Jeg har faktisk ikke tid til å blogge noe særlig verken nå eller de neste dagene for jeg drukner i skolearbeid og i tillegg må jeg pakke og ordne alt klart før jeg reiser til spania. Dette er alt jeg har av skolearbeid frem til onsdag:

Innlevering i engelsk til mandag, GJORT.
Rette franskprøven til tirsdag, GJORT.
Fransklekse til tirsdag, skrive gloser og lese to sider.
Innlevering av artikkel i norsk til torsdag om integrering av innvandrere.
Pugge til samfunnsfagprøve som er på tirsdag.
Pugge til naturfagprøve som er på onsdag.

 

I tillegg på jeg ordne meg fritak i gym og jeg på skrive brev og ordne papirer, og så må jeg vaske en haug med klær som jeg skal ha med meg til Spania, rydde leiligheten, og oppi alt må jeg få tid til å gå til posten og sende solkortene og møte michelle før jeg drar. Herregud jeg dævver.

 
Jaja, nå vet dere hvorfor jeg ikke er tilstede på bloggen for tiden. Men jeg tar i hvertfall med meg minipcen og kameraet mitt til Spania så får jeg oppdatert dere litt grundigere der borte.
Men nå har jeg brukt opp pausen min! Hade!

 Hei! I går hadde jeg lang dag på skolen, og etter det dro jeg til byen og tok sol med Vilde før jeg møtte min kjære og dro og spiste og gikk i butikkene og så. Når jeg kom hjem var jeg så trøtt at jeg sovnet og sov helt til nå kl 11.45, så jeg beklager til dere som har ventet på at jeg skulle trekke vinnerene av konkurransen min. Men nå har jeg gjort det og vinnerne er:

 

1 plass (solkort 500 kr): http://acb.blogg.no/

2 plass (solkort 200 kr): lene040494@hotmail.com

3 plass (solkort 100 kr): http://maariiehm.blogg.no/

 
Gratulerer til dere, jenter! Jeg sender kortene på mandag. Acb og Marie må kontakte meg på mail og sende navn og adresse (jennymwblogg@hotmail.com).

 

Til dere som ikke vant denne gang, kommer en ny konkurranse etter vinterferien hvor dere kan vinne produkter fra herlige e.l.f! Gled dere!

 

Nå skal jeg slappe av, vaske klær, skrive en engelskinnlevering og pugge til samfunnsfagprøve. Helg, hva er det?
Håper dere får en kjempefin helg!sitter jeg på skolen. Klarte selvfølgelig å komme tre kvarter for tidlig. Jeg hadde til og med sett på timeplanen at vi hadde endret klokkeslett for når vi startet. Dumme meg. God morgen, forresten! Så nå sitter jeg her på et iskaldt gulv, i en iskald gang på den nedslitte skolen min. Er faktisk en helsikes snøstorm ute nå og jeg har skrapmerker i ansiktet etter snøen som fulgte med vinden. Herlig morgen, egentlig. Alt skulle egentlig vært helt piss akkurat nå med tanke på hvordan dagen min har startet, men jeg er faktisk i veldig godt humør! That's a first.

 Etter skolen i dag tenkte jeg meg ned til Brun og Blid for å bli brun og blid før jeg reiser. Trenger det virkelig, for fakebaken er nå borte og jeg har ikke krefter til å smøre nytt lag verken i dag eller i morgen. Jo kanskje i morgen. Jeg trekker vinneren av konkurransen i dag kl 18 og jeg publiserer vinnerene i et eget innlegg. Sender solkortene på mandag, for det rekker jeg ikke i dag. Så nå er siste sjanse folkens!

 

Ha en strålende dag og start på helgen!Hei! Nå er det bare en uke til jeg suser avgårde til Spania, Alfaz del Pi! Begynner å kjenne reisefeberen nå og tenk at neste Torsdag så sitter jeg i solen og koser meg med god mat og drikke! Heerlig. Jeg drar sammen med familien for å besøke tante og onkel som bor der for et år. Blir så koselig! Blir neppe en "ligge på standen" ferie (det skal jeg i Juli), men mer en "se og opplev" reise. Vi skal innom mange fine plasser og tante og de er veldig ivrige på å få vise oss alt der nede.

Hver gang jeg er ute og fryser tærne av meg nå, tenker jeg bare på at det er få dager til vi reiser og da kjenner jeg på en måte at alt blir mye bedre! Vi har leid oss en leilighet rett ved siden av tante og de sin, og den er faktisk ganske stor, etter hva jeg har hørt. Er deilig å slippe å bo på hotell. Selv om hotelltilværelsen er herlig den og for da slipper man å rydde så mye etter seg selv. Haha. Har alerede kjøpt meg litt klær jeg skal bruke der nede, kan jo ikke gå i superundertøy akkurat.

