Hei! Akkurat ferdig med engelskleksene til fredag, så flink er jeg nemlig! Har laget middag og satt på det nye flanellsengetøyet, og gleder meg til å legge meg i kveld.

Nå skal jeg på turntrening, er kjempetrøtt og slapp men må bare bite i det sure eplet og komme meg ut :)Vi snakkes i morgen, da har jeg forhåpentligvis litt mere blogglyst enn nå.

Snakkes!God kveld! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra turntrening. Vi øver på frittstående programet til KM og litt tumbling osv. gleder meg! :) Vi får de fineste draktene i tillegg. De er som en onepiece, bare tettsittende i fløyel og med lilla og hvitt øverst i glitter. Nydelige!Nå skal jeg spise kvelds, dusje og så kommer min kjære ned og så skal vi sove. Har matteprøve i morgen, og jeg føler meg sånn passe forberedt - men jeg håper det går bra :)

Natta!Etter de tre første episodene av OSLO GIRLS fikk jeg et ekstremt dårlig intrykk av Marie Amanda. Ble helt sykt skuffet da jeg har lest bloggen hennes kjempelenge og trodd at hun var så søt og snill, mens hun egentlig bare er enda en overfladisk moteblogger. Jeg gikk inn på bloggen hennes og så dette innlegget, og ble litt mer overbevist.

Hun andre der, Nathalie, oppfører seg som en ordentlig diva og tror hun er A kjendis og jeg har aldri hørt om henne før jeg så på Oslo Girls. Jeg som har vært innom alle blogger som er verd å lese, skulle strengt tatt ha visst om henne hvis hun virkelig var noe. Menmen, er lett å tro høyt om seg selv hvis man er på TV :)

De andre to jentene har jeg ikke fått noe særlig intrykk av ennå, de virker på en måte litt snillere. Og jeg holdt automatisk med dem da både Marie og Nathalie rakket ned på outfitet deres. Herregud. Men kan godt hende jeg tar feil. Jeg får se videre!

Har du sett på?

Hva er inntrykket ditt av de forskjellige menneskene i serien?Fikk en kjempefin collage av bestevenninnen min i går. Bildene er tatt før jul så de er gamle. Jeg har ikke sett de før nå da. Blir skikkelig glad inni meg av bildene!

I LOVE YOU MICHA


Hva synes du? Søte ikke sant? :)

Nå skal jeg spise kveldsmat. Akkurat kommet hjem fra jobb, så er ganske sliten. Mamma + resten av familien har vært på besøk i helga, og det er jo alltid like koselig. Vi bestilte kinamat, shoppet, dro på kino med smårollingene og hadde det kjempegøy!

Nå er jeg klar for en ny uke, med skole, trening, kjæresten min og stipendet! Det kommer i.la uka og vi regner med på onsdag eller torsdag. Hallelujah! Har ventet på det siden skolestart, som begynner å bli en stund siden. Måtte jo søke på nytt da jeg byttet skole, noe jeg ikke fant ut før to uker senere. Jeg kommer til å være så innmari lykkelig når det kommer, for da er livet mitt helt perfekt. Dette er det eneste som mangler nå.Hei. Har ikke hatt tid til å blogge de siste tre dagene pga. at vi har hadd hjemmeskole hele uken og det vil si en haug med lekser vi må gjøre ila. uka. Du skal altså gjøre alt dere egentlig skulle gjort på skolen hjemme. Lese utallige sider i lærebøkene, gjøre hundre oppgaver - skrive portrettintervjuer og alt dette innenfor en tidsfrist.
I går satt jeg med leksene fra kl 13 til kl 04. i natt. Og nå er det påan igjen.Samfunnsfag er et utrolig enkelt fag, men det er helt forjævlig mye å lese. Nå sitter jeg og forklarer forskjellen på kultur og delkultur, og skal ramse opp andre ting som skaper kulturforskjeller annet enn språk. Skyt meg.

