God morgen alle sammen! Nå er det lunsj og i dag er jeg glad og full av energi!  Vet ikke hvorfor, men jeg er bare i kjempegodt humør! Deilig med sånne dager! Nå er det Good life med One Republic og Over the Rainbow med IZ som står på repeat på iPoden min! Elsker de sangene.

 


I dag vurderte jeg å bake cupcakes igjen. Men kanskje jeg tar det på lørdag når jeg er hjemme hos mamma, for da slipper jeg å kjøpe ingredienser selv.. Hahah. Jeg har også to fremlegg å forberede meg til. Et til mandag og et til tirsdag. Kommer til å gå dritbra.. not.

 

Senere i dag får dere faktisk outfitbilde igjen for første gang på en uke ellerno, for jeg har nettop vært og kjøpt meg en ny blazer i dag! :)Omg. Nå er jeg endelig ferdig med alt av skolearbeid, prøver og innleveringer for nå, har seriøst ikke hatt et liv den siste uken, og derfor har jeg heller ikke vært tilstede på bloggen. I'm so not sorry! Har vært deilig, egentlig. Selv om jeg skulle ønske jeg måtte blogge 10 innlegg om dagen i stedet for å gjøre lekser, så er det desverre ikke sånn. I forigår satt jeg i 10 timer i strekk og pugget til Naturfagsprøve og jeg begynte å gråte tre ganger pga at jeg var så lei. Det har aldri skjedd meg før, men det tok virkelig på.

Nå sitter jeg på skolen og har akkurat hatt den siste prøven på en stund (tror jeg), som var i matte. Gikk mye bedre enn forventet og jeg sitter igjen med en god følelse. Sa jeg at jeg fikk 5 på engelskprøven min? ENDELIG. Læreren min har vært fast bestemt på å bare gi med 4rere i hele år, ingenting over og ingenting under så nå sitter jeg igjen med en liten seiersfølelse over å ha fått henne til å gi meg en femmer! Sucker.

 

 

I kveld skal jeg faktisk ta det så jævlig med ro som jeg aldri har tatt det før! Ingen lekser, innleveringer eller prøver å pugge til så jeg skal faktisk sette meg ned og se alle episodene av Paradise. Har bare sett første siden nettet i Spania var så dårlig at jeg ikke orket å sitte i fem timer og loade det, og når jeg kom hjem har jeg ikke hadd tid. Så nå skal jeg gå inn i Loserville og følge med som resten av Norges befolkning. Tror i tillegg at jeg skal prøve meg på å lage scones i dag! Det kan bli spennende for det har jeg ikke gjort før. Ønsk meg lykke til! Om resultatet blir noenlunde akseptabelt, skal jeg...blogge om det.Nå har vi kommet oss godt til rette i leiligheten våres, vi har allerede handlet inn litt mat, pakket ut og får varmen opp. Har ennå ikke funnet ut hvordan vi får varmtvann så jeg har måtte dusjet i nabohuset hvor tanten min bor. Spania er et herlig land, og Alfaz er en herlig plass! Elsker det her, men det er faktisk dritkaldt og jeg har gått og frøsset i hele dag! Er først nå når jeg sitter i stor hettegenser og med lester at jeg ikke skjelver! Har vært dårlig vær, mellom 8 og 15 grader i dag og det har så vidt vært sol og masse regn. Men det er ikke så farlig, vi får bedre vær etter hvert!

 

Tenkte jeg skulle legge ut bilder av leiligheten vårs. Den har 3 etasjer, egen bakgård, og uteplass foran, men det har jeg ikke bilde av. 4 soverom, 2 bad og en stor stue og stort kjøkken. Jeg har fått det fineste rommet som er helt øverst i leiligheten i tredjeetasjen. Er bare det rommet som er der oppe, og jeg har faktisk to balkonger og ett ekstra rom inne på rommet, men det er ikke møblert så jeg bruker ikke det. Her er det:

 

 

Her er 2 etg, med de andre rommene, den ene balkongen og det ene badet.