 

Vel, nok om det. Nå ligger kjæresten på sofaen med katta i armkroken og sover. De er så søte at. Jeg skal starte på en innlevering i Norsk, men aller først har jeg en middag å lage! Pasta, for n'te gang. Ha en fin kveld videre.
Konkurransen avsluttes i morgen, så dere får bare henge i og kommentere folkens. Likk på linken HER.

 

Skal du reise noen steder i vinterferien?Ååå, har nå laget de beste muffinsene i hele verden! Sa jo at jeg skulle lage muffins på nytt. De andre jeg la ut oppskrift på var gode de og, men smørkremen ble ikke helt som den skulle. Men denne gang, ble de helt perfekt! Sist gang jeg laget muffins, stod jeg i 4 timer og bakte alt fra scratch. Denne gang brukte jeg en Toro muffinsmiks, som var ferdig på 15 minutter, og så laget jeg en smørkrem med oppskrift jeg fant på wilton.com. Tok meg maks 1 og en halv time!

 Dere finner oppskriften på smørkremen HER. Anbefaler dere å bruke de målene som står der, om dere enten konverterer målene til dl osv eller om dere kjøper en ordentlig amerikansk dl. mål. Det brukte jeg. Bruk også stavmikser slik at den blir ordentlig fluffy. Er vanskelig å få den perfekt ved å bruke visp.

 

Dette er så syykt mye bedre enn vanlig norsk glasur! Smørkrem er kanskje litt mektig, men herregud så godt! Skal lage flere muffins nå for jeg har alt for mye smørkrem igjen!

 

BLE DU FRISTA NÅ ELLER? (husk konkurransen min HER hvor du kan vinne solkort fra Brun og Blid!)Jeg holder en konkurranse i samarbeid med Brun og Blid hvor du har sjansen til å vinne første, andre eller tredjeplassen. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen kommentarer på dette innlegget. Jeg trekker automatisk så jo fler kommentarer du har lagt igjen, jo større sjanse er det for at det blir deg som vinner:)

 


skriv i kommentarfeltet at du er med i konkurransen og link til din egen blogg

 

 

1 plass: et solkort til en verdi av 500 kroner
2 plass: to solkort til en verdi av 100 kroner hver.
3 plass: et solkort til en verdi av 100 kroner.

 

LYKKE TIL!Da jeg kom hjem fra skolen og logget inn på facebook ser jeg at en av mine venner har lagt ut en video med en veldig sint overskrift. Jeg startet filmen og leste kommentarene samtidig, jeg leser på kommentarene og fant ut at jeg ikke ville se den likevel. Dere skjønner, japser er noen syke mennesker, og denne kjerringa har nå gått for langt.


 

Filmen starter med at hun koser med en søt liten babykanin. Kysser den og alt virker veldig idyllisk - helt til hun starter å slenge den rundt og når den kommer bort til henne for å få "trøst" siden han har vondt, TRØR hun på den med sine høyhælte sko og knuser flere bein i kroppen til den stakkars kaninen. Deretter legger hun en plate over kaninen og så SETTER hun seg med all sin vekt på den og knuser den til døde. Altså, hva i helvette er galt med mennesker som har hjerte til å gjøre ting som dette? Hvordan klarer de? Jeg har ikke engang sett filmen og jeg gråter av sinne. Og det værste er at venninnene deres LER av det og bare sitter der og at de har flere kaniner i et bur som bare venter på samme skjebne. Ser flere bilder av samme jenta hvor hun holder en død katt etter nakken og smiler bredt av seg selv og hva hun har gjort. Hvor er medlidenheten, sympatien og samvittigheten til disse jentene? De kan ikke ha det særlig godt hjemme. Dyremishandling er det værste jeg vet. Jeg spyr.

 

Jeg har ikke tenkt til å legge videoen, eller noen av de støtende bildene jeg fant ut på bloggen, men:
Advarer på forhånd om støtende innhold.

 

HER ER LINK TIL VIDEOEN
LINK TIL ANNEN INTERNETTSIDE MED HELE SAKENHola. Nå sitter jeg på skolen og har lunch. På tirsdager har vi alltid en hel time med friminutt og det er sykt deilig. Sovnet litt av i samfunnsfagtimen, selv om jeg sovnet fikk seks og en halv time søvn i går. I dag skal jeg faktisk bake de muffinsene jeg har snakket om i en uke nå, jeg ble bare plutselig bombardert med lekser, innleveringer og prøver. Skjønner ikke hvor alt kommer i fra.

 

 

Gud hvor kjedelig livet er i dag. Det eneste jeg orket å gjøre i morrest var å dusje og gå til skolen. Sitter nå iført haremsbukse og en oversized t-shirt, null sminke og ser relativt sleeten ut så dere får nok ikke noe outfit bilde i dag, desverre.

 

Jeg har forresten fått en ny avhengighet, nemlig lipton sin mango is-te. NAAM. Kan drikke meg halvt ihjel på det! Går minst to pakker om dagen, men det er billig så gjør ingenting.I dag kom pappa hjem fra jobb, hvor han har vært hele uken og med seg hadde han den fine lille YSL leppestiften jeg ønsket meg! Den er så fin og passer meg helt perfekt. Har lenge letet etter en nude leppestift som ikke ser ut som foundation, så nå er jeg storfornøyd!