Befinner meg hjemme hos mamma på Senja nå. Var egentlig ganske lurt å reise hjem, for jeg får konsentrert meg mye bedre her hvor det ikke er stort annet å gjøre. Axel skal til Tromsø sammen med bestemor og gleder seg fryktelig til det. Jeg, mamma og Andrine drar i morgen og pappa er allerede der. Han bor i leiligheten min sammen med Katt. Haha.

Nå må jeg fortsette! Snakkes søtinger!Hei! I dag har jeg og kjæresten vært på middag hos familien hans, hvor vi stekte pizza sammen med en haug med andre koselige mennesker. Etterpå dro vi på kino og så Letters to Juliet. Herregud den var fin! Elsker slike filmer, og jeg får sånn reisefeber av å se filmer fra Italia. Denne var faktisk bedre enn Under the Tuscan sun, som også er en kjempefin film.Etter kinoen fikk jeg virkelig bekreftet at jeg hadde verdens beste kjæreste, da han dro innom 7eleven og kjøpte cookie dough is, snus og solrik til meg. Som er alt jeg trenger for å overleve, inkludert han da. Så ja, vi har hatt en kjempefin dag og jeg er så forelska at det halve kunne vært nok!

I morgen har jeg skole, jobb og trening. Så det spørs om jeg får blogget noe særlig. Noen av dere lurte på hvordan jeg satte i extentione mine, så kanskje det kommer et lite innlegg om det etterhvert.God kveld alle bloggere. Sitter og gjør engelsk og matte mens jeg venter på kjæresten. Ja, jeg er ungdom helt ute av kontroll som gjør lekser på en lørdagskveld. Er jo helt vill. Janei, men vi har prøve i matte på tirsdag selv om vi har hjemmeskole hele neste uke. Og jeg er jo ikke akkurat mester i matematikk så må bruke min dyrebare helg på dette, slik at jeg skal ha mulighet til å stå på prøven.


Synes bildene jeg tar med digitalkameraet mitt blir så rare. Ser ikke ut som meg i det hele tatt så jeg tyr til webcam i kveld ja.

Ser faktisk ut som den verste geeken atm her jeg sitter med to laptoper, en haug med ark og skolebøker. Men heldigvis har jeg en stor skål med smågodt og pepsi raw på bordet så litt lørdagskos blir det likevell :)

Dere synes kanskje bloggen er blitt litt kjedelig siden det eneste jeg skriver om er lekser, skole, trening og kjæresten min. Men det er stortsett det livet mitt handler om for tiden. Har ikke tid til å gå igjennom sminkemappa og anbefale produkter osv. Beklager.

Men jeg skal bli litt flinkere til å skrive variert. Og det er bare å komme med forslag til temaer, vet dere.

Hva gjør du i kveld?Heihei! Ja, endelig er det helg! Sitter for øyeblikket hos Michelle. Snille Erlend laget oss hamburgere, mens vi lekte med den nye kattungen deres. Etterpå skal jeg til tante og spise pizza og kose meg med familien der borte. Vel, jeg har lov til å feite meg opp litt siden det bare har gått i trening, salater og vann de siste to ukene :)

Lille Scooby leker med en papirbit og springer vilt rundt i stuen. Han eer så søt!


See! Ser vettskremt ut, stakkars. Og ja, han har skarpe klør!


Har faktisk helt sykt med lekser og skal prøve å få unnagjort litt i kveld mens jeg er hos tante. Selv om det er helg og vi har hjemmeskole hele neste uke, er det så sinnsykt mye og jeg føler at jeg ligger langt etter allerede. Selv om jeg har jobbet som en tornado med leksene hele uka! Sånn er det å gå almenn. Spesielt på Kongsbakken!


Har alltid elsket Rare Fashion sine kjoler, men jeg vet ikke helt hva jeg synes om den nye høstkolleksjonen? Ser noen jeg gjerne ville hadd i klesskapet, og noen som er bare er merkelige. Sånn som det lappeteppet nederst til høyre eller den blåe øverst. Må bare tilføye at prisene er litt drøye i forhold til de forrige kolleksjonene, menmen.

