Heihei! Gjett hvor jeg sitter nå?.. På flyet til Oslo! De er et av de første flyene med internett og jeg er jo overlykkelig siden flyturen fra Spania til Oslo tar 3 og en halv time! Jeg har hatt en kjempefin ferie, men nå er jeg klar for å komme tilbake til det normale liv igjen. Har hatt mange fantastiske opplevelser og koset meg masse.

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Nå begynte Toy Story 3 på tv-skjermen foran meg så tror jeg skal følge litt med der en stund nå! Måtte bare dele med dere hvor kult det var å kunne blogge fra mange tusen meter opp i luften! :D Hade!Åh, de to siste dagene har vi altså gjort så sykt mye gøy. I går var vi på safari igjennom fjellet hvor de hadde alle mulige slags dyr. Flodhest, giraff, tigre, løver, llamaer, elefanter, zebra osv. Helt sykt å være så nært de! Jeg fikk stryke på en elefant og kose med den llama, en ponny (haha), og et esel. Råkult.

 


Jeg har alltid visst at giraffer var høye, men ikke SÅ høy! Å se en i virkeligheten var helt sykt.Denne llamaen er bare 1 måned gammel, rååsøt og kjempemyk.

 


Har nå skjønt at dette ihvertfall ikke er noe kosedyr..

 


Elefantene var så søte, og de var så rolige og snille i tillegg. Vi alle strøyk på den, de minste og spesielt jeg syntes det var ekstremt fascinerende! Men de var veldig tørre og jeg skulle ønske jeg kunne dele litt fuktighetskrem med de.

 Ordentlige puusekatter :)

 

Resten av bildene fra safarien kan dere se ved å trykke på linken til facebookalbumet mitt her: http://www.facebook.com/album.php?aid=32659&id=100001563631498&l=8a3ffc0d0b

 

Var en kjempefin opplevelse og jeg tror sannelig jeg har sett de fleste dyrene som finnes de siste dagene (bortsett fra reptildyr) for i dag var vi på en plass som heter Mundomar, i Benidorm hvor de hadde mange sjødyr og fugler. I tillegg hadde de han fra Madegaskar som synger "I like to move it" og så hadde de mange Timoner fra Løvenes konge. Kjempesøte!

 
Lillesøster og lillebror fikk gå inn i buret deres og kose med de og var storfornøyde da de kom ut :)

 

Ellers var vi og så på sjøløve-show, og jeg ble dratt ut og fikk være med. Der jeg matet sjøløvene, de kyssa meg i sånn ca hele ansiktet og så ga de meg klemmer, i tillegg til at de fikk meg til å gjøre litt andre ting som var med i programmet som de gjør med alle de plukker ut, men de snakket spansk så jeg skjønte ikke helt hva som skjedde og jeg bare fulgte de korte og kjappe instruksjonene deres, kan legge ut filmen senere kanskje.

 
Og så var vi og så på delfinshow, og det var det som var mest morsomt. Det var så sykt fint og gjennomført og både delfinene og showmenneskene var kjempeflinke og man så at de hadde trent masse på det. Alt og alle var i takt og den ene delfinen hoppet opp i luften med den ball i munnen og kastet den drithøyt og så kom den andre delfinen og fikk tak i den med munnen, ble dritimponert!

  

Her fikk lillesøster og lillebror også delta. De ble kjørt inn i bassenget med små båter og så fikk de kysse og stryke delfinene. Delfinene hoppet også over de og det syntes de var kjempemorro, Axel ble litt stiv i maska da, men når han kom ut igjen var han såå fornøyd at! :)

 


 

Resten av bildene fra turen til Mundomar kan dere se ved å trykke på linken til albumet mitt på face her: http://www.facebook.com/album.php?aid=32747&id=100001563631498&l=a1d644df2d

 