 


Fargen heter Rouge Pur nr. 148

 

Orker ikke legge ut bilde med den på fordi jeg har så skjeve lepper at det ser helt teit ut på nært hold. haha. Nå må jeg pugge til naturfagsprøven jeg har om to dager og over hode ikke har lest på.Har hatt en aldri så liten bloggfri helg, men nå er jeg tilbake. Kjente at jeg både trengte å ta pause fra bloggen selv om jeg har en konkurranse gående, og at jeg trengte å bruke tiden min på litt andre ting enn bloggen i et par dager. Var godt, men jeg har savnet dere! Her har dere i hvertfall ukens første outfit, håper dere liker det.

 Har lagt min elsk på denne jakken fra Gina Tricot igjen. Den kan brukes til omtrent alt og spriter på en måte opp et ellers kjedelig antrekk. Kjøpte den i fjor så den er nok ikke i butikkene enda.

 

Dere må huske å melde dere på konkurransen min HER hvor dere kan vinne solkort fra Brun og Blid. Trykk på linken for mer informasjon.I går startet jeg på en ny serie som mange av dere sikkert har hørt om, nemlig Glee. Har lenge trodd at jeg ikke kom til å like serien, siden den minner veldig om High School Musical i serieformat bare med nerder i hovedrollen men jeg er virkelig hekta nå! Har allerede sett 6 episoder og skal begynne på den 7ende nå. Elsker alle sangene som er med og de er virkelig dyktige! Tror dette er en serie jeg kommer til å følge videre etter jeg er ferdig med første sesongNå sitter jeg og kjæresten hjemme og bare koser oss og nyter at det endelig er helg. Skal se litt på Glee, lage middag og slappe av. Blir deilig med en rolig helg for en gangs skyld. Har planer om å bake mer muffins, tror jeg. Siden de forrige ble så gode. Jeg har faktisk begynt å like å lage mat, selv om jeg ikke er en mesterkokk. Noe som sier seg selv når jeg faktisk klarer å sette fyr på en smoothiemaskin og melk i en vannkoker, men gøy er det å prøve seg litt frem på kjøkkenet i hvertfall!

 

SER DU PÅ GLEE? Hallo. For en herlig dag! Og det er i tillegg endelig helg! I dag skal jeg egentlig ikke gjøre noe som helst. Bare slappe av sammen med min kjære og starte på en produktanmeldelse for BaByliss.

 

På bildet ser dere vår nydelige puseklatt Kasper, han er nå 9 måneder og det kjæreste vi eier. Har et par videoer av denne gærningen som dere kan få se senere. Han er virkelig den mest tullette katten jeg noen gang har hatt (har hatt en del katter igjennom årene) som klatrer opp etter dørkarmene og henger i gardinene, spøler bor etter gulvet og biter folk i leggene. Han er så søt og fluffy, men en ordentlig ramp! Men hva kan man vel egentlig forvente av en kattunge?

 

Dere må huske å melde dere på konkurransen min HER hvor dere har sjansen til å vinne et solkort med verdi av 500, 200 og 100 kroner. Husk at dere må være aktive om dere vil stikke av med et av mine et solkort fra Brun og Blid solsenter!

 

Ha en fin start på helgen!Hei og hopp, nå starter jeg en ny konkurranse i samarbeid med Brun og Blid hvor du har sjansen til å vinne første, andre eller tredjeplassen. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive et innlegg på bloggen din hvor du forteller om konkurransen, og linker til min blogg. Da du har gjort det, legger du igjen en kommentar på dette innlegget med linken til innlegget. Jeg trekker automatisk så jo fler kommentarer du har lagt igjen, jo større sjanse er det for at det blir deg som vinner:)

 Altså, 1: skriv om konkurransen og link til min blogg på din egen
2: skriv i kommentarfeltet at du er med i konkurransen og link til din egen blogg

Eksempel på kommentar: jeg er med! http://bloggadresse.blogg.no
post kommentaren så mange ganger du vil for å ha større vinnersjanser.

 

Dere må gjøre begge deler for å være med. Jeg sjekker hver enkelt blogg for å se om du har skrevet innlegget. Om du vil være med og ikke har blogg, vil jeg anbefale å poste kommentaren mange ganger for å bli trekt.

 

1 plass: et solkort til en verdi av 500 kroner
2 plass: to solkort til en verdi av 100 kroner hver.
3 plass: et solkort til en verdi av 100 kroner.

 

LYKKE TIL!Stipendet har kommet og jeg rett ned til byen vet dere! Må jo ha litt nye klær nå som butikkene fylles med vårmotene. Har kjøpt kjempemye fint som jeg både kan ta i bruk nå og bruke senere på sommeren.

Stroppeløs body kjøpt på BikBok for 149 kroner. Kjempefin med highwaist jeans og en lett jakke!

