Hei! I går hadde jeg lang dag på skolen, og etter det dro jeg til byen og tok sol med Vilde før jeg møtte min kjære og dro og spiste og gikk i butikkene og så. Når jeg kom hjem var jeg så trøtt at jeg sovnet og sov helt til nå kl 11.45, så jeg beklager til dere som har ventet på at jeg skulle trekke vinnerene av konkurransen min. Men nå har jeg gjort det og vinnerne er:

 

1 plass (solkort 500 kr): http://acb.blogg.no/

2 plass (solkort 200 kr): lene040494@hotmail.com

3 plass (solkort 100 kr): http://maariiehm.blogg.no/

 
Gratulerer til dere, jenter! Jeg sender kortene på mandag. Acb og Marie må kontakte meg på mail og sende navn og adresse (jennymwblogg@hotmail.com).

 

Til dere som ikke vant denne gang, kommer en ny konkurranse etter vinterferien hvor dere kan vinne produkter fra herlige e.l.f! Gled dere!

 

Nå skal jeg slappe av, vaske klær, skrive en engelskinnlevering og pugge til samfunnsfagprøve. Helg, hva er det?
Håper dere får en kjempefin helg!Jeg holder en konkurranse i samarbeid med Brun og Blid hvor du har sjansen til å vinne første, andre eller tredjeplassen. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen kommentarer på dette innlegget. Jeg trekker automatisk så jo fler kommentarer du har lagt igjen, jo større sjanse er det for at det blir deg som vinner:)

 


skriv i kommentarfeltet at du er med i konkurransen og link til din egen blogg

 

 

1 plass: et solkort til en verdi av 500 kroner
2 plass: to solkort til en verdi av 100 kroner hver.
3 plass: et solkort til en verdi av 100 kroner.

 

LYKKE TIL!Hei og hopp, nå starter jeg en ny konkurranse i samarbeid med Brun og Blid hvor du har sjansen til å vinne første, andre eller tredjeplassen. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive et innlegg på bloggen din hvor du forteller om konkurransen, og linker til min blogg. Da du har gjort det, legger du igjen en kommentar på dette innlegget med linken til innlegget. Jeg trekker automatisk så jo fler kommentarer du har lagt igjen, jo større sjanse er det for at det blir deg som vinner:)

 Altså, 1: skriv om konkurransen og link til min blogg på din egen
2: skriv i kommentarfeltet at du er med i konkurransen og link til din egen blogg

Eksempel på kommentar: jeg er med! http://bloggadresse.blogg.no
post kommentaren så mange ganger du vil for å ha større vinnersjanser.

 

Dere må gjøre begge deler for å være med. Jeg sjekker hver enkelt blogg for å se om du har skrevet innlegget. Om du vil være med og ikke har blogg, vil jeg anbefale å poste kommentaren mange ganger for å bli trekt.

 

1 plass: et solkort til en verdi av 500 kroner
2 plass: to solkort til en verdi av 100 kroner hver.
3 plass: et solkort til en verdi av 100 kroner.

 

LYKKE TIL!Har vært litt fraværende de siste dagene fordi jeg har sittet og kodet et helt design for første gang alene i en hel uke. Har ikke klart å gjøre annet før jeg ble helt ferdig med det. Synes faktisk det ble kjempefint, særlig med tanke på at jeg aldri har laget design før. Har alltid hatt noen andre bloggdesignere som har gjort det for meg. Men nå fikk jeg det akkurat slik jeg selv ville, (skal man ha noe gjort riktig så må man gjøre det selv, som regel). Nå er jeg dødslei og glad for å være ferdig, er faktisk vanskeligere enn man skulle tro! I tillegg til nytt design, har jeg fått ny header. Endelig! Bildet er tatt av min nydelige venninne Michelle (http://micheaa.blogg.no).

 
Hva synes dere?Stikker bare innom en snartur for å meddele at min beste venninne, Michelle, har en super konkurranse på bloggen sin hvor dere kan vinne et solpass verd 100 kr med 20% ekstra soletid. Du kan i tillegg bruke passene til å betale for produkter på brun og blid senteret.
Gå innom bloggen hennes for mer info om hva du kan gjøre for å vinne!

MICHELLES MAKE-UP BLOGG <---