en strålende dag!


Jakke: Freequent ( 699,-)
Skjerf: Bik Bok (150,-)
Topp: Bik Bok (149,-)
Jeans: Gina Tricot (399.-)
Støvletter: Bianco (1100,-)

 Nå venter jeg bare på at kjæresten skal komme hjem fra jobb og så skal jeg ned på Yonas med godjentene mine og spise pizza! Poster dagens outfit bare sånn kjapt. Hadde forressten en blå jeans fra gina tricot, men det ble visst ikke plass på bildet til det. Haha, jeg var litt dårlig på å beregne hvor langt unna jeg skulle stå med det nye kameraet og hadde ikke så fryktelig god tid i morges til å ta nye.Toppen er fra H&M (199,-) i butikkene nå.
Jakken er forsåvidt også fra H&M (249,-) men den har de ikke lenger.

Håper dere får en kjempefin start på helgen og at dere ikke er så alt for slitne etter denne usedvanlige lange uken!
Dere er forressten helt supersøte alle sammen, har hatt et helt sinnsykt høyt lesertall i dag i forhold til det jeg pleier å ha og jeg er ikke helt sikker på hvorfor. Jaja, glad er jeg nå for det i hvertfall!

Alle husker vel å ha sett Carrie og jentene fra Sex and the City gomle på de svære, vakre muffinsene fra Magnolia Bakery opptil flere ganger i løpet av serien? Vel, nå kan dere også få en liten smak!
Etter at jeg var ferdig på skolen satte jeg igang med prosjekt muffins fordi jeg ikke har fått gjort noe som helst annet enn å dra på skolen og å ligge på sofaen og ikke gjøre noe som helst siden jeg ble skadet. I dag hadde jeg en bra dag med lite smerter så da måtte jeg gripe sjansen!

Her er det du trenger:

Til deigen:

 • 250 g smør
 • 4 dl sukker
 • 4 store egg
 • 2 dl melk
 • 6 dl hvetemel
 • 3 ts bakepulver
 • 1 ts vaniljessens


Til smørkremen:

 • 250 g smør
 • 2 ts vaniljessens
 • 2 dl melk
 • 12-16 dl melis
 • Konditorfarge


Pynt:

 • Kakestrøssel


Slik gjør du:

MUFFINSENE
Pisk smøret mykt (er lurt å ha det i mikrobølgeovnen på middels varme i 1/2 minutt). Tilsett sukkeret og pisk i ca 3 minutter til du får en luftig smørkrem.

Pisk inn eggene, ett av gangen. Pisk godt mellom hvert egg. Så pisker du inn vaniljeessensen.

Sikt hvetemel og bakepulver, og bland vekselsvis inn i smørkremen med melken. Bruk gjerne mikser, men ikke pisk lenger enn nødvendig for at deigen skal bli godt blandet(hvis du overpisker røren, så kan du risikere at kakene blir seige!)

Slik skal den se ut når du har blandet alle ingrediensene.


Fordel deigen i  formene(hvis du bruker muffinsbrett, så er det en idé å bruke muffinsformer samtidig, så sitter de ikke fast), til de er ca 3/4 fulle. Stek de midt i ovnen i ca 20 - 25 minutter. La cupcaksene avkjøle i formen i ca 15 minutter, før du tar de forsiktig ut. Mens de bli kalde kan du lage frostingen.

Slik skal de se ut når de er ferdige. (Haha, bortsett fra han nede til venstre)

SMØRKREMEN (glasuren)
Pisk mykt smør, vaniljeessens, melk og 4 dl av melisen i 3 - 5 minutter på middels hastisghet slik at den blir luftig og smidig. Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk i ca 2 minutter mellom hver gang, til kremen får en tjukk og god smørkonsistens.

Etter du har hatt i konditorfarge kan du smøre kremen på toppen av cupcaksene. Først smører du et tykt lag over det hele med en smørkniv, så tar du kniven og lager en grop i spiralmønster og jevner kantene. Avslutt med strøssel og sett dine lekre cupcakes i kjøleskapet til frostingen stivner!
Voila! (anbefales å gjøre en dag du har litt god tid)

Maria Lucia Hohan har alltid vært min favoritt kjoledesigner. Fordi hun lager søte, moderne, feminine og ikke minst vakre kjoler. Gå inn påhjemmesiden hennes HER. Men nå i det siste har jeg sittet og siklet over kjolene til en annen og kanskje bedre designer, nemlig Sherri Hill.