 


En nydelig topp fra Oasis for 599 kroner, kjøpte denne i helga, men dere har så vidt sett stroppene på den på et bilde jeg la ut for noen innlegg tilbake siden. Den har nydelige farger og sitter kjempefint på, i tillegg så ser du så fresh og sommerlig ut i den. Skal legge ut et ordentlig outfitbilde av den så snart jeg får tid.Tights med en stripe blonder som går nedover framsiden av lårene og leggene hele veien ned. Har letet skikkelig lenge etter en som har blondene på siden, men så fant jeg denne og det var det nermeste jeg kom. Den jeg egentlig vil ha er fra VILA, men jeg har sendt mail til dem og spurt om de fortsatt hadde den, men den var utsolgt. Buhu. Denne kostet 149 på Cubus.

 


Denne er faktisk helt supersøt på, den er litt lang så kan brukes som sommerkjole også. Kjempefine farger og fint stoff i to lag, sånn at den ikke er helt gjennomsiktig. Den koster 399,- på B.YOUNG.

 


Natt tøy med Hello Kitty print. Syntes den var veldig søt og jeg har har lenge trengt nytt natt tøy slik som dette, siden jeg hater å sove med pysj fordi det krøller seg sånn og det blir fort kaldt når man sover i bare undertøy. Perfekt for meg.

 

Dere får garantert outfitbilder av alle plaggene mine ila denne og neste uke. PS; I morgen starter jeg en konkurranse i samarbeid med Brun og Blid. Følg med for mer info.Mange har spurt om det store, fargerike smykket jeg har brukt litt i det siste og hvor det er kjøpt og hvor mye det koster. Jeg har kjøpt det på H&M og det kostet rundt 199 kroner om jeg ikke husker feil. Det har hunget på smykketreet mitt en stund, men nå har jeg virkelig fått sansen for det (ikke at det er så lett å bruke med den dumme nakkekragen da) og tatt det til bruk. Tror ikke de selger det i butikkene lenger, men det går jo ant å sjekke på internett? Love it.

 HVA SYNES DU?


Hei alle sammen! Nå sitter jeg og Karisa hos "onkel" hvor vi bestiller billetter til Portugal i sommer! Woho! Har vært på shopping og svidd av litt penger, kjøpte meg kjempemye fint. Dere får se bilder av tingene senere når jeg har tid til å legge ut. Ville egentlig bare poste dagens outfit til dere før jeg må stikke igjen. Som er nå. Hade!

 I går hadde jeg og kjæresten min det helt fantastisk koselig. Vi var på "To kokker" som er en ny gresk restaurant i Tromsø. De hadde nydelig mat og en farlig god dessert. Jeg er så lykkelig at det halve kunne vært nok og det er godt å ha en dag hvor vi virkelig bekrefter det for hverandre, selv om vi egentlig gjør det hver dag!

 Etter middagen måtte jeg lese litt til franskprøven jeg har i dag. og så lå vi bare og koset oss med 90210 (eller, jeg koset meg men han så på for å være snill) og så tok vi kvelde. En kjempefin dag i mine øyne!

 

HADDE DERE EN FIN VALENTINSDAG?Nei.. Det er nok ikke det. Har prøvd i hele dag å lage en fin fishtail plait (eller braid som noen kaller det), sett på how to videoer og tutorials, step by step bilder og prøvd meg frem selv men det er ingenting som hjelper. Får det bare ikke til!

 Får ikke med alt håret og jeg har så tykt hår så jeg klarer heller ikke holde alt ordentlig på en gang. Har nok ikke flette-evnen i meg når jeg ikke kan rotflette engang. Stakkars meg. Jaja, nå får det bare være sånn til noen vil komme å lære meg hvordan jeg skal gjøre det. Vil ha det slik som HENNE!

 

ER DU FLINK TIL Å LAGE SLIKE FLETTER?Happy Valentines! Nå sitter jeg på skolen og har engelsk. Dette er sistetimen så  snart kan jeg dra hjem og pugge til franskprøven jeg har i morgen. I kveld skal jeg og kjæresten på restaurant og kose oss og bare være forelsket. Blir koselig! Elsker valentinsdagen! Det er så hyggelig å være omringet av kjærlighet og glede en hel dag!

 
Nå sitter vi og leser kjærlighetsdikt og synger sanger, svarer på spørsmål om hvorfor man trenger kjærlighet og hvilke typer kjærlighet det finnes. Kanskje ikke så alt for interessant men åh, for en herlig dag!

 

Liker du valentinsdagen? Har du noen å dele den med?

 

HAPPY VALENTINES DAY ALLE SAMMEN!Har vært litt fraværende de siste dagene fordi jeg har sittet og kodet et helt design for første gang alene i en hel uke. Har ikke klart å gjøre annet før jeg ble helt ferdig med det. Synes faktisk det ble kjempefint, særlig med tanke på at jeg aldri har laget design før. Har alltid hatt noen andre bloggdesignere som har gjort det for meg. Men nå fikk jeg det akkurat slik jeg selv ville, (skal man ha noe gjort riktig så må man gjøre det selv, som regel). Nå er jeg dødslei og glad for å være ferdig, er faktisk vanskeligere enn man skulle tro! I tillegg til nytt design, har jeg fått ny header. Endelig! Bildet er tatt av min nydelige venninne Michelle (http://micheaa.blogg.no).

