Jakke: Zara, Blazer: Vila, Jeans: Gina Tricot, Smykke: H&MGod morgen alle sammen! Nå er det lunsj og i dag er jeg glad og full av energi!  Vet ikke hvorfor, men jeg er bare i kjempegodt humør! Deilig med sånne dager! Nå er det Good life med One Republic og Over the Rainbow med IZ som står på repeat på iPoden min! Elsker de sangene.

 


I dag vurderte jeg å bake cupcakes igjen. Men kanskje jeg tar det på lørdag når jeg er hjemme hos mamma, for da slipper jeg å kjøpe ingredienser selv.. Hahah. Jeg har også to fremlegg å forberede meg til. Et til mandag og et til tirsdag. Kommer til å gå dritbra.. not.

 

Senere i dag får dere faktisk outfitbilde igjen for første gang på en uke ellerno, for jeg har nettop vært og kjøpt meg en ny blazer i dag! :)Jeg bruker å bytte ut innholdet i vesken avhengig av hva jeg skal osv. men her er det som har fått fast plass:
Helt til venstre er notatboken min, som jeg bruker for å holde styr på skolearbeidet mitt og andre viktige gjøremål. Tror ikke noe som helst hadde blitt gjort uten den, for jeg elsker å kunne krysse av ting på lista. Det er så deilig!
Og så er det pengeboken min, snus, vanlig lipsyl, en litt finere leppestift fra YSL, conscaler, mobil, verdens beste tyggis (avhengig), og kamera. Måtte bare legge etuiet der siden jeg skulle ta bilder.. dere skjønner.

 Nå skal jeg bare vente på kjæresten som kommer hjem snart og så skal vi sikkert lage middag. Jeg skal begynne på engelskfremføringen jeg har på mandag og så skal jeg bare chille resten av  dagen. Nothing special, really.

 

 Heihei! Nå sitter jeg på skolen og har fagdag i Engelsk. Vi skriver jobbsøknader og leser jobbannonser. Gøøy. Strømmen gikk for ikke så lenge siden og enkelte i klassen ble rammet av full panikk for at PC'en skulle gå tom for strøm og at vi da ble tvungen til å følge med på tavla. Haha, guud. Men nå er den tilbake igjen og roen har lagt seg sånn passe. Håper dere får en fin dag videre! Dette er tatt på skolen i dag under lunsjen. Orker ikke gjøre noe big deal ut av denne 30 dagers greia, så her er et ekstremt fresht bilde av meg som er dritlei av skolen og de triste gangene.

  Nå venter jeg på kjæresten. Middagen står klar på bå bordet og jeg har fått unnagjort masse i dag. Leiligheten ser også ganske plettfri ut og i tillegg har vi startet å vaske klær igjen! Haha, har perioder der jeg bare lar det hope seg opp og fylle baderomsgulvet og soveromsgulvet helt til jeg ikke har noe annet enn stygge klær å ha på meg og blir jeg tvungen til å vaske klær.


Har fått nye buttons i sidemenyen nå. De linkene som lå nede på "linker" er nå borte og erstattet med de buttonsene. Du finner likevel "om meg", "kontakt" og "forsiden" der, selv om den siste er ganske unødvendig iogmed at jeg nå har en header som tar deg tilbake til forsiden med en gang du trykker på den. Ganske greit det.

 

Men nå kom Andreas hjem! SeeuHar sett at en del har sånne innlegg med punkter og et bestemt tema. Så jeg tenkte jeg skulle prøve det selv, nå. Særlig iogmed at jeg ikke har noe spesielt bedre å blogge om for tiden. Hver dag kommer jeg til å blogge om et av punktene fra 1 til 30. 

