Michelle har visst fådd seg en ny kattunge som satt utenfor døra i dag. Ligner veldig på katten hun har fra før av(bildet), så hvis noen i Tromsø har mistet en kattunge, trolig en jente, så kan dere si ifra til meg i kommentar og så kan jeg ta det videre til Micha :)

Har forresten snakket med sponsorene mine og det kommer kanskje en konkurranse på bloggen snart.
Sist var dere jo veldig ivrige på produktene fra e.l.f så vi har funnet ut at det er fullt mulig å ta en ny konkurranse om ikke så lenge.

Skal bare få bloggen litt mer up and running enn det den har vært i det siste, med alle endringene i designet og pausene jeg har hatt. Så dere får bare følge med.
Kommer til å gjøre det litt anderledes enn sist gang, hvor det eneste dere trengte å gjøre var å skrive inn bloggadressen deres.
Syntes det ble litt for enkelt, og vinneren var i siste liten i tillegg (selv om det var tilfeldig trenkning)

Jeg har fått testet Clean Start sitt rensesett og det vil komme en produktanmeldelse ila. neste uke, eller så snart jeg får tid.
Jeg kan foreløpig melde om at jeg er ganske fornøyd med det men ser ikke helt forandringer ennå. Må kanskje bare gi det litt mere tid.

Nå sitter jeg forresten hos kjæresten og skal pugge til franskprøven vi har i morgen. I tillegg skal jeg levere en naturfagsrapport til i morgen så jeg har fullt opp i hele dag.
Har trening kl 20 så må skynde meg å få gjort det meste før treningen.


Nå MÅ jeg stikke! Vi snakkes. Gå forresten innom michelle sin blogg: micheaa.blogg.no om dere vil ha geniale sminketips :)Dere som lurer på ditt og datt rundt extentionsene mine:

De er kjøpt på http://sarashair.com for om lag 1000 kr. Er ekte hår og i en av de lyseste fargene de har. Jeg bare elsker de i motsetning til det gamle (som dere ser øverst i menyen hvor jeg har brunt hår) som er kjøpt på nettsalongen.no. Det ble kastet i søpla etter en liten stund, men de farget jeg og styrte med så er kanskje ikke så rart. Men i hvertfall, slik ser de ut og ja, man ser jo litt forskjell fra mitt eget og clipsene. Men det er bare hvis man ser veldig godt etter. Er ingen fargeforskjell så vidt jeg vet heller :)

I dag skal jeg på jobb, men har planlagt å bare tilbringe tid sammen med Andreas før og etter det. Er bare to timer på jobb uansett så det går bra. Vi begge har bare vært så opptatte i det siste at vi bare ser hverandre når vi går og legger oss. Hardt liv, altså.

Nå skal jeg bare slappe litt av, gjøre ferdig leksene til mandag og tirsdag og så skal jeg ned til byen. Blæ, hater at jeg har jobb så søndager - det er jo den eneste dagen jeg faktisk kan hvile, men jeg måtte selvfølgelig ha noe å gjøre de dagene også. Stupid.Heihei! Har endelig fått stipendet som jeg har ventet på så alt for lenge! Lykken er, altså! Så i dag har jeg vært på shopping sammen med min beste venninne, og i tillegg vært i banken og  overført så mye penger til mamma at det gjør vondt å tenke på. Jaja, de fortjener det :)

Har egentlig bare kjøpt ting som virkelig trengtes. Pluss noen skrivebøker, blyantpenn og dayplanner.

Inni den firkantete boksen helt til venstre er det mineralpudder fra artdeco. Tror jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen. Det er altså det beste mineralpudderet jeg har prøvd, ever. Det er ikke som med i.d hvor du glinser som Edward Cullen og boksen er ca dobbel så stor, men prisen halvparten - altså ca. 200 kr. Jeg sverger i allefall til det

Den svarte greia der er lebestift fra Chanel. Den er veldig fin og er i en nude farge. Ser ikke ut som fjortisbrunkremen de fleste har på leppene. Er ganske mye mørkere og er veldig fin om man ikke skal sminke seg så mye, men bare vil ha litt glans og fylde. Fåes kjøpt for ca 200 kr på Esthertique, Parfymelle osv.

Fakebaken har jeg kanskje også snakket om i et tidligere innlegg, men siden alle de forrige innleggene mine er blitt slettet så kan jeg ta det på nytt. Skal du kjøpe en selvbruningskrem/spraytan; whatevs, bør du kjøpe denne. I motsetning til de fleste blir denne brun instantly og du ser resultatet med en gang. Den flasser ikke, og du blir ikke sjoldete etter et par dager, den bare går bort av seg selv. Vanligvis tar det en uke eller litt lengere. 265,- på frisørsalonger. Mine kjøper jeg på Nikita.

YSL sin concealer (radiant touch) er den beste på markedet. Veldig populær blandt alle som vet å kjøpe god sminke, så denne bør dere prøve om dere er ute etter en concealer som ikke bare dekker, men holder lenge og ser naturlig ut. Kjøpes også på Esthertique osv for ca 250,-

Og så har vi Clean Start sitt rensesett. Jeg har hørt utrolig mye bra om det, og har planlagt lenge å kjøpe det. Men har hatt ProActive Solution sitt (fra TV-shop) som også var veldig bra i en stund nå så ville bruke det opp først. Kan melde dere sendere om hva jeg syntes om det. Om lag 490,- på Essens.

I tillegg har jeg kjøpt meg ny vinterjakke. Har siklet på den lenge nå, og den sitter så utrolig perfekt.Jeg likte ikke dette bildet særlig godt, men kameraet mitt blir alt for dårlig om man skal ta bilder av seg selv med det. Så måtte ty til litt google her. Den ser altså slik ut, men det som er dumt er at de ikke har strammet jakka nede så den ser ganske formløs ut. I tillegg har hun en stygg greie under som ødelegger. Men men. Hetten også utrolig kul, både når man har den nede og oppe. Koser 1.199 på Frequent, Zappa osv. Merket er VILA og selve jakken heter Lindo Coat solid/black.

Har dere prøvd noen av produktene over? Hvis ja, ha synes dere om de?