Stuen vårsOgså har vi terassen i første etasje:
Sånn, tok helt sykt lang tid å laste ned bildene, men nå er det gjort! Håper dere koser dere masse i vinterferien og at dere ikke fryser dere i hjel i kulda! Jeg skal i hvertall shoppe, dra på fornøyelsespark/tivoli, sole meg, bade, spise god mat og kose meg sammen med den fantastiske familien min! Ha en fin kveld :)

 

 God dag! Endelig kan jeg puste litt, slappe av og blogge litt igjen. Vet jeg har vært teit i det siste, men som jeg har sagt før så har skolen vært et helvete denne uka, og jeg har bare måtte prioritert. Skole kommer først, noe som sier seg selv egentlig. I dag var jeg på Knoll og Tott og spiste med en venninne fra klassen, og da jeg kom inn døren hjemme og skulle til å ta av nakkekragen, var den ikke der. Jeg hadde tatt den av for det er lettere å spise uten den, og så hadde jeg ikke tenkt mer på den etter det. Dette er egentlig fyfy, og mamma kommer til å dø når hun leser at jeg har vært på glattisen uten den, men får håpe hun tilgir meg.(Kjørte btw ned og hentet den med en gang)

 Nå skal jeg og Andreas lage middag og så skal vi begynne for fullt å rydde, vaske og pakke til vinterferien. Tror det begynner å haste med pakkingen egentlig, jeg reiser jo om to dager! Har egentlig en viss oversikt inni hodet mitt om hva som skal være med og hva som skal få lov til å bli igjen, men så var det å finne tingene da, og det kan det bli litt værre med. Etterpå skal dere få en ikke-anbefaling fra meg! Stay tuned.sitter jeg på skolen. Klarte selvfølgelig å komme tre kvarter for tidlig. Jeg hadde til og med sett på timeplanen at vi hadde endret klokkeslett for når vi startet. Dumme meg. God morgen, forresten! Så nå sitter jeg her på et iskaldt gulv, i en iskald gang på den nedslitte skolen min. Er faktisk en helsikes snøstorm ute nå og jeg har skrapmerker i ansiktet etter snøen som fulgte med vinden. Herlig morgen, egentlig. Alt skulle egentlig vært helt piss akkurat nå med tanke på hvordan dagen min har startet, men jeg er faktisk i veldig godt humør! That's a first.

 Etter skolen i dag tenkte jeg meg ned til Brun og Blid for å bli brun og blid før jeg reiser. Trenger det virkelig, for fakebaken er nå borte og jeg har ikke krefter til å smøre nytt lag verken i dag eller i morgen. Jo kanskje i morgen. Jeg trekker vinneren av konkurransen i dag kl 18 og jeg publiserer vinnerene i et eget innlegg. Sender solkortene på mandag, for det rekker jeg ikke i dag. Så nå er siste sjanse folkens!

 

Ha en strålende dag og start på helgen!Hei! Nå er det bare en uke til jeg suser avgårde til Spania, Alfaz del Pi! Begynner å kjenne reisefeberen nå og tenk at neste Torsdag så sitter jeg i solen og koser meg med god mat og drikke! Heerlig. Jeg drar sammen med familien for å besøke tante og onkel som bor der for et år. Blir så koselig! Blir neppe en "ligge på standen" ferie (det skal jeg i Juli), men mer en "se og opplev" reise. Vi skal innom mange fine plasser og tante og de er veldig ivrige på å få vise oss alt der nede.

Hver gang jeg er ute og fryser tærne av meg nå, tenker jeg bare på at det er få dager til vi reiser og da kjenner jeg på en måte at alt blir mye bedre! Vi har leid oss en leilighet rett ved siden av tante og de sin, og den er faktisk ganske stor, etter hva jeg har hørt. Er deilig å slippe å bo på hotell. Selv om hotelltilværelsen er herlig den og for da slipper man å rydde så mye etter seg selv. Haha. Har alerede kjøpt meg litt klær jeg skal bruke der nede, kan jo ikke gå i superundertøy akkurat.

 

Vel, nok om det. Nå ligger kjæresten på sofaen med katta i armkroken og sover. De er så søte at. Jeg skal starte på en innlevering i Norsk, men aller først har jeg en middag å lage! Pasta, for n'te gang. Ha en fin kveld videre.
Konkurransen avsluttes i morgen, så dere får bare henge i og kommentere folkens. Likk på linken HER.

 

Skal du reise noen steder i vinterferien? Hallo. For en herlig dag! Og det er i tillegg endelig helg! I dag skal jeg egentlig ikke gjøre noe som helst. Bare slappe av sammen med min kjære og starte på en produktanmeldelse for BaByliss.