 

Dag 1 - Et bilde av meg som er tatt i dag.
Dag 2 - Hva jeg har i vesken min.
Dag 3 - Et bilde av mobilen min.
Dag 4 - En dag i livet mitt, med bilder tatt i løpet av dagen.
Dag 5 - Et bilde av meg for 2 år siden.
Dag 6 - Et bilde av en jeg elsker
Dag 7 - Et bilde av meg, tatt av noen andre.
Dag 8 - Hva jeg har i sminkepungen min.
Dag 9 - Hvordan du ville brukt 10 000 kr.
Dag 10 - Mitt favorittsted.
Dag 11 - Min søster.
Dag 12 - Favorittfilmen min.
Dag 13 - Det jeg ønsker meg mest i verden akkurat nå.
Dag 14 - Ønskelisten min for tiden.
Dag 15 - Et sted jeg gjerne vil flytte.
Dag 16 - Fire ting jeg vil gjøre før jeg dør.
Dag 17 - En TV-serie jeg er hekta på.
Dag 18 - Fem facts om meg selv.
Dag 19 - Et bilde av håndskriften min.
Dag 20 - Dette hadde jeg på meg i dag.
Dag 21 - Stilikonet mitt.
Dag 22 - Hvor jeg gjerne vil være om 10 år.
Dag 23 - Den neste planen jeg har for noe, som jeg gleder meg veldig til.
Dag 24 - En sang som passer humøret mitt.
Dag 25 - Et bilde av byen jeg bor i.
Dag 26 - En kjendis jeg ikke liker, og hvorfor.
Dag 27 - Et bilde av mitt favorittplagg.
Dag 28 - Mine ambisjoner.
Dag 29 - Stjernetegnet mitt og om jeg synes det passer personligheten min..
Dag 30 - Et bilde av meg som er tatt i dag + tre gode ting som har skjedd i løpet av de siste 30 dagene.

 

Nå sitter jeg på skolen og har samfunnsfag og diskuterer krig og fred. Var så vidt jeg kom meg opp i morges, for i dag har vi bare fag som er kjedelig (matte, samf og fransk) og jeg kan ikke vente med å komme meg hjem og slappe av. Skulle ønske det var helg :(Endelig! Eller.. Jeg likte jo det jeg hadde fra før av og kommer nok til å bruke det igjen senere. Det hadde jeg jo faktisk brukt ekstremt mye energi og ikke minst tid på å lage, men jeg følte bare at jeg hadde begynt å miste blogglysten og da er det bare en ting som kan inspirere og motivere meg; en forandring! Det er flinke Rina som har laget dette designet! Applaus :) Her er det gamle designet mitt:

 

I tilegg har jeg gjort et par forandringer her og der, blant annet skaffet meg en liker knapp nederst i inneggene og alle de nødvendige linkene til bloglovin, twitter, om meg, kontakt osv. ligger nede i "linker". Så vet dere det. I tillegg kan dere nå søke på gamle innlegg om dere ikke vil bla i arkivet i hundre år, ved å bare trykke inn et ord som feks "inspo" og så kommer det en liste opp med alle innleggene som inneholder det ordet. Jeg kommer også til å starte med "Ukens blogg" hvor jeg legger bilde og blogglink inn i sidemenyen min. Og ja! Jeg har fått ny header i tillegg. Er et litt gammelt bilde, fra jul i forfjor ellernoe, but who cares?

 

Hva synes du om det nye designet mitt?

 

Nå skal jeg på kinoo, snakkes senere!
God lørdag! Sitter nå alene hjemme og chiller og nyter livet med en varm kopp jordbær/kiwi te fra Taras og hører på herlig musikk. I tillegg er jeg stappmett på min nye favoritt frokost som jeg spiser hver dag, nemlig havregrøtene til Axa med deilige smaker av blåbær, røde bær og eple og kanel. Namnam!

 I kveld skal jeg og Andreas bare kose oss med taco og så kino. Vi skal se I am number four! Noen som har sett den og vet om den er bra eller dårlig? I hvertfall.. Har ikke så mye å blogge om for tiden siden jeg ikke gjør så mye spennende. Jeg kan i hvertfall meddele at jeg satt hos tannlegen i 3 og en halv time i går og fikk en ny tann? Ja, det var helt jævlig, for hun skulle borre ned det gamle fortanna som er død og misfarget siden jeg knakk den da jeg var liten og så skulle hun lage meg en ny. Den funker ikke særlig bra i og med at hun mistet en stor del av baksiden på den og jeg holder på å bli gal hver gang tungen min kommer borti den.. Får trøste meg med at den bare er midlertidig.

