Aldri begynn på Kongsbakken VGS med mindre du har planer om å legge bort alt som heter liv og fritid i 3 år. Har egentlig ikke tid til å blogge, for jeg går nemlig på en jævla fulltidsskole og har ikke et liv frem til fredag den 25. Har to innleveringer til i morgen i norsk og engelsk som jeg ennå ikke har begynt på siden jeg har vært opptatt med å være i Spania, og så har jeg naturfagprøve på mandag, matteprøve på tirsdag og franskprøve på torsdag. Ja, jeg kom altså hjem til et rent skolehelvette. Har liten tro på at jeg kommer til å klare dette særlig bra, men man får jo håpe.. og prøve. Var forresten helt sykt rart å våkne opp i Spania i går og så legge seg i Tromsø sammen med kjæresten!

 Men det var egentlig godt å komme hjem, se alle i klassen og bare slappe av sammen med Andreas. Har virkelig savnet han og jeg skulle så jævlia inderlig ønske at jeg fikk bruke denne uken på å ta igjen litt kvalitetstid, men den gang ei. Har så sykt mye lekser nå at jeg for første gang er sjokkert over Kongsbakken vgs. Visste allerede før jeg søkte meg inn dit at det var den tyngste skolen å gå på i hele Tromsø, men nå har det klikka totalt for de og tar virkelig ikke hensyn til at elevene har rett på litt fritid etter skoletid. At lærerne ikke snakker med hverandre før de setter opp prøver og lekser i hytt og pine for å at det ikke skal kræsje er helt idiotisk!

 

Spurte mamma om jeg fikk lov til å droppe ut, men hun sa desverre nei, så jeg får bare bite det i meg og lese bøker og skrive innleveringer som en helt de neste to ukene. Håper dere i hvertfall har et fint liv og lev litt for meg da, for jeg kommer til å kapitulere snart.. Det er jeg sikker på.

 

Adjø..Jeg har faktisk ikke tid til å blogge noe særlig verken nå eller de neste dagene for jeg drukner i skolearbeid og i tillegg må jeg pakke og ordne alt klart før jeg reiser til spania. Dette er alt jeg har av skolearbeid frem til onsdag:

Innlevering i engelsk til mandag, GJORT.
Rette franskprøven til tirsdag, GJORT.
Fransklekse til tirsdag, skrive gloser og lese to sider.
Innlevering av artikkel i norsk til torsdag om integrering av innvandrere.
Pugge til samfunnsfagprøve som er på tirsdag.
Pugge til naturfagprøve som er på onsdag.

 

I tillegg på jeg ordne meg fritak i gym og jeg på skrive brev og ordne papirer, og så må jeg vaske en haug med klær som jeg skal ha med meg til Spania, rydde leiligheten, og oppi alt må jeg få tid til å gå til posten og sende solkortene og møte michelle før jeg drar. Herregud jeg dævver.

 
Jaja, nå vet dere hvorfor jeg ikke er tilstede på bloggen for tiden. Men jeg tar i hvertfall med meg minipcen og kameraet mitt til Spania så får jeg oppdatert dere litt grundigere der borte.
Men nå har jeg brukt opp pausen min! Hade!

 Hola. Nå sitter jeg på skolen og har lunch. På tirsdager har vi alltid en hel time med friminutt og det er sykt deilig. Sovnet litt av i samfunnsfagtimen, selv om jeg sovnet fikk seks og en halv time søvn i går. I dag skal jeg faktisk bake de muffinsene jeg har snakket om i en uke nå, jeg ble bare plutselig bombardert med lekser, innleveringer og prøver. Skjønner ikke hvor alt kommer i fra.

 

 

Gud hvor kjedelig livet er i dag. Det eneste jeg orket å gjøre i morrest var å dusje og gå til skolen. Sitter nå iført haremsbukse og en oversized t-shirt, null sminke og ser relativt sleeten ut så dere får nok ikke noe outfit bilde i dag, desverre.

 

Jeg har forresten fått en ny avhengighet, nemlig lipton sin mango is-te. NAAM. Kan drikke meg halvt ihjel på det! Går minst to pakker om dagen, men det er billig så gjør ingenting.God morgen glade mennesker! Nå må jeg gå på skolen og være flink jente, og så skal jeg på Yonas senere i kveld med de beste jentene, men det kan vi snakke om senere! Må løpeHåper dere får en fantastisk strålende dag! Snakkes senere i kveld!