Mine favoritter er den sorte lace kjolen til 1300 og ballerinakjolen øverst til venstre!

Hvilke likte du best?Kom akkurat hjem fra skolen og har hatt en lang dag. Med masse kjedelige fag og IKT. Gørr. Men heldigvis fikk vi gladnyheter! Vi har fri fra tirsdag til fredag neste uke pga at skolen driver og pusser opp og det blir så bråkete. Er alltid det, men de skulle visst bråke ekstra mye neste uke. Så da blir det hjemmeskole på meg!

Var innom byen i går og kjøpte et armånd jeg har siklet på ganske lenge på bikbok, men aldri orket å kjøpe.


Passer til mange av outfitene jeg har i hodet!

Har trening snart, så må hive i meg noe mat nå og gjøre unna noe lekser i ei sabla fart! Dagene går i ett, og jeg har ikke noe særlig bloggliv for tiden. Er som regel det samme som går igjen hele tiden. Skole, lekser, trening, kjæreste, og hvis jeg får tid innimellom så er jeg med jentene.. Liker egentlig å ha en fast rutine, men skulle ønske jeg bare kunne sitte på en cafè hele dagen og slurpe i meg cappuchinos. Men slik er det altså ikke nå.I dag har jeg vært på skolen til i 14 tiden, og så gikk jeg, Karisa og Elisa ned på biblioteket og gjorde lekser. Har et portrettintervju til neste uke som må gjøres og det er sinnsykt mye jobb. Vi satt og skravlet de siste to timene om alt og ingenting og så gikk vi på en restaurant og spiste. Utrolig koselig å være med jentene!

Nå haster jeg egentlig litt med dette innlegget, men jeg vet at jeg ikke får blogget mer i dag. Skal være nede på skolen om 15 minutter med foreldre og elever og så har jeg trening til langt på kveld. Får kjæresten min tilbake i dag, så vil egentlig bare at treningen skal bli ferdig slik at jeg kan dra hjem.

Forresten! Jeg har fått nytt design. Snille Ida som er syk og likevel sitter og lager design til meg har gjort en kjempejobb! På bare en dag! Applaus til deg. Ble dødsfint, og en utrolig forandring. Mye mer behagelig å se på også. Er ikke heelt ferdig ennå, har enda sidemenyen etter som jeg så i et utkast hun hadde laget på bloggen min. Men jeg er iallefall kjempefornøyd til nå!

Blir ingen bilder denne gang, desverre. Må løpe!

 Lurer du på noe? Vil du ha annonnseplass? Eller noe annet ang. bloggen min send mail til jennymwblogg@hotmail.com så skal jeg svare så fort som mulig.

 Goood kveld alle sammen! Er akkurat kommet hjem fra trening, og er kjempesliten nå. Jogget jo ned fordi jeg trodde vi begynte tidlig, men jeg hadde misforstått, i tillegg til at nivået er relativt høyt på treningene. Jaja, sånn går det når man er blondine :) Har ekstratrening i morgen, noe som gjør meg glad for da slipper jeg gangsperren. Bortsett fra at den blir dobbel så vond på onsdag.

Har endelig fått noen til å starte med et design til meg siden hun forrige ikke leverte. Lykke! Vet nøyaktig hvordan jeg vil ha det og det ser lovende ut! Det er et man ikke blir så veldig fort lei, som dette sjokkrosa designet her. No offence til Nina da. Men det kan bli litt slitsomt i lengden.


Slik blir headeren å se ut. Liker at den er enkel og grei og ikke noe som forstyrrer i bakgr.

Hadde jo en liten avstemning mellom headerbildere, som sikkert noen av dere husker (har jo slettet alle innleggene så ligger ikke ute lenger) og da ble dette bildet vinneren.