 
Hva synes dere?God morgen! Har sovet helt til nå! Er rystet.. Jaja, det er jo trossalt helg. Ble lite blogging i går, fordi foreldrene mine kom inn til byen og jeg ville selvfølgelig tilbringe litt tid sammen med de. Her er en liten update på hva som skjedde i går:

Etter skolen dro jeg ned til byen og møtte to herlige jenter, Tuva og Therese. Kjente Tuva før men med tiden har vi ikke klart å holdt kontakten, så nå tenkte vi å gjenopprette den, og glad er jeg for det! Vi hadde det kjempekoselig! Er overrasket over at vi aldri gikk tom for ting å snakke om, sånn som det vanligvis er når man blir kjent med nye og man ikke helt vet hva slags tema man skal bringe frem. Her er noen bilder lånt fra Tuva sin blogg:

 


Etter dette dro jeg til mamma og de hvor de hadde bestilt:Yonas pizza.. Ble litt mye Yonas på meg i går, men vi hadde det kjempekoselig!

Nå venter jeg bare på at mamma og de skal bli ferdige hos tannlegen slik at de kan kjøre meg til Michelle. Vi skal ta nye headerbilder iogmed at jeg holder på å fikse meg nytt design. Dette blir bra. Kanskje dere får noen smakeprøver ila dagen? Uansett. Nå må jeg sminke meg før jeg blir hentet. Kan ikke gå  rundt og se ut som et lørv, vet dere.Hei og hopp! I dag skinner solen og jeg er i strålende humør. Derfor benytter jeg anledningen til å dele dagens outfit med dere:


(jeg bare tok av nakkekragen i 3 sekunder for å ta outfitbilde, mamma. ble ikke lam denne gangen heller)

Var på sykehuset i dag og tok røntgen av nakken og i møte med en eller annen overlege. De hadde ikke mye nytt å fortelle ut i fra bildene men nå sier de at jeg kanskje kan få ta av kragen om 2-3 uker! JIPPI.

Nå sitter jeg på skolen og venter på å ha sistetime før jeg tar helg og springer ned til byen og møte Tuvaw og Tcmn.

Ha en kjempefin dag!Nå har jeg og kjæresten spist middag. Kanskje ikke helt den standarde tirsdagsmaten, men det er både lettvint og godt! Brukte ca 20 - 30 minutter og så var det klart!
Ingredienser:

8 skive loff eller annet brød
4 stk egg
4 ss sukker
5 dl melk
1 ts malt kardemomme
½ ts malt kanel

 

Slik gjør du:

 

1. Visp egg lett sammen med sukker, melk og krydder og hell det i et fat med kanter.

2. Legg loffskiver i røren og la dem bli gjennombløte.

3. Ta opp loffskivene og stek dem i litt smør i en stekepanne på middels varme. Stek på begge sider til de er pent gulbrune.

Server arme riddere med rørte bær eller syltetøy og gjerne en iskule. (vi brukte krem)


Nå skal jeg se ferdig Pretty Little Liars og så regner jeg med vi tar tidlig kveld. Har vært helt utkjørt i dag og er kjempesliten!


God morgen! Nå sitter jeg på skolen og har langfri. Har også fått kameraet mitt tilbake (yay) så her kommer dagens outfit! Ha en strålende dag!


Jakke: Freequent ( 699,-)
Skjerf: Bik Bok (150,-)
Topp: Bik Bok (149,-)
Jeans: Gina Tricot (399.-)
Støvletter: Bianco (1100,-)

 Som jeg sa i noen innlegg under, så har har bestevenninnen min Michelle (blogger på http://micheaa.blogg.no) kommet hjem fra Spania. Og med seg hadde hun to fantastiske gaver til meg!
Selv om jeg ikke røyker, synes jeg at innpakningen var kjempekul. Hun vet at det er to ting jeg elsker; Marilyn Monroe (ser at de har greid å stave navnet hennes feil på pakken. haha) og Louis Vouitton, så hun scoret minst 1000 venninnepoeng med dette!

Pengeboken var helt fantastisk nydelig! Med god plass og fint utseende. Nøyaktig hva jeg hadde ønsket meg. Hadde en linknende med cherry blossoms fra LV før, men den greide noen å ødelegge glidelåsen på så jeg ble kjempeglad da jeg fikk en ny!