 

På bildet ser dere vår nydelige puseklatt Kasper, han er nå 9 måneder og det kjæreste vi eier. Har et par videoer av denne gærningen som dere kan få se senere. Han er virkelig den mest tullette katten jeg noen gang har hatt (har hatt en del katter igjennom årene) som klatrer opp etter dørkarmene og henger i gardinene, spøler bor etter gulvet og biter folk i leggene. Han er så søt og fluffy, men en ordentlig ramp! Men hva kan man vel egentlig forvente av en kattunge?

 

Dere må huske å melde dere på konkurransen min HER hvor dere har sjansen til å vinne et solkort med verdi av 500, 200 og 100 kroner. Husk at dere må være aktive om dere vil stikke av med et av mine et solkort fra Brun og Blid solsenter!

 

Ha en fin start på helgen!I går hadde jeg og kjæresten min det helt fantastisk koselig. Vi var på "To kokker" som er en ny gresk restaurant i Tromsø. De hadde nydelig mat og en farlig god dessert. Jeg er så lykkelig at det halve kunne vært nok og det er godt å ha en dag hvor vi virkelig bekrefter det for hverandre, selv om vi egentlig gjør det hver dag!

 Etter middagen måtte jeg lese litt til franskprøven jeg har i dag. og så lå vi bare og koset oss med 90210 (eller, jeg koset meg men han så på for å være snill) og så tok vi kvelde. En kjempefin dag i mine øyne!

 

HADDE DERE EN FIN VALENTINSDAG?Happy Valentines! Nå sitter jeg på skolen og har engelsk. Dette er sistetimen så  snart kan jeg dra hjem og pugge til franskprøven jeg har i morgen. I kveld skal jeg og kjæresten på restaurant og kose oss og bare være forelsket. Blir koselig! Elsker valentinsdagen! Det er så hyggelig å være omringet av kjærlighet og glede en hel dag!

 
Nå sitter vi og leser kjærlighetsdikt og synger sanger, svarer på spørsmål om hvorfor man trenger kjærlighet og hvilke typer kjærlighet det finnes. Kanskje ikke så alt for interessant men åh, for en herlig dag!

 

Liker du valentinsdagen? Har du noen å dele den med?

 

HAPPY VALENTINES DAY ALLE SAMMEN!God morgen! Har sovet helt til nå! Er rystet.. Jaja, det er jo trossalt helg. Ble lite blogging i går, fordi foreldrene mine kom inn til byen og jeg ville selvfølgelig tilbringe litt tid sammen med de. Her er en liten update på hva som skjedde i går:

Etter skolen dro jeg ned til byen og møtte to herlige jenter, Tuva og Therese. Kjente Tuva før men med tiden har vi ikke klart å holdt kontakten, så nå tenkte vi å gjenopprette den, og glad er jeg for det! Vi hadde det kjempekoselig! Er overrasket over at vi aldri gikk tom for ting å snakke om, sånn som det vanligvis er når man blir kjent med nye og man ikke helt vet hva slags tema man skal bringe frem. Her er noen bilder lånt fra Tuva sin blogg:

 


Etter dette dro jeg til mamma og de hvor de hadde bestilt:Yonas pizza.. Ble litt mye Yonas på meg i går, men vi hadde det kjempekoselig!

Nå venter jeg bare på at mamma og de skal bli ferdige hos tannlegen slik at de kan kjøre meg til Michelle. Vi skal ta nye headerbilder iogmed at jeg holder på å fikse meg nytt design. Dette blir bra. Kanskje dere får noen smakeprøver ila dagen? Uansett. Nå må jeg sminke meg før jeg blir hentet. Kan ikke gå  rundt og se ut som et lørv, vet dere.I kveld skal jeg og kjæresten på kino, men er usikker på hvilken film vi vil se. Derfor lar jeg det bli opp til dere!

1.Black Swan2. Love and other drugs3. Burlesque

HVILKEN VIL DU ANBEFALE Å SE?Nå sitter jeg hjemme i en kald leilighet og lengter til syden.