Det nye designet kommer til å gå i gråtoner og hvit bakgrunn. Veldig enkelt og fint, med en del kule greier på sidene. Gleder meg til å vise dere det! Har alltid hatt rosa design og bakdelen med det er at bloggen ikke virker like " seriøs " som jeg skulle ønske. Så fra neste uke av blir det andre boller :)

Nå skal jeg gjøre ferdig noe lekser, spise en god kveldsmat og lade opp batteriene til i morgen. Har skole til 15(?) og så må jeg hjem og gjøre enda mer lekser, kl 19 har vi noe greier på skolen og så er det rett på trening. Elsker at huset mitt, skolen og turnhallen ligger så nært hverandre som de gjør, hvis ikke hadde jeg blitt gal!

NATTA!Hei! Jeg trenger nytt design og lurer på om noen som vil se på seg selv som veldig/ganske flink kan hjelpe meg? Jeg kan nada om design og alt det der så må alltid få noen til å lage et til meg. Har hatt dette alt for lenge nå, og har prøvd å få ei til å lage til meg i mange måneder nå, hun sier at hun snart er ferdig og skal gjøre det ferdig ila " denne uka " heele tiden. Og skal ha en heftig pris for det i tillegg. Så jeg har gitt opp det prosjektet.

Jeg trenger ikke noe særlig avansert men det skal heller ikke se for "blogg.no'ete" ut om dere skjønner? Pris kan selvfølgelig diskuteres, så lenge dere leverer varene.

Har hatt dette fra Nina/Glis ganske lenge og har vært veldig fornøyd med det. Men det ble litt for rosa i lengden og jeg er nå ganske lei av det.

Så.. Er det noen som melder seg? :)
Send meg en mail på jennymwblogg@hotmail.com , så skal jeg forklare nærmere hvordan jeg vil ha det.


Hallo i luken alle sammen! Nå sitter jeg i gangen på skolen og har akkurat hatt en undersøkelse med hele klassen om frafall i skolen. Trodde det skulle bli lett for meg å svare siden jeg allerede har droppet ut en gang, men det var bare sånne basic spørsmål som " hvor mange søsken har du ", "bor du hjemme " også skulle man krysse av. Men jaja. Alternativet var i allefall å rydde stoler på et klasserom, så jeg er glad jeg tok den uansett. 

Nå merker jeg at jeg må dra til Michelle og få meg en ny snusboks. Hehe, hun har så utrolig mange kule bokser! 

Har hatt et par med LV og Burberry men de er så slitne nå. Jaja. 

Jeg hadde turntrening i går, som jeg skrev om. Var sinnsykt gøy! Kom hjem med vondt i nakken og knærne og en forstuet tommel og armer som så vidt vil løfte seg. Klarer ikke skrive på papir så må notere ned alt på dataen i timene. 
Kjæresten min mener jeg skal ta det med ro, og er helt sinnsykt bekymret for at jeg skal knekke nakken neste gang. Men jeg prøver å forklare han at det hører med å være en turner. Haha, han får seriøst hjerteinfarkt hver gang jeg sier "au" han stakkars. 

Nå har vi kartleggingsprøve i matte så jeg må skynde meg! Hade! Ja, nei. Jeg klarte ikke holde meg unna blogg.no lenger. Det bare klør i bloggfingrene og jeg har så mye jeg vil fortelle dere hele tiden. Men jeg har bestemt meg for å blogge for at jeg vil det, og når jeg vil det. Ikke fordi dere vil det. Ble så mye stress. Har et par oppdateringer til dere bare.
<a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/b4f6242a25948f9c20b0019469f01c0b52eabb78"></a>

1. Er at jeg har startet på skolen igjen. Kongsbakken vgs som ligger 10 min unna huset mitt. Elsker skolen, og begynner å trives i klassen. Har blitt kjent med kjempemange nye mennesker i og med at jeg begynte på Tromsdalen vgs først og gikk der i to uker før jeg byttet. Selv om jeg stortrives i den nye klassen, må jeg si at jeg savner den gamle noe fælt av og til.