Loveyou Micha! (besøk bloggen hennes HER)VILLE DU BLITT GLAD FOR DISSE GAVENE?Jeg har alltid hatt lyst på tapet med et sånt "floral" konsept inne på soverommet, men i det siste har jeg falt helt for en annen type løsning, nemlig wall-stickers. Det finnes så mye forskjellig der ute og du kan bare velge og vrake mellom temaer eller setninger som passer deg best! En litt mer personlig måte å innrede leiligheten din:
Jeg sitter å ser på nettsider som selger slike og de er faktisk ikke så dyre heller! Det er bare å lime de på veggen på 123 og så har du en nydelig dekorert leilighet! Ååh, me want!

VILLE DU HATT WALL-STICKERS SOM DEKORASJON HOS DEG?I kveld skal jeg og kjæresten på kino, men er usikker på hvilken film vi vil se. Derfor lar jeg det bli opp til dere!

1.Black Swan2. Love and other drugs3. Burlesque

HVILKEN VIL DU ANBEFALE Å SE?Nå sitter jeg hjemme i en kald leilighet og lengter til syden.

1. Om en måned drar jeg til Spania med familien min og skal besøke tanten og onkelen min som bor der i ett år. De bor i en liten by litt utenfor Barcelona som heter Alfaz del pi, som ikke er noe særlig turiststed. Her bor mennesker fra over alt i verden (også spanjoler) i leiligheter og hus og noen av naboene våre er også norske. Her blir jeg i 10-11 dager, men drar hjem før familien min fordi jeg...går på skole..Vi skal bo i en leilighet noen hus fra tante og onkel, og jeg gleder meg kjempemye!2. I sommerferien skal jeg og min beste venninne til Portugal - Praia da Rocha. Vi var der i sommeren 2008 også, og jeg elsker plassen! Skal flytte dit en dag! Det er den beste plassen i verden, både til å feste og til å slappe av på stranden. Om du reiser i ca 2 timer kommer du til et av verdens største kjøpesentre, nemlig Algarve  Shopping. Der har de alle butikkene og merkene du kan tenke deg og du går deg fort vill!
Onkelen til Karisa har leilighet der, og den bruker de sånn 5 ganger i året. Vi drar dit i sommerferien. Sist gang drakk vi hver dag og sov til kl 12-13, men denne gangen blire andre boller. Skal ligge på stranden, gå på cafeer og shoppe en del. I tillegg skal vi få sett mer av Portugal denne gangen og ta oss en tur til Spania i tillegg! Gleder meg!
Her er noen bilder jeg tok fra i fjor:


Stranden vår. Her vil du ikke ligge for nært klippeveggene pga. rasfare.


Sasha Beach Party! Fyfaen det var rått, men jeg som får klaus av så mange mennesker, måtte til slutt stille meg et stykke unna.


Dette er utsikten vår fra leiligheten. Helt nydelig å sitte på verandaen til alle døgnets tider. Dette er tatt like før soloppgang.


Og til slutt et bilde av den beste gjengen. Meg helt til venstre, Karisa, Marie og så Steven.

Skulle aldri skrevet dette innlegget! Fikk så sykt reisefeber nå! Jaja, får tegne en sol på veggen og smøre meg med solkrem så blir det nesten det samme! Not.

 

HVA ER DINE REISE REISEPLANER I ÅR?<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2322728/the-superficial?claim=6gsrt9yk6ua">Følg min blogg med bloglovin</a>

Nå har jeg og tante vært å kjøpt nye sko på Bianco, en ny topp og et fin skjerf for å dekke til den stygge nakkekragen min. Legger ut bilde i morgen eller senere i kveld. Min kjære bestevenninne Michelle har forresten kommet hjem fra Gran Canaria nå og jeg har virkelig savnet henne, så det er godt at hun er tilbake!

I går og i dag har jeg hatt helt sinnsykt høye lesertall i forhold til hva jeg ellers har hatt de siste 11 dagene jeg har blogget etter den 4 måneder lange bloggpausen min. Noen som vet hvorfor?Jeg lurer litt på hva som har skjedd siden jeg ligger øverst på topplisten over de som har økt mest i lesertall det siste døgnet, og jeg har over 1000 sidevisninger  i går og over 900 hittil i dag. Det er ganske rart i og med at jeg egentlig ikke har kommentert så mange blogger og bare vært innom et par.

Jaja, tusen takk til dere som leser bloggen min i hvertfall! Det gjør meg kjempeglad å se at dere interesserer dere for det jeg skriver og enda gladere blir jeg for de fine kommentarene deres! Dere er virkelig herlige!

Håper dere som har kommet innom bloggen min for føste gang i både dag og går velger å fortsette å lese bloggen min og at dere får en kjempe fin helg!VET DU KANSKJE HVORFOR JEG HAR GÅTT SÅNN OPP I LESERE OG SIDEVISNINGER? LET ME KNOW!