1. Om en måned drar jeg til Spania med familien min og skal besøke tanten og onkelen min som bor der i ett år. De bor i en liten by litt utenfor Barcelona som heter Alfaz del pi, som ikke er noe særlig turiststed. Her bor mennesker fra over alt i verden (også spanjoler) i leiligheter og hus og noen av naboene våre er også norske. Her blir jeg i 10-11 dager, men drar hjem før familien min fordi jeg...går på skole..Vi skal bo i en leilighet noen hus fra tante og onkel, og jeg gleder meg kjempemye!2. I sommerferien skal jeg og min beste venninne til Portugal - Praia da Rocha. Vi var der i sommeren 2008 også, og jeg elsker plassen! Skal flytte dit en dag! Det er den beste plassen i verden, både til å feste og til å slappe av på stranden. Om du reiser i ca 2 timer kommer du til et av verdens største kjøpesentre, nemlig Algarve  Shopping. Der har de alle butikkene og merkene du kan tenke deg og du går deg fort vill!
Onkelen til Karisa har leilighet der, og den bruker de sånn 5 ganger i året. Vi drar dit i sommerferien. Sist gang drakk vi hver dag og sov til kl 12-13, men denne gangen blire andre boller. Skal ligge på stranden, gå på cafeer og shoppe en del. I tillegg skal vi få sett mer av Portugal denne gangen og ta oss en tur til Spania i tillegg! Gleder meg!
Her er noen bilder jeg tok fra i fjor:


Stranden vår. Her vil du ikke ligge for nært klippeveggene pga. rasfare.


Sasha Beach Party! Fyfaen det var rått, men jeg som får klaus av så mange mennesker, måtte til slutt stille meg et stykke unna.


Dette er utsikten vår fra leiligheten. Helt nydelig å sitte på verandaen til alle døgnets tider. Dette er tatt like før soloppgang.


Og til slutt et bilde av den beste gjengen. Meg helt til venstre, Karisa, Marie og så Steven.

Skulle aldri skrevet dette innlegget! Fikk så sykt reisefeber nå! Jaja, får tegne en sol på veggen og smøre meg med solkrem så blir det nesten det samme! Not.

 

HVA ER DINE REISE REISEPLANER I ÅR?

Vel, svaret er jo, det gjør jeg. Jeg bare ville ikke ha den på på bildene, noe dere sikkert skjønner. Den ødelegger alt og er bare i veien. Det er selvfølgelig ikke lurt å ta den av i det hele tatt, men jeg klarer av og til ikke å dy meg. Jeg vil bare ha den bort!Jeg har ennå ikke vent meg helt til den, og den er egentlig bare i veien. Særlig når jeg skal sove! Den er enten alt for stram eller alt for løs og jeg får den ikke til å bli behagelig. Men det er sikkert ikke meningen at den skal være det uansett? Jaja, nå vet dere det. Jeg må fortsatt gå med den i 3 måneder til, men kommer nok ikke til å ha den på alle bildene jeg legger ut her. Fordi den er stygg :)1. SOLRIK MED JORDBÆR OG APPELSIN: Jeg tror at de dagene jeg ikke får Solrik, er jeg deprimert og grumpy. Jeg har heldigvis verdens beste kjæreste som kjøper det til meg omtrent hver dag når han er ferdig på jobb. Om jeg er i dårlig humør en dag eller syk eller skadet, er det Solrik han kjøper for å få meg i bedre humør, fordi han vet at det er det eneste som hjelper!

Det er kanskje en litt rar ting å være avhengig av, men det kommer du også til å bli om du bare prøver den!

 

 

 

2: SKRUF STARK WHITE: Ja, dere sier hele tiden at det er en dårlig uvane og jeg er helt enig. Men jeg har ingen intensjoner om å slutte enda. Jeg bare må ha snusen min på skolen, etter et måltid, under en film, før jeg legger meg og ja.. Hele tiden egentlig!3: MOBILEN MIN: Her tror jeg nok at dere kan kjenne dere selv igjen så dette orker jeg ikke forklare noe nærmere. Jeg går aldri noen plass uten den!

 

4. DIOR HYPNOTIC POISON (eau sensuelle): Den beste parfymen i hele verden, må jeg ha med meg om jeg skal bort og jeg må alltid ha den på meg enten jeg er hjemme eller på skolen eller whatever. Bunn noten i denne parfymen er den beste da toppnoten er veldig sterk. Etter hvert "pulserer" duften på en måte bunn noten fra halsen din og den er helt himmelsk.

Skal skrive et innlegg om forskjeller mellom denne og den originale Hypnotic Poison parfymen, da jeg har begge og elsker begge.
Det er ikke alltid like lett å skille mellom de heller.