 

Skal teste ut et neglesett fra BabyLiss nå og i samarbeid skrive en anmeldelse av det, så dere hører fra meg straks! Hade!Hey babes!

 

Nå har jeg gjort ferdig 3 forskjellige lekser på under 45 minutt. Begynner å få dreisen på det der med lekser nå!  Sconesbakingen i går var forresten vellykket og jeg er stolt av meg selv! De ble veldig gode og det er definitivt noe jeg skal prøve meg på igjen nå som jeg er blitt så flink til å bake :)

 

Ellers er jeg oppgitt over katten min som nekter å lære seg at katter hører hjemme på bakken og ikke i toppen av hyllene på klesskapet, oppå bordene, i sofaen, sengen, vinduskarmen, i gardinene, i skapet under vasken eller i bokhyllene. Her er hvor jeg fant ham da jeg kom hjem fra skolen:

 Så satt han bare og så på meg med et rebelsk blikk, men da jeg kastet en perle på ham hoppet han ned for å tygge på den. Har nesten gitt opp å få han til å slutte med det for han er så ulydig. Dustekatt..

 
Aldri kom til Tromsø om vinteren forresten. Her er det bare drit og jævlig og en helt insane snøstorm. Går ikke an å se noe som helst ute og det var så vidt jeg fant huset mitt da jeg kom inn i innkjørselen. Ikke snakk om at jeg setter en fot utenfor døra igjen dag. Nå skal jeg bare se resten av Paradise siden jeg er ferdig med alt av lekser.

 

Noen av dere var visst skuffet over meg for at jeg fulgte med på det, men jeg har faktisk gjort det siden det først begynte og da må man se neste sesong også. Sånn er det med den saken. Tror kanskje at av alle de ubrukelige innleggene mine, er dette det mest ubrukelige jeg noen gang har produsert. Tilgi meg.

 

Ha en fin kveld!Omg. Nå er jeg endelig ferdig med alt av skolearbeid, prøver og innleveringer for nå, har seriøst ikke hatt et liv den siste uken, og derfor har jeg heller ikke vært tilstede på bloggen. I'm so not sorry! Har vært deilig, egentlig. Selv om jeg skulle ønske jeg måtte blogge 10 innlegg om dagen i stedet for å gjøre lekser, så er det desverre ikke sånn. I forigår satt jeg i 10 timer i strekk og pugget til Naturfagsprøve og jeg begynte å gråte tre ganger pga at jeg var så lei. Det har aldri skjedd meg før, men det tok virkelig på.

Nå sitter jeg på skolen og har akkurat hatt den siste prøven på en stund (tror jeg), som var i matte. Gikk mye bedre enn forventet og jeg sitter igjen med en god følelse. Sa jeg at jeg fikk 5 på engelskprøven min? ENDELIG. Læreren min har vært fast bestemt på å bare gi med 4rere i hele år, ingenting over og ingenting under så nå sitter jeg igjen med en liten seiersfølelse over å ha fått henne til å gi meg en femmer! Sucker.

 

 