 

BTW: jeg er møkklei alle bloggene jeg leser hver dag, så om du har veldig lyst til å evt. få en leser til, legg igjen bloggadressa di i kommentarfeltetHei. Har ikke hatt tid til å blogge de siste tre dagene pga. at vi har hadd hjemmeskole hele uken og det vil si en haug med lekser vi må gjøre ila. uka. Du skal altså gjøre alt dere egentlig skulle gjort på skolen hjemme. Lese utallige sider i lærebøkene, gjøre hundre oppgaver - skrive portrettintervjuer og alt dette innenfor en tidsfrist.
I går satt jeg med leksene fra kl 13 til kl 04. i natt. Og nå er det påan igjen.Samfunnsfag er et utrolig enkelt fag, men det er helt forjævlig mye å lese. Nå sitter jeg og forklarer forskjellen på kultur og delkultur, og skal ramse opp andre ting som skaper kulturforskjeller annet enn språk. Skyt meg.

Befinner meg hjemme hos mamma på Senja nå. Var egentlig ganske lurt å reise hjem, for jeg får konsentrert meg mye bedre her hvor det ikke er stort annet å gjøre. Axel skal til Tromsø sammen med bestemor og gleder seg fryktelig til det. Jeg, mamma og Andrine drar i morgen og pappa er allerede der. Han bor i leiligheten min sammen med Katt. Haha.

Nå må jeg fortsette! Snakkes søtinger!Kom akkurat hjem fra skolen og har hatt en lang dag. Med masse kjedelige fag og IKT. Gørr. Men heldigvis fikk vi gladnyheter! Vi har fri fra tirsdag til fredag neste uke pga at skolen driver og pusser opp og det blir så bråkete. Er alltid det, men de skulle visst bråke ekstra mye neste uke. Så da blir det hjemmeskole på meg!

Var innom byen i går og kjøpte et armånd jeg har siklet på ganske lenge på bikbok, men aldri orket å kjøpe.


Passer til mange av outfitene jeg har i hodet!

Har trening snart, så må hive i meg noe mat nå og gjøre unna noe lekser i ei sabla fart! Dagene går i ett, og jeg har ikke noe særlig bloggliv for tiden. Er som regel det samme som går igjen hele tiden. Skole, lekser, trening, kjæreste, og hvis jeg får tid innimellom så er jeg med jentene.. Liker egentlig å ha en fast rutine, men skulle ønske jeg bare kunne sitte på en cafè hele dagen og slurpe i meg cappuchinos. Men slik er det altså ikke nå.Ja, nei. Jeg klarte ikke holde meg unna blogg.no lenger. Det bare klør i bloggfingrene og jeg har så mye jeg vil fortelle dere hele tiden. Men jeg har bestemt meg for å blogge for at jeg vil det, og når jeg vil det. Ikke fordi dere vil det. Ble så mye stress. Har et par oppdateringer til dere bare.
<a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/b4f6242a25948f9c20b0019469f01c0b52eabb78"></a>

1. Er at jeg har startet på skolen igjen. Kongsbakken vgs som ligger 10 min unna huset mitt. Elsker skolen, og begynner å trives i klassen. Har blitt kjent med kjempemange nye mennesker i og med at jeg begynte på Tromsdalen vgs først og gikk der i to uker før jeg byttet. Selv om jeg stortrives i den nye klassen, må jeg si at jeg savner den gamle noe fælt av og til.

2. Jeg starter på turn igjen i kveld. Troppsturn denne gang, ikke RG. Rytmisk Gymnastikk ble for mye stress, reising og konkurranser og veldig lite gøy egentlig. Pluss at det ødela både ryggen min og begge knærne. Men kl 20.30 i kveld er jeg offisielt turner igjen! Gleder meg!


Slik ser turnhallen som har vært mitt andre hjem i mangemange år ut. Gleder meg til å komme tilbake!

Ellers holder jeg på å bli syk, noe som passer seg helt utmerket med tanke på skole og trening, kan ikke skjønne hvordan det har seg siden jeg nettop var blitt frisk. Jaja, suck it up Jenny.

Nå skal jeg lage middag og se om noen av seriene mine har kommet ut ennå. Elsker denne måneden! Alle mine 1023 favorittserier starter igjen med ny sesong! Woho!