 

 

 

HVA ER DU AVHENGIG AV?<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2322728/the-superficial?claim=6gsrt9yk6ua">Følg min blogg med bloglovin</a>

Nå er jeg kommet hjem til mamma og pappa og resten av familien min. Reisen varte bare i to timer, men det er nok til at jeg blir veldig sliten. Blir nesten utslått av alt egentlig. Så nå er jeg godt plassert i godstolen og ser Avatar på tv'en mens pappa lager biff til oss!


Bildet er gammelt. (nyttårsaften)

Tusen takk for alle "god bedring" og andre fine kommentarer dere sendte i forrige innlegg. Det setter jeg veldig stor pris på!

Blir gjort lite skolearbeid for tiden. Klarer ikke sitte med hodet bøyd pga nakkekragen så det er vanskelig å lese noe i en bok med mindre jeg holder den rett foran ansiktet selv. Jeg har en gloseprøve i fransk med en gang jeg får lov til å dra på skolen igjen og så en geografi og naturfagprøve i begynnelsen av februar. Så jeg må bare henge i.

Ha en strålende helg!I flere måneder har jeg sverget til meg selv at jeg ikke skulle blogge på en milliard år, fordi jeg ikke har tid til det og ikke har lyst til å bli sugd inn i "bloggverdenen" igjen hvor det eneste jeg klarer å tenke på er at jeg må huske å blogge etter skoletid. Men nå som jeg verken får lov til å gå på skolen eller gjøre noe annet, har jeg fått tid til å revurdere saker og ting og har kommet frem til at et blogginnlegg i ny og ne ikke kan skade.

Grunnen til at jeg plutselig er her igjen, er at jeg kjeder meg veldig om dagene og sitter hjemme med en ekkel nakkekrage og lite å gjøre. Dere skjønner: jeg er jo turner, og med det kommer visse knall og fall og sist torsdag fikk jeg virkelig smake på begge delene i en misslykket flikkflakk hvor jeg så elegant landet på nakken. Jeg ble innlagt på sykehuset på fredag og fikk ikke dra hjem før på tirsdag. Altså FEM hele dager på sykehuset. Er et under at jeg ikke har gitt etter for den stygge bloggen min tidligere. Legene sier at jeg har vært kjempeheldig og at jeg var 3 til 4 millimeter unna å bli lam fra nakken og ned, og det er jo noe å tenke på når jeg blir lei av nakkekragen. Den må jeg forresten gå med i 3 måneder og nå ser jeg omtrent slik ut:Jeg slipper imidlertid operasjon, men skal på ny røntgen på tirsdag og da skal de se det an på nytt om jeg trenger det eller ikke. Håper jo selvfølgelig at jeg slipper, for hvis ikke kan jeg egentlig kysse turn-karrieren min farvel. Det de da skal gjøre i en eventuell operasjon er å stive av to nakkevirvler slik at bevegeligheten i nakken min blir betydelig redusert. Jeg krysser fingrene og håper at dette er noe som kan gro av seg selv. Det eneste jeg trenger å gjøre nå er å holde meg hjemme, ikke løfte mer enn 5 kilo, knaske paralgin forte og slappe av siden jeg blir veldig fort sliten av å gjøre helt enkle ting.

Mamma, pappa, lillesøster, lillebror og bestemor har vært i byen fra fredag av og passet på meg mens jeg lå på sykehuset. Har i tillegg fått mye hjelp fra kjæresten og bestevenninnen min Karisa de siste dagene. Fikk sykebesøk av to herlige jenter fra klassen på mandag og de hadde med seg en kjempefin rose og sjokolade til meg. Det ble jeg veldig glad for! Er godt å ha så mange fantastiske mennesker rundt seg når man virkelig trenger det.

Men nå skal jeg gjøre litt skolearbeid hjemmefra slik at jeg ikke går glipp av så alt for mye. Hade!Hei! Akkurat ferdig med engelskleksene til fredag, så flink er jeg nemlig! Har laget middag og satt på det nye flanellsengetøyet, og gleder meg til å legge meg i kveld.

Nå skal jeg på turntrening, er kjempetrøtt og slapp men må bare bite i det sure eplet og komme meg ut :)Vi snakkes i morgen, da har jeg forhåpentligvis litt mere blogglyst enn nå.