I kveld skal jeg faktisk ta det så jævlig med ro som jeg aldri har tatt det før! Ingen lekser, innleveringer eller prøver å pugge til så jeg skal faktisk sette meg ned og se alle episodene av Paradise. Har bare sett første siden nettet i Spania var så dårlig at jeg ikke orket å sitte i fem timer og loade det, og når jeg kom hjem har jeg ikke hadd tid. Så nå skal jeg gå inn i Loserville og følge med som resten av Norges befolkning. Tror i tillegg at jeg skal prøve meg på å lage scones i dag! Det kan bli spennende for det har jeg ikke gjort før. Ønsk meg lykke til! Om resultatet blir noenlunde akseptabelt, skal jeg...blogge om det.Aldri begynn på Kongsbakken VGS med mindre du har planer om å legge bort alt som heter liv og fritid i 3 år. Har egentlig ikke tid til å blogge, for jeg går nemlig på en jævla fulltidsskole og har ikke et liv frem til fredag den 25. Har to innleveringer til i morgen i norsk og engelsk som jeg ennå ikke har begynt på siden jeg har vært opptatt med å være i Spania, og så har jeg naturfagprøve på mandag, matteprøve på tirsdag og franskprøve på torsdag. Ja, jeg kom altså hjem til et rent skolehelvette. Har liten tro på at jeg kommer til å klare dette særlig bra, men man får jo håpe.. og prøve. Var forresten helt sykt rart å våkne opp i Spania i går og så legge seg i Tromsø sammen med kjæresten!

 Men det var egentlig godt å komme hjem, se alle i klassen og bare slappe av sammen med Andreas. Har virkelig savnet han og jeg skulle så jævlia inderlig ønske at jeg fikk bruke denne uken på å ta igjen litt kvalitetstid, men den gang ei. Har så sykt mye lekser nå at jeg for første gang er sjokkert over Kongsbakken vgs. Visste allerede før jeg søkte meg inn dit at det var den tyngste skolen å gå på i hele Tromsø, men nå har det klikka totalt for de og tar virkelig ikke hensyn til at elevene har rett på litt fritid etter skoletid. At lærerne ikke snakker med hverandre før de setter opp prøver og lekser i hytt og pine for å at det ikke skal kræsje er helt idiotisk!

 

Spurte mamma om jeg fikk lov til å droppe ut, men hun sa desverre nei, så jeg får bare bite det i meg og lese bøker og skrive innleveringer som en helt de neste to ukene. Håper dere i hvertfall har et fint liv og lev litt for meg da, for jeg kommer til å kapitulere snart.. Det er jeg sikker på.

 

Adjø..Heihei! Gjett hvor jeg sitter nå?.. På flyet til Oslo! De er et av de første flyene med internett og jeg er jo overlykkelig siden flyturen fra Spania til Oslo tar 3 og en halv time! Jeg har hatt en kjempefin ferie, men nå er jeg klar for å komme tilbake til det normale liv igjen. Har hatt mange fantastiske opplevelser og koset meg masse.

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Nå begynte Toy Story 3 på tv-skjermen foran meg så tror jeg skal følge litt med der en stund nå! Måtte bare dele med dere hvor kult det var å kunne blogge fra mange tusen meter opp i luften! :D Hade!Åh, de to siste dagene har vi altså gjort så sykt mye gøy. I går var vi på safari igjennom fjellet hvor de hadde alle mulige slags dyr. Flodhest, giraff, tigre, løver, llamaer, elefanter, zebra osv. Helt sykt å være så nært de! Jeg fikk stryke på en elefant og kose med den llama, en ponny (haha), og et esel. Råkult.

 


Jeg har alltid visst at giraffer var høye, men ikke SÅ høy! Å se en i virkeligheten var helt sykt.Denne llamaen er bare 1 måned gammel, rååsøt og kjempemyk.

 


Har nå skjønt at dette ihvertfall ikke er noe kosedyr..

 


Elefantene var så søte, og de var så rolige og snille i tillegg. Vi alle strøyk på den, de minste og spesielt jeg syntes det var ekstremt fascinerende! Men de var veldig tørre og jeg skulle ønske jeg kunne dele litt fuktighetskrem med de.

 Ordentlige puusekatter :)

 

Resten av bildene fra safarien kan dere se ved å trykke på linken til facebookalbumet mitt her: http://www.facebook.com/album.php?aid=32659&id=100001563631498&l=8a3ffc0d0b

 

Var en kjempefin opplevelse og jeg tror sannelig jeg har sett de fleste dyrene som finnes de siste dagene (bortsett fra reptildyr) for i dag var vi på en plass som heter Mundomar, i Benidorm hvor de hadde mange sjødyr og fugler. I tillegg hadde de han fra Madegaskar som synger "I like to move it" og så hadde de mange Timoner fra Løvenes konge. Kjempesøte!

