Herreguuud. Jeg skulle sette inn minnekortet i pcen, og da jeg presset det ned i kameraet for å få det til å løsne så bare hoppet den opp og forsvant.. jeg skjønte ingenting. Letet og letet og veltet lenestolen og kjente i hver eneste krik og krok av den. Lå til og med på gulvet med lommelykt for å se om den hadde falt igjennom den og ned på gulvet. Men nei, letet i en hel time og så fant jeg den i en lomme BAK stolen, altså på ryggen av den. Helt sykt. Skal ikke være mulig at den havnet der. Nå er jeg så sint at det halve kunne vært nok... Flott start på morgenen

 

Men på den lyse siden har jeg verdens snilleste kjæreste som kjøpte meg wallstickers da han var i Oslo i helgen. Har ønsket meg sånne kjempelenge og jeg ble såå glad da han kom hjem med det! Jeg skal sette de opp etter skolen! Tror det blir kjempefint!

 

 

Nå skal jeg på skolen og ha fremlegg i fransk. Har bedre magefølelse på dette enn på engelskfremlegget jeg hadde i går, for nå er det i hvertfall ingen i klassen bortsett fra læreren som skjønner hva jeg sier. Haha. Håper dere får en fin dag! Poster resultatet senere :)

 

Au revoir! God morgen! Nå smelter snøen utenfor og man begynner sånn smått å kjenne antydning til at våren snart er rundt hjørnet! Jeg må imidlertid gå med Hunterstøvler for ingen av de andre skoene mine tåler dette våte været.. Selv har jeg startet å bli syk, og sitter og nyser i ett. Huff, jeg har da ikke tid til å bli syk!

 

I helga var jeg jo som sagt på Senja og besøkte familien min. Det var rågodt å være litt hjemme for en gangs skyld uten å ha dårlig samvittighet for å ha dratt fra kjæresten min (han var i Oslo i helga). Katt begynner også å like seg der og blir bare mer og mer glad i mamma og pappa. Mamma, som aldri har vært noe kattemenneske, er også blitt helt forelsket i han og det synes jeg er morsomt!

 

I dag har jeg fremlegg i Engelsk og gruer meg skikkelig. HATER å snakke når alle andre er stille, men det går sikkert bra. Får bare forestille meg at de er søte llamaer eller noe.Først og fremst vil jeg bare si at jeg er overrasket over den innflytelsen Therese har på leserne sine. Ser ut som om at noen har skutt en rakett opp fra statistikklinja mi som alltid lå så jevnt og fint på 200 lesere om dagen. Jaja, takknemlig er jeg for at dere gidder å gå inn på bloggen min i det hele tatt!

 

Nå har jeg nettop vært ute og hentet katten min. Den dustekatta går seg alltid fast under huset når vi er på besøk hos mamma og de og jeg må alltid gå i hagen med snø opp til halsen for å vise han veien ut.

 

 

 

 

Endelig fremme. Tror han går inn under huset fordi han har blitt så vant til at han bare mjauer litt når jeg roper på han fra døra og at når han aldri kommer så går jeg til slutt ut og henter han selv. Hjelpesløse katt altså..God morgen! I dag våknet mange av oss i Tromsø til noe vi alle skulle ønske var en aprilsnarr, men det er desverre ikke sånn. Men I know for a fact at jeg kommer til å bli lurt trill rundt i hele dag, siden jeg er så godtroende og naiv. Håper bare ikke kjæresten min som reiser til Oslo i dag finner på noe tull, for da blir jeg sur.  


Nå skal jeg på skolen og være flink, etter det skal jeg pakke og så reiser jeg og kattepusen vårs hjem til mamma på kvelden. Blir godt å komme hjem litt. Har ikke vært på besøk på nesten to måneder, kanskje over det. Det er for dårlig.  Håper dere får en fantastisk start på aprilmåneden og at dere ikke er like naiv som meg :)