Sånn, nå er jeg sliten av å laste opp bilder og resize de en for en og hele pakka. Dere skjønner sikkert hvorfor det har blitt lite blogging på meg de siste to dagene? Har gjort helt sykt mye gøy og ferien har vært super! Men i morgen reiser jeg hjem og jeg gleder meg veldig til å se kjæresten igjen. Og stakkars lille kattepusen som har vært hjemme alene de siste ukene. Nei, jeg sier meg fornøyd med de 3 godværsdagene vi fikk her nede og reiser hjem med et et smil! Håper alle dere har hatt en fin vinterferie og at dere som akkurat har fått får en fin vinterferie! :) God natt.Heihei! I dag har vi vært i en koselig liten by høyt oppe i fjellet som heter Guadalest. Var en helt sinnsyk utsikt alle veier, bare synd jeg hadde glemt mitt eget kamera og ikke kunne ta like gode bilder. Men her er utsikten ut over demningen som gir vann til hele Benidorm

 Var helt sykt kult å stå på toppen der og se utover, og vannet hadde en råfin blåfarge, blåere enn det som kommer fram på bildet. Nydelig.

 De hadde i tillegg mange gamle borger og kirker som hadde de merkeligste plasseringene, som feks helt oppe på toppen av et smalt fjell. Tror jeg hadde slitt med å komme meg opp de bakkene hvis jeg var munk i for mange hundre år siden, haha.

 
Dette er bare ett av bildene jeg tok av alle de rare byggene som stod så fint balansert på fjelltoppene, fin utsikt har de nå ihvertfall! :)

 

Nå skal jeg være barnevakt for smårollingene mens mamma og de drar ut og spiser, tenker jeg skal prøve å lage oreo kake og lage noe godt og spise, i tillegg skal jeg prøve å laste ned en film, men med det nettet jeg har her tror jeg ikke den blir ferdiglastet før 2015. Jaja, får kose meg med nrk1 og nrk2 i kveld, jeg. Ha en fin lørdagskveld, alle!I dag har vi vært på Zara og kjøpt meg ny høstjakke/parka, den har vi sett på i en stund nå og det er faktisk så kaldt her borte for tiden at jeg trenger en tykkere jakke enn den gråe med korte armer! Vi har vært råheldig med været ja.. not. Den koster egentlig 99 Euro, men på salg 69.
I dag har vi vært på marked og jeg fikk tak i 3 par sko, ett av parene var for småe så de blir hjemkomstgave til en venninne. Dette markedet var litt annerledes enn det forrige som liknet mer på et loppemarked. Her var det imorterte varer fra alle land og alt var tilsynelatende nytt og ubrukt. Masse smykker, ringer, klær, vesker, falske merkevarer og sko. De hadde i tillegg grønnsaksmarked. Blir alltid like fascinert av disse markedene som tar opp 3-4 gater og man kommer aldri til enden av det! Råkult.

 

Ellers har vi vært og badet på Rauma Sol igjen og nå skal vi til tante og de og spise burritos! Hørte at til og med Tromsø har hatt bedre vær enn Spania i dag med sol og varme. Vi sitter her litt bitter for at værgudene har vært så kjipe mot oss, men vi koser oss fordet og prøver å sette fokus på andre ting i stedet for. På søndag og mandag blir det i hvertfall sol og 14-15 grader, så det gleder vi oss til. Håper dere koser dere i slutten av vinterferien, det gjør i hvertfall jeg!I dag har vi vært og sedd litt på et stort treningssenter i La Nucia, der de hadde svømmehall, tennisbane, fotballbane, squashbane, bmx terreng, paintball bane, yoga og pilates rom, massasje og alt mulig egentlig! Kjempekult! Skulle ønske vi også hadde et sånt i Tromsø, for de hadde virkelig alt man kunne tenke seg å gjøre!

 

Etterhvert dro vi inn til Altea og så på den gamle delen av byen, og herregud så fint det var der! Ble helt sjarmert av byen. Trange gater, gamle hus og små butikker innimellom. Var helt sykt fint! Der kunne jeg virkelig tenkt meg å bo om sommeren!

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Etter vår lille vandring rundt om i byen fant  vi en helt sinnsykt bra pizzeria som het El Castell. Skikkelig italiensk med helt perfekt typp pizzabunn og masse topping! Her kunne man velge og vrake mellom forskellige typer pizza, tapas, pastaretter og salater! LOVEIT!

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

I dag har forresten kjæresten min bursdag! Han er nå 21 år og dritgammel! :D Alle må gratulere han med dagen, for han er best i verden! Elsker deg, Andreas!

