Hei og hopp! Tenkte jeg skulle anbefale noen blogger til dere! Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er den som leser flest blogger her i verden, men jeg har mine favoritter jeg også :) Kan begynne med en blogg jeg er innom hver dag, og som alltid har interresante innlegg.

 

HannavaageHanna blogger om livet sitt i San Francisco, hvor hun tar et friår fra medisinstudiene i Trondheim. Hun blogger for det meste om hverdagen og kommer med mange gode bilder og skriver veldig godt. Det som gjorde at jeg først begynte å lese bloggen til Hanna, var at hun var så annerledes. Hun har liksom den typiske barbie-bloggen, men hun er langt ifra noen heidialexandra! Jenta er 10 gang smartere enn meg, med 5,7 i snitt og holder på å få seg en legeutdanning. Hun har vist meg at man skal ikke dømme en bok etter omslaget og hun imponerer stadig vekk.

 

Amalie Hatlevik

Amalie har en helt fantastisk blogg. Hun tar helt utrolige bilder og skriver godt, hun har et nydelig design og hele bloggen er helt sykt godt gjennomført. Hun bor for tiden i England og blogger litt om livet der og legger ut bilder av innkjøp og hva som ellers skjer i hverdagen. Denne bloggen anbefaler jeg virkelig å ta en titt innom!

 

Det var de to bloggene jeg MÅ lese hver eneste dag, håper dere også liker de! Hvilke blogger leser du?