Vel, svaret er jo, det gjør jeg. Jeg bare ville ikke ha den på på bildene, noe dere sikkert skjønner. Den ødelegger alt og er bare i veien. Det er selvfølgelig ikke lurt å ta den av i det hele tatt, men jeg klarer av og til ikke å dy meg. Jeg vil bare ha den bort!Jeg har ennå ikke vent meg helt til den, og den er egentlig bare i veien. Særlig når jeg skal sove! Den er enten alt for stram eller alt for løs og jeg får den ikke til å bli behagelig. Men det er sikkert ikke meningen at den skal være det uansett? Jaja, nå vet dere det. Jeg må fortsatt gå med den i 3 måneder til, men kommer nok ikke til å ha den på alle bildene jeg legger ut her. Fordi den er stygg :)Nå venter jeg bare på at kjæresten skal komme hjem fra jobb og så skal jeg ned på Yonas med godjentene mine og spise pizza! Poster dagens outfit bare sånn kjapt. Hadde forressten en blå jeans fra gina tricot, men det ble visst ikke plass på bildet til det. Haha, jeg var litt dårlig på å beregne hvor langt unna jeg skulle stå med det nye kameraet og hadde ikke så fryktelig god tid i morges til å ta nye.Toppen er fra H&M (199,-) i butikkene nå.
Jakken er forsåvidt også fra H&M (249,-) men den har de ikke lenger.

Håper dere får en kjempefin start på helgen og at dere ikke er så alt for slitne etter denne usedvanlige lange uken!
Dere er forressten helt supersøte alle sammen, har hatt et helt sinnsykt høyt lesertall i dag i forhold til det jeg pleier å ha og jeg er ikke helt sikker på hvorfor. Jaja, glad er jeg nå for det i hvertfall!

God morgen glade mennesker! Nå må jeg gå på skolen og være flink jente, og så skal jeg på Yonas senere i kveld med de beste jentene, men det kan vi snakke om senere! Må løpeHåper dere får en fantastisk strålende dag! Snakkes senere i kveld!

 

BTW: jeg er møkklei alle bloggene jeg leser hver dag, så om du har veldig lyst til å evt. få en leser til, legg igjen bloggadressa di i kommentarfeltetAlle husker vel å ha sett Carrie og jentene fra Sex and the City gomle på de svære, vakre muffinsene fra Magnolia Bakery opptil flere ganger i løpet av serien? Vel, nå kan dere også få en liten smak!
Etter at jeg var ferdig på skolen satte jeg igang med prosjekt muffins fordi jeg ikke har fått gjort noe som helst annet enn å dra på skolen og å ligge på sofaen og ikke gjøre noe som helst siden jeg ble skadet. I dag hadde jeg en bra dag med lite smerter så da måtte jeg gripe sjansen!

Her er det du trenger:

Til deigen:

 • 250 g smør
 • 4 dl sukker
 • 4 store egg
 • 2 dl melk
 • 6 dl hvetemel
 • 3 ts bakepulver
 • 1 ts vaniljessens


Til smørkremen:

 • 250 g smør
 • 2 ts vaniljessens
 • 2 dl melk
 • 12-16 dl melis
 • Konditorfarge


Pynt:

 • Kakestrøssel


Slik gjør du:

MUFFINSENE
Pisk smøret mykt (er lurt å ha det i mikrobølgeovnen på middels varme i 1/2 minutt). Tilsett sukkeret og pisk i ca 3 minutter til du får en luftig smørkrem.

Pisk inn eggene, ett av gangen. Pisk godt mellom hvert egg. Så pisker du inn vaniljeessensen.

Sikt hvetemel og bakepulver, og bland vekselsvis inn i smørkremen med melken. Bruk gjerne mikser, men ikke pisk lenger enn nødvendig for at deigen skal bli godt blandet(hvis du overpisker røren, så kan du risikere at kakene blir seige!)

Slik skal den se ut når du har blandet alle ingrediensene.


Fordel deigen i  formene(hvis du bruker muffinsbrett, så er det en idé å bruke muffinsformer samtidig, så sitter de ikke fast), til de er ca 3/4 fulle. Stek de midt i ovnen i ca 20 - 25 minutter. La cupcaksene avkjøle i formen i ca 15 minutter, før du tar de forsiktig ut. Mens de bli kalde kan du lage frostingen.

Slik skal de se ut når de er ferdige. (Haha, bortsett fra han nede til venstre)

SMØRKREMEN (glasuren)
Pisk mykt smør, vaniljeessens, melk og 4 dl av melisen i 3 - 5 minutter på middels hastisghet slik at den blir luftig og smidig. Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk i ca 2 minutter mellom hver gang, til kremen får en tjukk og god smørkonsistens.

Etter du har hatt i konditorfarge kan du smøre kremen på toppen av cupcaksene. Først smører du et tykt lag over det hele med en smørkniv, så tar du kniven og lager en grop i spiralmønster og jevner kantene. Avslutt med strøssel og sett dine lekre cupcakes i kjøleskapet til frostingen stivner!
Voila! (anbefales å gjøre en dag du har litt god tid)

1. SOLRIK MED JORDBÆR OG APPELSIN: Jeg tror at de dagene jeg ikke får Solrik, er jeg deprimert og grumpy. Jeg har heldigvis verdens beste kjæreste som kjøper det til meg omtrent hver dag når han er ferdig på jobb. Om jeg er i dårlig humør en dag eller syk eller skadet, er det Solrik han kjøper for å få meg i bedre humør, fordi han vet at det er det eneste som hjelper!