Snakkes!God kveld! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra turntrening. Vi øver på frittstående programet til KM og litt tumbling osv. gleder meg! :) Vi får de fineste draktene i tillegg. De er som en onepiece, bare tettsittende i fløyel og med lilla og hvitt øverst i glitter. Nydelige!Nå skal jeg spise kvelds, dusje og så kommer min kjære ned og så skal vi sove. Har matteprøve i morgen, og jeg føler meg sånn passe forberedt - men jeg håper det går bra :)

Natta!Fikk en kjempefin collage av bestevenninnen min i går. Bildene er tatt før jul så de er gamle. Jeg har ikke sett de før nå da. Blir skikkelig glad inni meg av bildene!

I LOVE YOU MICHA


Hva synes du? Søte ikke sant? :)

Nå skal jeg spise kveldsmat. Akkurat kommet hjem fra jobb, så er ganske sliten. Mamma + resten av familien har vært på besøk i helga, og det er jo alltid like koselig. Vi bestilte kinamat, shoppet, dro på kino med smårollingene og hadde det kjempegøy!

Nå er jeg klar for en ny uke, med skole, trening, kjæresten min og stipendet! Det kommer i.la uka og vi regner med på onsdag eller torsdag. Hallelujah! Har ventet på det siden skolestart, som begynner å bli en stund siden. Måtte jo søke på nytt da jeg byttet skole, noe jeg ikke fant ut før to uker senere. Jeg kommer til å være så innmari lykkelig når det kommer, for da er livet mitt helt perfekt. Dette er det eneste som mangler nå.Hei! I dag har jeg og kjæresten vært på middag hos familien hans, hvor vi stekte pizza sammen med en haug med andre koselige mennesker. Etterpå dro vi på kino og så Letters to Juliet. Herregud den var fin! Elsker slike filmer, og jeg får sånn reisefeber av å se filmer fra Italia. Denne var faktisk bedre enn Under the Tuscan sun, som også er en kjempefin film.Etter kinoen fikk jeg virkelig bekreftet at jeg hadde verdens beste kjæreste, da han dro innom 7eleven og kjøpte cookie dough is, snus og solrik til meg. Som er alt jeg trenger for å overleve, inkludert han da. Så ja, vi har hatt en kjempefin dag og jeg er så forelska at det halve kunne vært nok!

I morgen har jeg skole, jobb og trening. Så det spørs om jeg får blogget noe særlig. Noen av dere lurte på hvordan jeg satte i extentione mine, så kanskje det kommer et lite innlegg om det etterhvert.God kveld alle bloggere. Sitter og gjør engelsk og matte mens jeg venter på kjæresten. Ja, jeg er ungdom helt ute av kontroll som gjør lekser på en lørdagskveld. Er jo helt vill. Janei, men vi har prøve i matte på tirsdag selv om vi har hjemmeskole hele neste uke. Og jeg er jo ikke akkurat mester i matematikk så må bruke min dyrebare helg på dette, slik at jeg skal ha mulighet til å stå på prøven.


Synes bildene jeg tar med digitalkameraet mitt blir så rare. Ser ikke ut som meg i det hele tatt så jeg tyr til webcam i kveld ja.

Ser faktisk ut som den verste geeken atm her jeg sitter med to laptoper, en haug med ark og skolebøker. Men heldigvis har jeg en stor skål med smågodt og pepsi raw på bordet så litt lørdagskos blir det likevell :)

Dere synes kanskje bloggen er blitt litt kjedelig siden det eneste jeg skriver om er lekser, skole, trening og kjæresten min. Men det er stortsett det livet mitt handler om for tiden. Har ikke tid til å gå igjennom sminkemappa og anbefale produkter osv. Beklager.

Men jeg skal bli litt flinkere til å skrive variert. Og det er bare å komme med forslag til temaer, vet dere.

Hva gjør du i kveld?Goood kveld alle sammen! Er akkurat kommet hjem fra trening, og er kjempesliten nå. Jogget jo ned fordi jeg trodde vi begynte tidlig, men jeg hadde misforstått, i tillegg til at nivået er relativt høyt på treningene. Jaja, sånn går det når man er blondine :) Har ekstratrening i morgen, noe som gjør meg glad for da slipper jeg gangsperren. Bortsett fra at den blir dobbel så vond på onsdag.