Kjolene er noe av det vakreste jeg har sett, de er så søte og fargerike og pene. Det jeg elsker med denne designeren er at hun bruker mye pastellfarger, og jeg er en sucker for pastell. Det er så vakkert.
Her er mine to favoritter:
HVA SYNES DU?
VILLE DU GÅTT I DISSE KJOLENE? HVILKEN VAR DIN FAVORITT?
Fant en helt herlig bluse på nelly.com i dag! Ble helt forelsket i den, men det står kjempemye stygt om den i kommentarfeltet som feks. "Inte alls lika fin, stor som ett hus i storleken s/m.. retur...", "Var mye mer posete enn jeg trodde den skulle være, føltes litt som om jeg hadde på meg et telt. Ble også overrasket over hvor rosa den var." osv. Derfor trenger jeg et lite dytt av dere om jeg skal gidde å bestille den eller ikke.

Det som er greia, er alt ALT ser perfekt ut på hun modellen, men så kommer den i posten også ser du ut som en bløtkake liksom.

Hva synes dere? Ville dere kjøpt den? Koster 350 så er ikke mye penger man mister hvis den ikke er brukende, men man kan jo spare seg de pengene om mulig.

VOTE!Etter de tre første episodene av OSLO GIRLS fikk jeg et ekstremt dårlig intrykk av Marie Amanda. Ble helt sykt skuffet da jeg har lest bloggen hennes kjempelenge og trodd at hun var så søt og snill, mens hun egentlig bare er enda en overfladisk moteblogger. Jeg gikk inn på bloggen hennes og så dette innlegget, og ble litt mer overbevist.

Hun andre der, Nathalie, oppfører seg som en ordentlig diva og tror hun er A kjendis og jeg har aldri hørt om henne før jeg så på Oslo Girls. Jeg som har vært innom alle blogger som er verd å lese, skulle strengt tatt ha visst om henne hvis hun virkelig var noe. Menmen, er lett å tro høyt om seg selv hvis man er på TV :)

De andre to jentene har jeg ikke fått noe særlig intrykk av ennå, de virker på en måte litt snillere. Og jeg holdt automatisk med dem da både Marie og Nathalie rakket ned på outfitet deres. Herregud. Men kan godt hende jeg tar feil. Jeg får se videre!

Har du sett på?

Hva er inntrykket ditt av de forskjellige menneskene i serien?


Har alltid elsket Rare Fashion sine kjoler, men jeg vet ikke helt hva jeg synes om den nye høstkolleksjonen? Ser noen jeg gjerne ville hadd i klesskapet, og noen som er bare er merkelige. Sånn som det lappeteppet nederst til høyre eller den blåe øverst. Må bare tilføye at prisene er litt drøye i forhold til de forrige kolleksjonene, menmen.

Mine favoritter er den sorte lace kjolen til 1300 og ballerinakjolen øverst til venstre!

Hvilke likte du best?Hallo i luken alle sammen! Nå sitter jeg i gangen på skolen og har akkurat hatt en undersøkelse med hele klassen om frafall i skolen. Trodde det skulle bli lett for meg å svare siden jeg allerede har droppet ut en gang, men det var bare sånne basic spørsmål som " hvor mange søsken har du ", "bor du hjemme " også skulle man krysse av. Men jaja. Alternativet var i allefall å rydde stoler på et klasserom, så jeg er glad jeg tok den uansett. 

Nå merker jeg at jeg må dra til Michelle og få meg en ny snusboks. Hehe, hun har så utrolig mange kule bokser! 

Har hatt et par med LV og Burberry men de er så slitne nå. Jaja. 

Jeg hadde turntrening i går, som jeg skrev om. Var sinnsykt gøy! Kom hjem med vondt i nakken og knærne og en forstuet tommel og armer som så vidt vil løfte seg. Klarer ikke skrive på papir så må notere ned alt på dataen i timene. 
Kjæresten min mener jeg skal ta det med ro, og er helt sinnsykt bekymret for at jeg skal knekke nakken neste gang. Men jeg prøver å forklare han at det hører med å være en turner. Haha, han får seriøst hjerteinfarkt hver gang jeg sier "au" han stakkars. 

Nå har vi kartleggingsprøve i matte så jeg må skynde meg! Hade!