 

Image and video hosting by TinyPicI dag har det ikke vært så godt vær som de andre dagene, så vi har ikke gjort så mye. Vi tok oss en kjøretur opp til Callosa og kjørte oss litt vill i samme slengen. Når vi fant veien tilbake tok vi oss en rask tur inn på KFC og så brukte jeg resten av regnværsdagen på å se Pretty Little Liars før vi dro til Rauma Sol og badet og koset oss.

 
Nå har vi spist taco og sett på et TV program om pingviner. Hahah, vi har bare 3 kanaler her og det var det beste som gikk. Nå skal jeg fortsette slumme-dagen min med litt Gossip Girl, snus og Cola og så er jeg klar for en ny dag med shopping i morgen! Akkurat en uke til jeg reiser hjem igjen, gleder meg litt nå for jeg savner kattepusen og kjæresten noe fælt nå! Jaja, koser meg i hvertfall her enn så lenge! :)Hei! I går blogget jeg ikke fordi det ble så knapt med tid, vi var hjemme sent og jeg var dødssliten. Vi startet dagen med sol ute på terrassen, deretter på marked (sigøyner aktig loppemarked) og så gikk vi videre på restaurant nede ved stranden. Etter det gikk vi på en ordentlig søtsak cafe som minner litt om Mc Donalds bakery edition, egentlig. Jeg bestilte en alt for søt kakao med bare hvit sjokolade og masse krem, god var den men helt sykt kvalmende.

 

 

I det vi skulle til å dra hjem kom et helt tog av mennesker som viste frem spanske bunader. Var dritkult å se på, men jeg er glad vi ikke har sånne i Norge. Om den norske bunaden er slitsom å gå i, tror jeg disse er helt forferdelig!

 

Dagen i dag har egentlig bare gådd til soling ute på terrassen, shopping og indisk mat. Vi har hatt det kjempekoselig alle 8 og jeg er storfornøyd som alltid!

 Markedet i går var ikke noe for meg egentlig, de hadde en haug med rare, gamle og brukte ting. Ikke helt min stil, men jeg fant en bod hvor de solgte smykker, klokker, ringer og armbånd og da måtte jeg bare ha disse to:

 Og i dag har vi vært på et digert kjøpesenter som heter La Marina, men med 8 stykker på shopping ble mange fort lei og ville dra hjem etter en og en halv time. Jeg var bare kommet meg halvveis igjennom 1 etg før vi måtte dra, men jeg fikk med meg de viktigste butikkene likevel.

 I den lille posen er Michelles hjemkomstgave så den får dere ikke se ennå, men her er resten:

 

Fra Zara

 

Fra Mango


 

I tillegg fant jeg en sminkepalett på Douglas som jeg bare måtte ha, er så dårlig på å kjøpe sminke og øyenskygger som passer så denne vil være grei og ha når man vil ha mange muligheter.Sånn, nå MÅ jeg gå og legge meg før øynene mine detter ut. Er så sykt trøtt og sliten, dagene går i ett her nede og jeg trenger søvn for å kunne stå opp tidlig å få med meg dagen! Håper dere har en fin vinterferie så langt, og beklager for at det blir dårlig blogging fra min side for tiden med bare bilder og sammendrag av hva vi har gjort osv. Menmen, you take what you get :)

 

God natt!¡Hola!

 

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en strandcafe som heter CocoLoco eller  noe, vi spiste god mat koset oss ute i solen. I dag er det bedre vær enn det var i går, ganske mye varmere, men det er mye vind så man kan liksom ikke gå i shorts og singlett. Jeg har hatt en tynn trenchcoat på meg i hele dag + jeans og det var et par ganger at jeg faktisk satt og frøys. Menmen, solen skinner og livet er herlig!

 
 

Det har vært en herlig dag! Og den er ikke over ennå, vi tar egentlig ting som det kommer og nyter hvert øyeblikk. Alle er glade, stemningen er på topp, men jeg savner selvfølgelig kjæresten, og skulle ønske han var med meg og opplevde alt dette sammen med oss. Jeg har faktisk ikke shoppet ennå, men jeg tror det blir regn på mandag så da er planen å vandre rundt på kjøpensentrene. Gleder meg! Ha en fortsatt fin helg!