Har endelig fått noen til å starte med et design til meg siden hun forrige ikke leverte. Lykke! Vet nøyaktig hvordan jeg vil ha det og det ser lovende ut! Det er et man ikke blir så veldig fort lei, som dette sjokkrosa designet her. No offence til Nina da. Men det kan bli litt slitsomt i lengden.


Slik blir headeren å se ut. Liker at den er enkel og grei og ikke noe som forstyrrer i bakgr.

Hadde jo en liten avstemning mellom headerbildere, som sikkert noen av dere husker (har jo slettet alle innleggene så ligger ikke ute lenger) og da ble dette bildet vinneren.

Det nye designet kommer til å gå i gråtoner og hvit bakgrunn. Veldig enkelt og fint, med en del kule greier på sidene. Gleder meg til å vise dere det! Har alltid hatt rosa design og bakdelen med det er at bloggen ikke virker like " seriøs " som jeg skulle ønske. Så fra neste uke av blir det andre boller :)

Nå skal jeg gjøre ferdig noe lekser, spise en god kveldsmat og lade opp batteriene til i morgen. Har skole til 15(?) og så må jeg hjem og gjøre enda mer lekser, kl 19 har vi noe greier på skolen og så er det rett på trening. Elsker at huset mitt, skolen og turnhallen ligger så nært hverandre som de gjør, hvis ikke hadde jeg blitt gal!

NATTA!Hei!

Jeg er født og oppvokst i Tromsø, var innom Bærum i et år mens mamma fullførte skolegangen og så flyttet vi tilbake.  Tiden har gått så utrolig fort og mye har skjedd på disse 17 årene. Jeg har en trygg og fantastisk familie, men jeg kjenner så vidt min biologiske far som bor i Oslo sammen med kjæresten, men det gjør meg ikke noe for jeg har en fantastisk stepappa som har vært der for meg siden jeg ble født og han er i mitt og hele familien min sitt hode min biologiske far.

Jeg har to yngre søsken, ei lillesøster på 7 og en lillebror på 4, jeg hadde en nydelig dobermann jeg kjøpte for konfirmasjonspengene mine som heter Aqua og en katt som heter  Katt., men Aqua måtte vi gi bort pga at jeg flyttet hjemmefra og ikke kunne ta henne med meg til Tromsø og mamma og de hadde nok med to småunger. Det gjorde veldig vodt å gi henne til en ny familie, men hun har det bra nå og får masse kjærelighet og oppmerksomhet. Katt stakk av og jeg har nå en ny kattepus som heter Kasper, han er min største kjærlighet utenom kjæresten min som jeg bruker mesteparten av tiden min sammen med. Jeg har også to fantastiske bestevenninner som står ved min side uansett hva det skulle være og de betyr mer enn de vil innse.

Jeg har gått på Rytmisk Gymnastikk i en stund, og det var lenge min store lidenskap, men på grunn av skole og lite fritid (4 treninger i uka) måtte jeg slutte. Nå går jeg på Troppsturn, som er mindre arbeid og mer gøy, vi har tre treninger i uka og jentene har et fantastisk fellesskap og står hverandre veldig nære alle sammen.  Mote er det jeg virkelig brenner for og ikke kan få nok av. Når jeg er ferdig med videregående skal jeg søke meg inn på FIDM (Fashion Institute of Design & Merchandising) i USA hvor jeg endten skal fordype meg i fashion design eller gå en linje som heter Beauty Industy, Merchandising & Marketing

Navnet mitt er Jenny Marie Wiklund og jeg er nå 17 år. Er født 28 juli 1993 og er ei jente som til tross for mye motgang alltid finner en eller annen grunn til å smile. Det gjelder bare å legge ting bak seg og fortsette å leve slik en vil livet skal være. Jeg er en utadvendt, livsglad, positiv, energisk, omsorgsfull, følsom og snill jente som tenker seg om to ganger før jeg dømmer noen og er alltid åpen for å bli kjent med nye mennesker.

Ellers er jeg en person som får til det meste om jeg bare vil og trenger av og til et dytt og et lite spark bak for å få ting unnagjort. Et ord som beskriver meg  mest er nok treig, men om jeg virkelig har bestemt meg for å gjøre noe får jeg det gjort raskere enn du får sagt "kake".

På denne bloggen kommer du nok til å finne mye fashion, nye trender, skjønnhet og kosmetikk, samt innlegg om meg, livet og hverdagen min. Kjører konkurranser en gang i blandt og så håper jeg du liker bloggen min!

Jenny.