 
Lillesøster og lillebror fikk gå inn i buret deres og kose med de og var storfornøyde da de kom ut :)

 

Ellers var vi og så på sjøløve-show, og jeg ble dratt ut og fikk være med. Der jeg matet sjøløvene, de kyssa meg i sånn ca hele ansiktet og så ga de meg klemmer, i tillegg til at de fikk meg til å gjøre litt andre ting som var med i programmet som de gjør med alle de plukker ut, men de snakket spansk så jeg skjønte ikke helt hva som skjedde og jeg bare fulgte de korte og kjappe instruksjonene deres, kan legge ut filmen senere kanskje.

 
Og så var vi og så på delfinshow, og det var det som var mest morsomt. Det var så sykt fint og gjennomført og både delfinene og showmenneskene var kjempeflinke og man så at de hadde trent masse på det. Alt og alle var i takt og den ene delfinen hoppet opp i luften med den ball i munnen og kastet den drithøyt og så kom den andre delfinen og fikk tak i den med munnen, ble dritimponert!

  

Her fikk lillesøster og lillebror også delta. De ble kjørt inn i bassenget med små båter og så fikk de kysse og stryke delfinene. Delfinene hoppet også over de og det syntes de var kjempemorro, Axel ble litt stiv i maska da, men når han kom ut igjen var han såå fornøyd at! :)

 


 

Resten av bildene fra turen til Mundomar kan dere se ved å trykke på linken til albumet mitt på face her: http://www.facebook.com/album.php?aid=32747&id=100001563631498&l=a1d644df2d

 

Sånn, nå er jeg sliten av å laste opp bilder og resize de en for en og hele pakka. Dere skjønner sikkert hvorfor det har blitt lite blogging på meg de siste to dagene? Har gjort helt sykt mye gøy og ferien har vært super! Men i morgen reiser jeg hjem og jeg gleder meg veldig til å se kjæresten igjen. Og stakkars lille kattepusen som har vært hjemme alene de siste ukene. Nei, jeg sier meg fornøyd med de 3 godværsdagene vi fikk her nede og reiser hjem med et et smil! Håper alle dere har hatt en fin vinterferie og at dere som akkurat har fått får en fin vinterferie! :) God natt.Heihei! I dag har vi vært i en koselig liten by høyt oppe i fjellet som heter Guadalest. Var en helt sinnsyk utsikt alle veier, bare synd jeg hadde glemt mitt eget kamera og ikke kunne ta like gode bilder. Men her er utsikten ut over demningen som gir vann til hele Benidorm

 Var helt sykt kult å stå på toppen der og se utover, og vannet hadde en råfin blåfarge, blåere enn det som kommer fram på bildet. Nydelig.

 De hadde i tillegg mange gamle borger og kirker som hadde de merkeligste plasseringene, som feks helt oppe på toppen av et smalt fjell. Tror jeg hadde slitt med å komme meg opp de bakkene hvis jeg var munk i for mange hundre år siden, haha.

 
Dette er bare ett av bildene jeg tok av alle de rare byggene som stod så fint balansert på fjelltoppene, fin utsikt har de nå ihvertfall! :)

 

Nå skal jeg være barnevakt for smårollingene mens mamma og de drar ut og spiser, tenker jeg skal prøve å lage oreo kake og lage noe godt og spise, i tillegg skal jeg prøve å laste ned en film, men med det nettet jeg har her tror jeg ikke den blir ferdiglastet før 2015. Jaja, får kose meg med nrk1 og nrk2 i kveld, jeg. Ha en fin lørdagskveld, alle!I dag har vi vært på Zara og kjøpt meg ny høstjakke/parka, den har vi sett på i en stund nå og det er faktisk så kaldt her borte for tiden at jeg trenger en tykkere jakke enn den gråe med korte armer! Vi har vært råheldig med været ja.. not. Den koster egentlig 99 Euro, men på salg 69.
I dag har vi vært på marked og jeg fikk tak i 3 par sko, ett av parene var for småe så de blir hjemkomstgave til en venninne. Dette markedet var litt annerledes enn det forrige som liknet mer på et loppemarked. Her var det imorterte varer fra alle land og alt var tilsynelatende nytt og ubrukt. Masse smykker, ringer, klær, vesker, falske merkevarer og sko. De hadde i tillegg grønnsaksmarked. Blir alltid like fascinert av disse markedene som tar opp 3-4 gater og man kommer aldri til enden av det! Råkult.