Det er kanskje en litt rar ting å være avhengig av, men det kommer du også til å bli om du bare prøver den!

 

 

 

2: SKRUF STARK WHITE: Ja, dere sier hele tiden at det er en dårlig uvane og jeg er helt enig. Men jeg har ingen intensjoner om å slutte enda. Jeg bare må ha snusen min på skolen, etter et måltid, under en film, før jeg legger meg og ja.. Hele tiden egentlig!3: MOBILEN MIN: Her tror jeg nok at dere kan kjenne dere selv igjen så dette orker jeg ikke forklare noe nærmere. Jeg går aldri noen plass uten den!

 

4. DIOR HYPNOTIC POISON (eau sensuelle): Den beste parfymen i hele verden, må jeg ha med meg om jeg skal bort og jeg må alltid ha den på meg enten jeg er hjemme eller på skolen eller whatever. Bunn noten i denne parfymen er den beste da toppnoten er veldig sterk. Etter hvert "pulserer" duften på en måte bunn noten fra halsen din og den er helt himmelsk.

Skal skrive et innlegg om forskjeller mellom denne og den originale Hypnotic Poison parfymen, da jeg har begge og elsker begge.
Det er ikke alltid like lett å skille mellom de heller.

 

 

 

HVA ER DU AVHENGIG AV?Maria Lucia Hohan har alltid vært min favoritt kjoledesigner. Fordi hun lager søte, moderne, feminine og ikke minst vakre kjoler. Gå inn påhjemmesiden hennes HER. Men nå i det siste har jeg sittet og siklet over kjolene til en annen og kanskje bedre designer, nemlig Sherri Hill.

Kjolene er noe av det vakreste jeg har sett, de er så søte og fargerike og pene. Det jeg elsker med denne designeren er at hun bruker mye pastellfarger, og jeg er en sucker for pastell. Det er så vakkert.
Her er mine to favoritter:
HVA SYNES DU?
VILLE DU GÅTT I DISSE KJOLENE? HVILKEN VAR DIN FAVORITT?
Jeg er skikkelig jentete, og da mener jeg skikkelig. Jeg elsker ting som glitrer, er rosa, shiny og søtt! Jeg liker å pynte meg og ha søte outfits selv om jeg ikke alltid har tid til å ha perfekt makeup hver eneste dag. Derfor kjøpte jeg meg en kjempe søt, rosa liten dings som alltid ser søt ut uansett hvor mye tid jeg har om morgenen. Nemlig denne:Samsung Hello Kitty s5230. Jeg er en sucker for Hello Kitty, selv om jeg ikke har så mye av det.  Men denne var så nydelig at jeg bare måtte ha den! Den er egentlig det samme som de vanlige Samsung Star telefonene bare i Hello Kitty edition. Jeg hadde først tenkt til å kjøpe den vanlige Samsung Star telefonen, men så så jeg denne på google og hunta den ned på cdon.com. Nå selger de desverre ikke de lenger og du må nesten på Ebay for å få deg en likedan. På cdon.com kostet den 1300 kroner ca, så den er kjempebillig!

Den er veldig tynn og lett å bruke, med touch screen og fine motiver og spesielle Hello Kitty bakgrunner. Bakgrunnen går over tre forskjellige skjermer hvor du kan ha forskjellige applikasjoner stående som "snarveier".

Den gjør ikke så mye annet enn en vanlig mobiltelefon, det er bare utseendet som er litt anderledes. Og det er nettop det jeg liker med den. Den er enkel å bruke, men samtidig ikke kjedelig!

Det eneste som er dumt med den er at du bare kan velge mellom 3 forskjellige motiver og det er rødt, grønt og rosa. Samsung har ingen muligheter for å laste ned spesiallagde motiver slik som feks. Sony Ericsson har.

En annen ting er at SMS minnet er ganske lusent. Du kan ikke ha over 450 meldinger tilsammen i innboks og utboks og det er jo litt kjipt å måtte slette meldinger annen hver uke for å få plass til nye. I tillegg går dette veldig treigt. Men dette er egentlig en kritikk på Samsung generelt. For den andre Samsungen min hadde jeg akkurat samme problemet med.Slik ser den altså ut når du tar den ut av pakken. Har hadd så utrolig mange venninner som har siklet over telefonen min og senere ikke hatt noe lyst på den gamle, kjedelige iPhonen sin lenger. Jeg liker å ha ting som ikke alle andre har og ikke alle andre liker. Så dette er en smak og behag ting. Noen liker Hello Kitty og synes denne bare er rååsøtt, mens andre mener kanskje at den er litt over the top. Min mening er; there's no such thing!

Legger ut en video fra youtube hvor en jente med samme mobiltelefon viser litt hvordan den fungerer

Ville du hatt en sånn?

Søt eller bare alt for søt?