2. Jeg starter på turn igjen i kveld. Troppsturn denne gang, ikke RG. Rytmisk Gymnastikk ble for mye stress, reising og konkurranser og veldig lite gøy egentlig. Pluss at det ødela både ryggen min og begge knærne. Men kl 20.30 i kveld er jeg offisielt turner igjen! Gleder meg!


Slik ser turnhallen som har vært mitt andre hjem i mangemange år ut. Gleder meg til å komme tilbake!

Ellers holder jeg på å bli syk, noe som passer seg helt utmerket med tanke på skole og trening, kan ikke skjønne hvordan det har seg siden jeg nettop var blitt frisk. Jaja, suck it up Jenny.

Nå skal jeg lage middag og se om noen av seriene mine har kommet ut ennå. Elsker denne måneden! Alle mine 1023 favorittserier starter igjen med ny sesong! Woho!Hei!

Jeg er født og oppvokst i Tromsø, var innom Bærum i et år mens mamma fullførte skolegangen og så flyttet vi tilbake.  Tiden har gått så utrolig fort og mye har skjedd på disse 17 årene. Jeg har en trygg og fantastisk familie, men jeg kjenner så vidt min biologiske far som bor i Oslo sammen med kjæresten, men det gjør meg ikke noe for jeg har en fantastisk stepappa som har vært der for meg siden jeg ble født og han er i mitt og hele familien min sitt hode min biologiske far.

Jeg har to yngre søsken, ei lillesøster på 7 og en lillebror på 4, jeg hadde en nydelig dobermann jeg kjøpte for konfirmasjonspengene mine som heter Aqua og en katt som heter  Katt., men Aqua måtte vi gi bort pga at jeg flyttet hjemmefra og ikke kunne ta henne med meg til Tromsø og mamma og de hadde nok med to småunger. Det gjorde veldig vodt å gi henne til en ny familie, men hun har det bra nå og får masse kjærelighet og oppmerksomhet. Katt stakk av og jeg har nå en ny kattepus som heter Kasper, han er min største kjærlighet utenom kjæresten min som jeg bruker mesteparten av tiden min sammen med. Jeg har også to fantastiske bestevenninner som står ved min side uansett hva det skulle være og de betyr mer enn de vil innse.

Jeg har gått på Rytmisk Gymnastikk i en stund, og det var lenge min store lidenskap, men på grunn av skole og lite fritid (4 treninger i uka) måtte jeg slutte. Nå går jeg på Troppsturn, som er mindre arbeid og mer gøy, vi har tre treninger i uka og jentene har et fantastisk fellesskap og står hverandre veldig nære alle sammen.  Mote er det jeg virkelig brenner for og ikke kan få nok av. Når jeg er ferdig med videregående skal jeg søke meg inn på FIDM (Fashion Institute of Design & Merchandising) i USA hvor jeg endten skal fordype meg i fashion design eller gå en linje som heter Beauty Industy, Merchandising & Marketing

Navnet mitt er Jenny Marie Wiklund og jeg er nå 17 år. Er født 28 juli 1993 og er ei jente som til tross for mye motgang alltid finner en eller annen grunn til å smile. Det gjelder bare å legge ting bak seg og fortsette å leve slik en vil livet skal være. Jeg er en utadvendt, livsglad, positiv, energisk, omsorgsfull, følsom og snill jente som tenker seg om to ganger før jeg dømmer noen og er alltid åpen for å bli kjent med nye mennesker.

Ellers er jeg en person som får til det meste om jeg bare vil og trenger av og til et dytt og et lite spark bak for å få ting unnagjort. Et ord som beskriver meg  mest er nok treig, men om jeg virkelig har bestemt meg for å gjøre noe får jeg det gjort raskere enn du får sagt "kake".

På denne bloggen kommer du nok til å finne mye fashion, nye trender, skjønnhet og kosmetikk, samt innlegg om meg, livet og hverdagen min. Kjører konkurranser en gang i blandt og så håper jeg du liker bloggen min!

Jenny.