 

Ellers har vi vært og badet på Rauma Sol igjen og nå skal vi til tante og de og spise burritos! Hørte at til og med Tromsø har hatt bedre vær enn Spania i dag med sol og varme. Vi sitter her litt bitter for at værgudene har vært så kjipe mot oss, men vi koser oss fordet og prøver å sette fokus på andre ting i stedet for. På søndag og mandag blir det i hvertfall sol og 14-15 grader, så det gleder vi oss til. Håper dere koser dere i slutten av vinterferien, det gjør i hvertfall jeg!I dag har vi vært og sedd litt på et stort treningssenter i La Nucia, der de hadde svømmehall, tennisbane, fotballbane, squashbane, bmx terreng, paintball bane, yoga og pilates rom, massasje og alt mulig egentlig! Kjempekult! Skulle ønske vi også hadde et sånt i Tromsø, for de hadde virkelig alt man kunne tenke seg å gjøre!

 

Etterhvert dro vi inn til Altea og så på den gamle delen av byen, og herregud så fint det var der! Ble helt sjarmert av byen. Trange gater, gamle hus og små butikker innimellom. Var helt sykt fint! Der kunne jeg virkelig tenkt meg å bo om sommeren!

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Etter vår lille vandring rundt om i byen fant  vi en helt sinnsykt bra pizzeria som het El Castell. Skikkelig italiensk med helt perfekt typp pizzabunn og masse topping! Her kunne man velge og vrake mellom forskellige typer pizza, tapas, pastaretter og salater! LOVEIT!

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

I dag har forresten kjæresten min bursdag! Han er nå 21 år og dritgammel! :D Alle må gratulere han med dagen, for han er best i verden! Elsker deg, Andreas!

 

Image and video hosting by TinyPicI dag har det ikke vært så godt vær som de andre dagene, så vi har ikke gjort så mye. Vi tok oss en kjøretur opp til Callosa og kjørte oss litt vill i samme slengen. Når vi fant veien tilbake tok vi oss en rask tur inn på KFC og så brukte jeg resten av regnværsdagen på å se Pretty Little Liars før vi dro til Rauma Sol og badet og koset oss.

 
Nå har vi spist taco og sett på et TV program om pingviner. Hahah, vi har bare 3 kanaler her og det var det beste som gikk. Nå skal jeg fortsette slumme-dagen min med litt Gossip Girl, snus og Cola og så er jeg klar for en ny dag med shopping i morgen! Akkurat en uke til jeg reiser hjem igjen, gleder meg litt nå for jeg savner kattepusen og kjæresten noe fælt nå! Jaja, koser meg i hvertfall her enn så lenge! :)Hei! I går blogget jeg ikke fordi det ble så knapt med tid, vi var hjemme sent og jeg var dødssliten. Vi startet dagen med sol ute på terrassen, deretter på marked (sigøyner aktig loppemarked) og så gikk vi videre på restaurant nede ved stranden. Etter det gikk vi på en ordentlig søtsak cafe som minner litt om Mc Donalds bakery edition, egentlig. Jeg bestilte en alt for søt kakao med bare hvit sjokolade og masse krem, god var den men helt sykt kvalmende.

 

 

I det vi skulle til å dra hjem kom et helt tog av mennesker som viste frem spanske bunader. Var dritkult å se på, men jeg er glad vi ikke har sånne i Norge. Om den norske bunaden er slitsom å gå i, tror jeg disse er helt forferdelig!

