Lenge før jeg sluttet å blogge/tok pause lovet jeg dere å anbefale et av mine favoritt produkter. Dere som kjenner meg vet at jeg liker å holde sminken min naturlig og bruker helst ikke så mange forskjellige produkter i ansiktet om gangen. Derfor er Artdeco sitt mineralpudder perfekt for meg! Alle bildene dere ser av meg (headeren inkludert) har jeg bare på meg dette pudderet. Ingen concealer, foundation eller primer under! Jeg bruker litt blush i kinnene men thats it. Den er helt super og her er hvorfor:

♥ Dekker alt av ujevnheter/rødhet


♥ Flekker ikke av på klær


♥ Boksen inneholder mye pudder og kan vare i et par mnd avhengig av hvor mye/lite du bruker


♥ Den er billig (250 nok) og inneholder 15 gram løspudder, altså mye for pengene


♥ Et bedre alternativ til I.D pudderet som er litt under dobbelt så dyr og inneholder 9 gram


♥ Inneholder ikke skimmer (som I.D har mye av)


♥ Den varer hele dagen og du trenger ikke påføre nytt etter en lang dag på skolen


♥ Ser naturlig ut og har farger som passer til alle og enhver

 

Fåes kjøpt på de aller fleste Esthetique og Parfymelle butikkene og evt noen utvalgte brudesalonger.
Dette er omtrent den femte gangen jeg kjøper ny boks og har brukt det i over et år nå og kommer aldri til å gå tilbake til noe som helst annet pudder. Foundation er ikke noe for meg i og med at det er grisete og klissete og som regel flekker det av på klær og forsvinner ila dagen. Så prøv Artdeco Pure Minerals og bli frelst!

Har du brukt/bruker du Artdeco.
Foretrekker du pudderfoundation eller flytende? Hvilket merke?Fant en helt herlig bluse på nelly.com i dag! Ble helt forelsket i den, men det står kjempemye stygt om den i kommentarfeltet som feks. "Inte alls lika fin, stor som ett hus i storleken s/m.. retur...", "Var mye mer posete enn jeg trodde den skulle være, føltes litt som om jeg hadde på meg et telt. Ble også overrasket over hvor rosa den var." osv. Derfor trenger jeg et lite dytt av dere om jeg skal gidde å bestille den eller ikke.

Det som er greia, er alt ALT ser perfekt ut på hun modellen, men så kommer den i posten også ser du ut som en bløtkake liksom.

Hva synes dere? Ville dere kjøpt den? Koster 350 så er ikke mye penger man mister hvis den ikke er brukende, men man kan jo spare seg de pengene om mulig.

VOTE!<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2322728/the-superficial?claim=6gsrt9yk6ua">Følg min blogg med bloglovin</a>

Nå er jeg kommet hjem til mamma og pappa og resten av familien min. Reisen varte bare i to timer, men det er nok til at jeg blir veldig sliten. Blir nesten utslått av alt egentlig. Så nå er jeg godt plassert i godstolen og ser Avatar på tv'en mens pappa lager biff til oss!


Bildet er gammelt. (nyttårsaften)

Tusen takk for alle "god bedring" og andre fine kommentarer dere sendte i forrige innlegg. Det setter jeg veldig stor pris på!

Blir gjort lite skolearbeid for tiden. Klarer ikke sitte med hodet bøyd pga nakkekragen så det er vanskelig å lese noe i en bok med mindre jeg holder den rett foran ansiktet selv. Jeg har en gloseprøve i fransk med en gang jeg får lov til å dra på skolen igjen og så en geografi og naturfagprøve i begynnelsen av februar. Så jeg må bare henge i.

Ha en strålende helg!I flere måneder har jeg sverget til meg selv at jeg ikke skulle blogge på en milliard år, fordi jeg ikke har tid til det og ikke har lyst til å bli sugd inn i "bloggverdenen" igjen hvor det eneste jeg klarer å tenke på er at jeg må huske å blogge etter skoletid. Men nå som jeg verken får lov til å gå på skolen eller gjøre noe annet, har jeg fått tid til å revurdere saker og ting og har kommet frem til at et blogginnlegg i ny og ne ikke kan skade.

Grunnen til at jeg plutselig er her igjen, er at jeg kjeder meg veldig om dagene og sitter hjemme med en ekkel nakkekrage og lite å gjøre. Dere skjønner: jeg er jo turner, og med det kommer visse knall og fall og sist torsdag fikk jeg virkelig smake på begge delene i en misslykket flikkflakk hvor jeg så elegant landet på nakken. Jeg ble innlagt på sykehuset på fredag og fikk ikke dra hjem før på tirsdag. Altså FEM hele dager på sykehuset. Er et under at jeg ikke har gitt etter for den stygge bloggen min tidligere. Legene sier at jeg har vært kjempeheldig og at jeg var 3 til 4 millimeter unna å bli lam fra nakken og ned, og det er jo noe å tenke på når jeg blir lei av nakkekragen. Den må jeg forresten gå med i 3 måneder og nå ser jeg omtrent slik ut:Jeg slipper imidlertid operasjon, men skal på ny røntgen på tirsdag og da skal de se det an på nytt om jeg trenger det eller ikke. Håper jo selvfølgelig at jeg slipper, for hvis ikke kan jeg egentlig kysse turn-karrieren min farvel. Det de da skal gjøre i en eventuell operasjon er å stive av to nakkevirvler slik at bevegeligheten i nakken min blir betydelig redusert. Jeg krysser fingrene og håper at dette er noe som kan gro av seg selv. Det eneste jeg trenger å gjøre nå er å holde meg hjemme, ikke løfte mer enn 5 kilo, knaske paralgin forte og slappe av siden jeg blir veldig fort sliten av å gjøre helt enkle ting.

Mamma, pappa, lillesøster, lillebror og bestemor har vært i byen fra fredag av og passet på meg mens jeg lå på sykehuset. Har i tillegg fått mye hjelp fra kjæresten og bestevenninnen min Karisa de siste dagene. Fikk sykebesøk av to herlige jenter fra klassen på mandag og de hadde med seg en kjempefin rose og sjokolade til meg. Det ble jeg veldig glad for! Er godt å ha så mange fantastiske mennesker rundt seg når man virkelig trenger det.

Men nå skal jeg gjøre litt skolearbeid hjemmefra slik at jeg ikke går glipp av så alt for mye. Hade!