Har testet ut Isadora sin Grafitti nails neglelakk og må si at jeg ikke er helt overbevist om at det er fint. Var litt uvant, men egentlig ganske kult. Tror jeg uansett holder meg til normal ensfarget neglelakk for nå..

 

Fargen heter 626 blue sky, for dere som lurte.

Hva synes dere?

 Nå har jeg fått kjøpt den nye sommerduften til Escada! Måtte ha en litt mer sommerlig parfyme enn Dior Hypnotic Poison som er veldig tung og mørk nå som jeg er i varmere strøk. Den lukter helt sinnsykt godt og er helt perfekt for meg!

 
Kommer ikke ut i butikkene før sent i mars/ tidlig i april, men den anbefaler jeg virkelig om du liker søte og friske dufter. Den heter Taj Sunset og fåes i hvertfall kjøpt på taxfree for rundt 300 kr og dufter av bl.a mango,nektarin,blodappelsin,kokos,sandalwood og musk. HERLIG!Åhh, vil ha nytt hår! Gi meg evnen til å lage slike frisyrer! Er så lei det rette, slitte, blonde håret mitt og etterveksten ikke minst! Tror jeg må dra en tur til frisøren!

 

Hvilken frisyre likte DU best?I dag kom pappa hjem fra jobb, hvor han har vært hele uken og med seg hadde han den fine lille YSL leppestiften jeg ønsket meg! Den er så fin og passer meg helt perfekt. Har lenge letet etter en nude leppestift som ikke ser ut som foundation, så nå er jeg storfornøyd!

 


Fargen heter Rouge Pur nr. 148

 

Orker ikke legge ut bilde med den på fordi jeg har så skjeve lepper at det ser helt teit ut på nært hold. haha. Nå må jeg pugge til naturfagsprøven jeg har om to dager og over hode ikke har lest på.Nei.. Det er nok ikke det. Har prøvd i hele dag å lage en fin fishtail plait (eller braid som noen kaller det), sett på how to videoer og tutorials, step by step bilder og prøvd meg frem selv men det er ingenting som hjelper. Får det bare ikke til!

 Får ikke med alt håret og jeg har så tykt hår så jeg klarer heller ikke holde alt ordentlig på en gang. Har nok ikke flette-evnen i meg når jeg ikke kan rotflette engang. Stakkars meg. Jaja, nå får det bare være sånn til noen vil komme å lære meg hvordan jeg skal gjøre det. Vil ha det slik som HENNE!

 

ER DU FLINK TIL Å LAGE SLIKE FLETTER?Dere som lurer på ditt og datt rundt extentionsene mine:

De er kjøpt på http://sarashair.com for om lag 1000 kr. Er ekte hår og i en av de lyseste fargene de har. Jeg bare elsker de i motsetning til det gamle (som dere ser øverst i menyen hvor jeg har brunt hår) som er kjøpt på nettsalongen.no. Det ble kastet i søpla etter en liten stund, men de farget jeg og styrte med så er kanskje ikke så rart. Men i hvertfall, slik ser de ut og ja, man ser jo litt forskjell fra mitt eget og clipsene. Men det er bare hvis man ser veldig godt etter. Er ingen fargeforskjell så vidt jeg vet heller :)

I dag skal jeg på jobb, men har planlagt å bare tilbringe tid sammen med Andreas før og etter det. Er bare to timer på jobb uansett så det går bra. Vi begge har bare vært så opptatte i det siste at vi bare ser hverandre når vi går og legger oss. Hardt liv, altså.

Nå skal jeg bare slappe litt av, gjøre ferdig leksene til mandag og tirsdag og så skal jeg ned til byen. Blæ, hater at jeg har jobb så søndager - det er jo den eneste dagen jeg faktisk kan hvile, men jeg måtte selvfølgelig ha noe å gjøre de dagene også. Stupid.Heihei! Har endelig fått stipendet som jeg har ventet på så alt for lenge! Lykken er, altså! Så i dag har jeg vært på shopping sammen med min beste venninne, og i tillegg vært i banken og  overført så mye penger til mamma at det gjør vondt å tenke på. Jaja, de fortjener det :)

Har egentlig bare kjøpt ting som virkelig trengtes. Pluss noen skrivebøker, blyantpenn og dayplanner.

Inni den firkantete boksen helt til venstre er det mineralpudder fra artdeco. Tror jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen. Det er altså det beste mineralpudderet jeg har prøvd, ever. Det er ikke som med i.d hvor du glinser som Edward Cullen og boksen er ca dobbel så stor, men prisen halvparten - altså ca. 200 kr. Jeg sverger i allefall til det

Den svarte greia der er lebestift fra Chanel. Den er veldig fin og er i en nude farge. Ser ikke ut som fjortisbrunkremen de fleste har på leppene. Er ganske mye mørkere og er veldig fin om man ikke skal sminke seg så mye, men bare vil ha litt glans og fylde. Fåes kjøpt for ca 200 kr på Esthertique, Parfymelle osv.

Fakebaken har jeg kanskje også snakket om i et tidligere innlegg, men siden alle de forrige innleggene mine er blitt slettet så kan jeg ta det på nytt. Skal du kjøpe en selvbruningskrem/spraytan; whatevs, bør du kjøpe denne. I motsetning til de fleste blir denne brun instantly og du ser resultatet med en gang. Den flasser ikke, og du blir ikke sjoldete etter et par dager, den bare går bort av seg selv. Vanligvis tar det en uke eller litt lengere. 265,- på frisørsalonger. Mine kjøper jeg på Nikita.

YSL sin concealer (radiant touch) er den beste på markedet. Veldig populær blandt alle som vet å kjøpe god sminke, så denne bør dere prøve om dere er ute etter en concealer som ikke bare dekker, men holder lenge og ser naturlig ut. Kjøpes også på Esthertique osv for ca 250,-

Og så har vi Clean Start sitt rensesett. Jeg har hørt utrolig mye bra om det, og har planlagt lenge å kjøpe det. Men har hatt ProActive Solution sitt (fra TV-shop) som også var veldig bra i en stund nå så ville bruke det opp først. Kan melde dere sendere om hva jeg syntes om det. Om lag 490,- på Essens.

I tillegg har jeg kjøpt meg ny vinterjakke. Har siklet på den lenge nå, og den sitter så utrolig perfekt.Jeg likte ikke dette bildet særlig godt, men kameraet mitt blir alt for dårlig om man skal ta bilder av seg selv med det. Så måtte ty til litt google her. Den ser altså slik ut, men det som er dumt er at de ikke har strammet jakka nede så den ser ganske formløs ut. I tillegg har hun en stygg greie under som ødelegger. Men men. Hetten også utrolig kul, både når man har den nede og oppe. Koser 1.199 på Frequent, Zappa osv. Merket er VILA og selve jakken heter Lindo Coat solid/black.

Har dere prøvd noen av produktene over? Hvis ja, ha synes dere om de?