 

Dagen i dag har egentlig bare gådd til soling ute på terrassen, shopping og indisk mat. Vi har hatt det kjempekoselig alle 8 og jeg er storfornøyd som alltid!

 Markedet i går var ikke noe for meg egentlig, de hadde en haug med rare, gamle og brukte ting. Ikke helt min stil, men jeg fant en bod hvor de solgte smykker, klokker, ringer og armbånd og da måtte jeg bare ha disse to:

 Og i dag har vi vært på et digert kjøpesenter som heter La Marina, men med 8 stykker på shopping ble mange fort lei og ville dra hjem etter en og en halv time. Jeg var bare kommet meg halvveis igjennom 1 etg før vi måtte dra, men jeg fikk med meg de viktigste butikkene likevel.

 I den lille posen er Michelles hjemkomstgave så den får dere ikke se ennå, men her er resten:

 

Fra Zara

 

Fra Mango


 

I tillegg fant jeg en sminkepalett på Douglas som jeg bare måtte ha, er så dårlig på å kjøpe sminke og øyenskygger som passer så denne vil være grei og ha når man vil ha mange muligheter.Sånn, nå MÅ jeg gå og legge meg før øynene mine detter ut. Er så sykt trøtt og sliten, dagene går i ett her nede og jeg trenger søvn for å kunne stå opp tidlig å få med meg dagen! Håper dere har en fin vinterferie så langt, og beklager for at det blir dårlig blogging fra min side for tiden med bare bilder og sammendrag av hva vi har gjort osv. Menmen, you take what you get :)

 

God natt!Nå har jeg fått kjøpt den nye sommerduften til Escada! Måtte ha en litt mer sommerlig parfyme enn Dior Hypnotic Poison som er veldig tung og mørk nå som jeg er i varmere strøk. Den lukter helt sinnsykt godt og er helt perfekt for meg!

 
Kommer ikke ut i butikkene før sent i mars/ tidlig i april, men den anbefaler jeg virkelig om du liker søte og friske dufter. Den heter Taj Sunset og fåes i hvertfall kjøpt på taxfree for rundt 300 kr og dufter av bl.a mango,nektarin,blodappelsin,kokos,sandalwood og musk. HERLIG!¡Hola!

 

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en strandcafe som heter CocoLoco eller  noe, vi spiste god mat koset oss ute i solen. I dag er det bedre vær enn det var i går, ganske mye varmere, men det er mye vind så man kan liksom ikke gå i shorts og singlett. Jeg har hatt en tynn trenchcoat på meg i hele dag + jeans og det var et par ganger at jeg faktisk satt og frøys. Menmen, solen skinner og livet er herlig!

 
 

Det har vært en herlig dag! Og den er ikke over ennå, vi tar egentlig ting som det kommer og nyter hvert øyeblikk. Alle er glade, stemningen er på topp, men jeg savner selvfølgelig kjæresten, og skulle ønske han var med meg og opplevde alt dette sammen med oss. Jeg har faktisk ikke shoppet ennå, men jeg tror det blir regn på mandag så da er planen å vandre rundt på kjøpensentrene. Gleder meg! Ha en fortsatt fin helg!Nå har vi kommet oss godt til rette i leiligheten våres, vi har allerede handlet inn litt mat, pakket ut og får varmen opp. Har ennå ikke funnet ut hvordan vi får varmtvann så jeg har måtte dusjet i nabohuset hvor tanten min bor. Spania er et herlig land, og Alfaz er en herlig plass! Elsker det her, men det er faktisk dritkaldt og jeg har gått og frøsset i hele dag! Er først nå når jeg sitter i stor hettegenser og med lester at jeg ikke skjelver! Har vært dårlig vær, mellom 8 og 15 grader i dag og det har så vidt vært sol og masse regn. Men det er ikke så farlig, vi får bedre vær etter hvert!

 

Tenkte jeg skulle legge ut bilder av leiligheten vårs. Den har 3 etasjer, egen bakgård, og uteplass foran, men det har jeg ikke bilde av. 4 soverom, 2 bad og en stor stue og stort kjøkken. Jeg har fått det fineste rommet som er helt øverst i leiligheten i tredjeetasjen. Er bare det rommet som er der oppe, og jeg har faktisk to balkonger og ett ekstra rom inne på rommet, men det er ikke møblert så jeg bruker ikke det. Her er det:

 

 

Her er 2 etg, med de andre rommene, den ene balkongen og det ene badet.

Stuen vårsOgså har vi terassen i første etasje:
Sånn, tok helt sykt lang tid å laste ned bildene, men nå er det gjort! Håper dere koser dere masse i vinterferien og at dere ikke fryser dere i hjel i kulda! Jeg skal i hvertall shoppe, dra på fornøyelsespark/tivoli, sole meg, bade, spise god mat og kose meg sammen med den fantastiske familien min! Ha en fin kveld :)

 

 Hallo! Nå har vi ankommet hotellet på Gardermoen og vi skal snart dra en plass og spise sammen. Her blir vi værende til i morgen kl 05.49, da flyet vårs går kl 8. Det kan bli interessant å se hvordan det går. Jeg har faktisk en av de letteste koffertene, noe vi alle er overrasket over. Bruker alltid å måtte trenge heisekran for å løfte mine bagger når jeg skal ut å reise.

 


Og her var jeg ikke enda helt ferdigpakket.


I går var jeg på SweetHeart og kjøpte godteri til turen, og jeg og søster satt og koset oss og snakket og hørte på musikk under flyturen. Kjempekoselig! :)

 


Var rart å dra fra kjæresten i morges, for det kjentes ut som om vi bare ønsket hverandre en god dag på jobb og skole som alle andre dager, men nå har det gått opp for meg at jeg ikke ser han på to uker! Har noen forresten en ide om hva jeg skal kjøpe han i bursdagsgave?

 

Nå sitter vi som sagt på hotellet og det er ganske så fint her. Ikke store greier, men veldig nytt og moderne. Ble i hvertfall positivt overrasket over den fine lobbyen!

 

 

Til dere som lurte, selv om jeg faktsik har skrevet det flere ganger, så skal jeg til Alfaz del Pi i Spania, Alicante. Jeg gleder meg skikkelig! Har ikke vært på sydenferie på tre år nå!

 

Nå må jeg stikke, dere får ha en fin dag og kose dere masse :)God dag! Endelig kan jeg puste litt, slappe av og blogge litt igjen. Vet jeg har vært teit i det siste, men som jeg har sagt før så har skolen vært et helvete denne uka, og jeg har bare måtte prioritert. Skole kommer først, noe som sier seg selv egentlig. I dag var jeg på Knoll og Tott og spiste med en venninne fra klassen, og da jeg kom inn døren hjemme og skulle til å ta av nakkekragen, var den ikke der. Jeg hadde tatt den av for det er lettere å spise uten den, og så hadde jeg ikke tenkt mer på den etter det. Dette er egentlig fyfy, og mamma kommer til å dø når hun leser at jeg har vært på glattisen uten den, men får håpe hun tilgir meg.(Kjørte btw ned og hentet den med en gang)

 Nå skal jeg og Andreas lage middag og så skal vi begynne for fullt å rydde, vaske og pakke til vinterferien. Tror det begynner å haste med pakkingen egentlig, jeg reiser jo om to dager! Har egentlig en viss oversikt inni hodet mitt om hva som skal være med og hva som skal få lov til å bli igjen, men så var det å finne tingene da, og det kan det bli litt værre med. Etterpå skal dere få en ikke-anbefaling fra meg! Stay tuned.Åhh, vil ha nytt hår! Gi meg evnen til å lage slike frisyrer! Er så lei det rette, slitte, blonde håret mitt og etterveksten ikke minst! Tror jeg må dra en tur til frisøren!

 

Hvilken frisyre likte DU best?